Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

ZAMOLXIS

TRACIA ALLIANCE

Recommended Posts

Guest diadora1
Posted

ahh I deserved this page

Posted

Da ma rog de ce meritai tu dragos pagina? Ca tu intri din an in paste pe forum. NIMIC nu-ti las, acu daca oi prinde si tu ceva....e o intamplare sa stii, nu calcule matematice cu logaritmi si de-alea, cum fac eu:))

Guest diadora1
Posted

hai sa ne unim sa numai ia Ano paginile

Posted

Eram la numarat si la dat refreshuri cand i-ai scris tu lui zamo sa-mi spuna, oricum nu mi-a spus nimic, el bea acu, n-ai vazut ce zicea? Deci, am luat pe puterile mele pe cea de la voi.

Am vazut ca nu merge inca, tot incerc si eu.

Posted

hai sa ne unim sa numai ia Ano paginile

eu iau de la ea...ea de la mn >:)

Eram la numarat si la dat refreshuri cand i-ai scris tu lui zamo sa-mi spuna, oricum nu mi-a spus nimic, el bea acu, n-ai vazut ce zicea? Deci, am luat pe puterile mele pe cea de la voi.

Am vazut ca nu merge inca, tot incerc si eu.

a....... oricum a fost frumos gestul meu,nu ? ;;)Imagine IPB

un edit rapid : numa TRACIA SI WESTSIDE e sus :))

Guest 6caifrumosi
Posted

oare se lucreaza la server?? nu ma pot gandi decat la ce este mai rau :(( cine stie...mai rau ar fi un db nou acum ...asta ne trebuie ...

Guest diadora1
Posted

mda m-am plictisit :comp1: :comp2:

Posted

Am pus si yo o intrebare la Aspecte Tehnice... :P

Am pus si eu un raspuns la aspecte tehnice :P

White nu te mai gandi la ce-i mai rau, vedem intai ce e si dupa aia vedem ce facem, ne lasam sau continuam.

Guest 6caifrumosi
Posted

ce ar mai fii sa se faca link mania fun server cu xp 99999:))si sa mai bage si summoner :))

Posted

io nu vreau nimic, merci, poate un [pic de Mu daca are, asa, vreo 500 grame sa mearga jocul incet, incet

Na ca ti-a inchis topicul :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2:

Am mai furat o pagina la dragonz :P

Posted

io nu vreau nimic, merci, poate un [pic de Mu daca are, asa, vreo 500 grame sa mearga jocul incet, incet

Na ca ti-a inchis topicul :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2:

Am mai furat o pagina la dragonz :P

Mai comunist raspuns nici ca se poate....

Posted

Mai e un pic si sunt 6 ore de cand a picat serverul... inainte in Japonia pentru intarzieri se taiau capete :))

la noi deabea se trezeste un gm si zice: ... :-j

Imagine IPB

buna asta acolo =))

numa bine sa pus acolo :))

Posted

hai fii calm, nu face oamenii comunisti ca cica e jignire, o iei pe urmele lui illu :-?

Jignire? Da cand si-au pus cravata de pionier?... ce mandrii fugeau acasa.... :))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...