denomonk Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 neatza uratilorasa asa dai bataie ca ti furat pagina
Anomys Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Mda, trebuia sa stiu ca e Patty, numa ea fura pagini :)) Dar oricum, tre sa multumesc ptr ca mi-ai zis data trecuta sa scriu rpd ca sa iau pagina, deci, te iert ptr asta. :beer:
micutzzu13 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 :whistle: :wub: :banana: :clapping: :despair:
bunny Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Zamo pe illuminati poti sa il scoti din guild. nu o sa mai joc pe acest server.Sirius , nene , merci de help in joc si ne mai auzim , o sa intru la ceva timp sa va mai salut , sau pe aici dar tre sa mi fac alt cont pentru ca pe asta o sa l baneze rahatu ala de bunny.Guild si ally sport la lvl si rr uri si sper sa va vad in top.v am salutat pe totidaca vrei tu neaparat. ;;)
ZAMOLXIS Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 Zamo pe illuminati poti sa il scoti din guild. nu o sa mai joc pe acest server.Sirius , nene , merci de help in joc si ne mai auzim , o sa intru la ceva timp sa va mai salut , sau pe aici dar tre sa mi fac alt cont pentru ca pe asta o sa l baneze rahatu ala de bunny.Guild si ally sport la lvl si rr uri si sper sa va vad in top.v am salutat pe totiZis si facut illu... pacat ca te aprinzi repede, iar aici dupa cum vezi iti trebuie nervi de otel... ne mai auzim poate si vedem la o adik. ;)
Bastia Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 ntz si la voi, acum beau alintaroma :) neam, nu stiu ce m-as face fara ea :Dsymo iti zic eu ca daca dupa ce ai setata dai ok, nu apesi nimic altceva (gen enter sau inventory) dai un clic dreapta in joc, fa un pas, mai d aun clic de siguranta, dupa apasa enter sau altceva, merge 100% eu garantez pt am acelasi clicker si aveam aceeasi problema :D
ZAMOLXIS Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 ntz si la voi, acum beau alintaroma :) neam, nu stiu ce m-as face fara ea :Dsymo iti zic eu ca daca dupa ce ai setata dai ok, nu apesi nimic altceva (gen enter sau inventory) dai un clic dreapta in joc, fa un pas, mai d aun clic de siguranta, dupa apasa enter sau altceva, merge 100% eu garantez pt am acelasi clicker si aveam aceeasi problema :DA rezolvat dar nu stie inca cum... :beer:
gandac_zburator Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 ntz all :P sper sa ne vedem in joc azi :D
Anomys Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Buna seara all. Shortys uratule de ce ai plecat? Calul meu ce mai face? Ai grija de el ca te mananc.Sa mai intri sa-l hranesti si sa-i dai apa.
subteran05 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 De 3 zile mia dat vestea ca e insarcinata... deci tu nu ma vezi insurat... io nu stiu cum o fi cand oi fi tatic :D:D:D :bananadance2: :bananadance2:lol ...mai lasat cu gura cascata.....dar nah....e ceva normal...odata si odata tot trebe sa ne vina mintea la cap si sa intram in rand cu lumea :))...daca merge totul bine....la vara poate iti dau si io o veste buna :))....desi e cam devreme ptr mine :Pmah cine joaca pe char meu?....vad ca a bagat un ss de 12 zile....nasol :|mai revin marti seara cand sunt liber :)...spor la lvle
Electricu Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 lol ...mai lasat cu gura cascata.....dar nah....e ceva normal...odata si odata tot trebe sa ne vina mintea la cap si sa intram in rand cu lumea :))...daca merge totul bine....la vara poate iti dau si io o veste buna :))....desi e cam devreme ptr mine :Pmah cine joaca pe char meu?....vad ca a bagat un ss de 12 zile....nasol :|mai revin marti seara cand sunt liber :)...spor la lvlemda.. livache #-o Ce sa zic sa fie cu noroc...! :hello: LA MULTI ANI Sorine(viconte=forum sau Nebunici=joc) azi dam tare cu :beer: si pentru Dumitrei... dar la Sorin e ziua de nastere! :beer:
AngelDust Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Server down pentru noaptea asta.Noapte buna tuturor.
Anomys Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Neata prieteni! LA MULTI ANI NEBU! Sa fii sanatos, fericit, sa te bucuri de familie si sa ia parte numai de impliniri! ps.server tot down