Guest 6caifrumosi Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 buna dimineata la toata lumeaaa!!! ce face fetele si baietii ??? White^MG on ,,,doar pe forum :))ca serveru este down....tocmai cand mai am si eu putin tre sa se intample iar ceva :( cred ca :crazy: :violent: :comp1: si o sa mai si
bann3r Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 server tot down .. damn :) azi no exp .. facultate:))
Anomys Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 a mea, desigur, eu fur tot ce prind si la altii nu numai la noi :P
Guest 6caifrumosi Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 sunt demoralizat :)) pff...mai adaug inca o zi la alea 6 in care trebuia sa fac 11 lvl :))da lasa ca ma fac eu mare :Psi app de pagina ...de acum o sa le fur tot timpul :P
BARBA Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 neatza....deci e down down :))) atunci ma duc la munka :))
Anomys Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Ha, speri tu, eu ma duc la serviciu si am timp, stau numai pe forum, numar posturile de pe pagina, tot gasesc eu ceva de furat. Tu te joci, esti in mu, nu poti sta cu ochii pe pagini, asa ca....Spor la furat :bananadance2:
Anomys Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 that's my nickname pe forum SPAM :D neata patty, dragos
ZAMOLXIS Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 Weeeeey yo vreau spotu pe care stateam de 48 de ore :angry1: Cine a dat serverul jos? :angry1:
micutzzu13 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 anomys,ce cafea vrei?? :D am cerut de l Cafeniul o cafea pt tine :D :>
Guest 6caifrumosi Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Si eu vreau un spot t1 sau k4 sa dau si eu mai bine din bete :(sa curga xp mai mare si mai repede:P oare cand o sa ii dea bice la server?
Anomys Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Calm down iubi meu. O sa mearga candva. Azi, sper. Eu nu plec inca la munca ii e rau cristinei ma duc la doctor, la munca mai incolo. Cand o da drumul poate ma iei si pe mine la loc in party. Patty, cafea...eu beau ness amigo dar ar merge si o cafea cu lapte daca altceva nu are.
ZAMOLXIS Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 Calm down iubi meu. O sa mearga candva. Azi, sper. Eu nu plec inca la munca ii e rau cristinei ma duc la doctor, la munca mai incolo. Cand o da drumul poate ma iei si pe mine la loc in party. Patty, cafea...eu beau ness amigo dar ar merge si o cafea cu lapte daca altceva nu are.Injectii .... sa vezi cum ii vine dorul de scoala...
micutzzu13 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 :lamer: =)) hai cu serveru... zalmoxis nu te enerva,lasa p altu sa fie nervos.. :)) k oricum nu rezolva nimik :P.ok ano,sa facut...atunci UN NESS PT ANO VA ROG :D :D
ZAMOLXIS Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 lol ...mai lasat cu gura cascata.....dar nah....e ceva normal...odata si odata tot trebe sa ne vina mintea la cap si sa intram in rand cu lumea :)) ...daca merge totul bine....la vara poate iti dau si io o veste buna :))....desi e cam devreme ptr mine :P mah cine joaca pe char meu?....vad ca a bagat un ss de 12 zile....nasol :| mai revin marti seara cand sunt liber :)...spor la lvle Mai il tii minte pe wd|Livache ? el a jucat si pe old cu bk... acu s-a incapatinat sa creasca singur
ZAMOLXIS Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 :-?? Mda eu mi-am pus un whisky cu pepsi ... #-o