Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

ZAMOLXIS

TRACIA ALLIANCE

Recommended Posts

Posted

Pagina mea, ce-am mai prins-o!!!

Mrrrrr Ce plasa am luat, te prind eu Deno, uratule. :crybaby:

Nu a fost intentionat ...:P

la ca de acu nu`ti mai fur nici o pagina incerc sa promit xD

Posted

As fura eu la tine, dar poate doar daca scriu numai eu toata ziua, ca vad ca nu scrie nimeni....Ce stai, ia-te de ei.

Poi Rip`u e ded...Stop`u la fel si acu sunt la grifinei acolo e mai greutz....nu ma pot lua de ei/ele xD

Posted

deno mai fa si tu pauza sa te prind.

poi am pierdut spotu din k5 de aseara...azi dim am p[rins unu in tk2...si acu nuj cred ca lam pierdut si pe ala..

poi acush am lv 390...si dak dau rr asta...nu cred ca o sa ma mai prinzi prea curand...dar pana la urma o sa ma prinzi u :))

Posted

Am level 299 momentan.Daca continui ca ieri te prind.400 mil xp pe zi.

poi eu de vineri seara pana azi dimineatza am facut 1,6 mild....

deci nuj ce sa iti zic :))

Posted

:despair: :despair: :despair: :despair: o sa am un :copilas: deci.. trebe sa adun zen pentru :baby: .....

P.S. ....sunt FERICIT!!! :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2:

Posted

:despair: :despair: :despair: :despair: o sa am un :copilas: deci.. trebe sa adun zen pentru :baby: .....

P.S. ....sunt FERICIT!!! :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2:

FELICITARI Imagine IPB

Posted

P.S. ....sunt FERICIT!!!

congratz bro :beer:

Posted

Reyakos are 399, da rr inainte sa ajung acasa si sa-l pot felicita. Va rog sa-i ziceti si din partea mea in joc. Multumesc anticipat. :bananadance2:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...