Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

ZAMOLXIS

TRACIA ALLIANCE

Recommended Posts

Guest 6caifrumosi
Posted

buna dimineata la toata lumeaaa!!! ce face fetele si baietii ??? White^MG on ,,,doar pe forum :))ca serveru este down....tocmai cand mai am si eu putin tre sa se intample iar ceva :( cred ca :crazy: :violent: :comp1: si o sa mai si :gun::banghead:

Guest 6caifrumosi
Posted

pagina cui ?? :bananadance2:

Guest 6caifrumosi
Posted

sunt demoralizat :)) pff...mai adaug inca o zi la alea 6 in care trebuia sa fac 11 lvl :))

da lasa ca ma fac eu mare :P

si app de pagina ...de acum o sa le fur tot timpul :P

Posted

Ha, speri tu, eu ma duc la serviciu si am timp, stau numai pe forum, numar posturile de pe pagina, tot gasesc eu ceva de furat. Tu te joci, esti in mu, nu poti sta cu ochii pe pagini, asa ca....Spor la furat :bananadance2:

Guest diadora1
Posted

hai sa ne ciocnim la un Spam

Guest 6caifrumosi
Posted

Si eu vreau un spot t1 sau k4 sa dau si eu mai bine din bete :(sa curga xp mai mare si mai repede:P oare cand o sa ii dea bice la server?

Posted

Calm down iubi meu. O sa mearga candva. Azi, sper. Eu nu plec inca la munca ii e rau cristinei ma duc la doctor, la munca mai incolo. Cand o da drumul poate ma iei si pe mine la loc in party.

Patty, cafea...eu beau ness amigo dar ar merge si o cafea cu lapte daca altceva nu are.

Guest diadora1
Posted

:yum: Zamo fii pe faza cand revine sv

Posted

Calm down iubi meu. O sa mearga candva. Azi, sper. Eu nu plec inca la munca ii e rau cristinei ma duc la doctor, la munca mai incolo. Cand o da drumul poate ma iei si pe mine la loc in party.

Patty, cafea...eu beau ness amigo dar ar merge si o cafea cu lapte daca altceva nu are.

Injectii .... sa vezi cum ii vine dorul de scoala...

Guest diadora1
Posted

:DMAGE: :DMAGE: :angelbath:

Posted

lol ...mai lasat cu gura cascata.....dar nah....e ceva normal...odata si odata tot trebe sa ne vina mintea la cap si sa intram in rand cu lumea :))

...daca merge totul bine....la vara poate iti dau si io o veste buna :))....desi e cam devreme ptr mine :P

mah cine joaca pe char meu?....vad ca a bagat un ss de 12 zile....nasol :|

mai revin marti seara cand sunt liber :)...spor la lvle

Mai il tii minte pe wd|Livache ? el a jucat si pe old cu bk... acu s-a incapatinat sa creasca singur :banghead:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...