Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

ZAMOLXIS

TRACIA ALLIANCE

Recommended Posts

Posted

Neata, neata, nimic nu iert, fur tot ce prind, si sunt bucuroasa ca vad ca-mi merge banul la status, adica inca mai sunt in pty, afk fiind :D

Posted

Beau ness de cand ma trezesc la 6 am pana ma duc la culcare, la 11.30 pm. Asa a recomandat doctorul, ca am tensiunea mica. A zis ca daca ma imbolnavesc de inima, macar exista medicamente, ca pentru cresterea tensiunii nu exista. :bananadance2:

Posted

Beau ness de cand ma trezesc la 6 am pana ma duc la culcare, la 11.30 pm. Asa a recomandat doctorul, ca am tensiunea mica. A zis ca daca ma imbolnavesc de inima, macar exista medicamente, ca pentru cresterea tensiunii nu exista. :bananadance2:

:hello: :respekt:

Posted

daca m-as fi simtit bine asa, cu ea la 9/6 as fi stat fara ness, dar au fost momente cand mi-a scazut pe la 8 si am lesinat, deci doctorul a decis sa beau cafea, precizez, cafea, nu a zis nimic de ness. cum nu-mi place cafeaua....

Posted

daca m-as fi simtit bine asa, cu ea la 9/6 as fi stat fara ness, dar au fost momente cand mi-a scazut pe la 8 si am lesinat, deci doctorul a decis sa beau cafea, precizez, cafea, nu a zis nimic de ness. cum nu-mi place cafeaua....

hehe....poi si mie mia zis sa beau cafea...dar ma simt bine si fara cafea..ca si eu am zile cand bag si 5-6 cafele in mine

Posted

:pepsi:

Si eu tot PEPSI :right:

:angry1:

Iata noua lista cu cei ce ne vor parasi pentru activitate slaba pana la deloc, sau vor trece la Dacii daca vor:

anaconda2

CabraL

Nebunici

Rege

SweetKiss

Wolver_MG

AK_DarkEye

Grety

Geanina

E cam un sfert de guild mai sus :hair:

Posted

ma chinui

nu prea ma timp sa imi fac jocul pe DL, daca ma supar intru pe bk-ul tau

mah nush la cine a ramas bk`u....rania la dat la cineva....cred ca la vreun prietene de a lu zamo....oricum am vaz ca a dat 1 rr pe el :)....sper ca ia si terminat setul hyon sa dea dmg mai bun :P

Sal Luka.. sunt in Spania... o sa merg acasa peste o luna... dar la nevasta adica in Constanta... ce mai e pe acasa si ce drak faci de nu ai timp de joaca? :crybaby: oricum pune zen la saltea in iunie o sa fiu mire

mah nu mai am timp ca is la faculta.....si mam angajat.... la Jysk...in incinta realului ....i need $$$....mah incerc sa strang bani....da nu imi ajung nici mie...salaru care vine il bag tot in masina.raman lefter :(

da cum draq sa fi tu mire mah? =))) io nu te vad insurat ...dar Doamne ajuta......sa va mearga bine....si Casa de piarta :P

mah ne mai auzim pe aici....dar mai rar cand am timp .....spor la rr`uri

Posted

mah nu mai am timp ca is la faculta.....si mam angajat.... la Jysk...in incinta realului ....i need $$$....mah incerc sa strang bani....da nu imi ajung nici mie...salaru care vine il bag tot in masina.raman lefter :(

da cum draq sa fi tu mire mah? =))) io nu te vad insurat ...dar Doamne ajuta......sa va mearga bine....si Casa de piarta :P

mah ne mai auzim pe aici....dar mai rar cand am timp .....spor la rr`uri

De 3 zile mia dat vestea ca e insarcinata... deci tu nu ma vezi insurat... io nu stiu cum o fi cand oi fi tatic :D:D:D :bananadance2: :bananadance2:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...