Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

ZAMOLXIS

TRACIA ALLIANCE

Recommended Posts

Posted

Sall all...imi pare rau ca nu mai am timp sa joc , dar macar am lasat caracteru in guild :) sper sa aveti grija de el :P...app cine se joaca pe el?

altfel ce mai ziceti?...cum de vati pus pe joaca?

Elec esti in Rom sau in Spania?...... Kiddo ce mai face bebele?:P

ne mai auzim pe aici.....cand am timp sa mai intru...spor la joc si la rr....sa luati castelu :P

ma chinui

nu prea ma timp sa imi fac jocul pe DL, daca ma supar intru pe bk-ul tau :))

Posted

:yum: :yum: :yum: http://img34.imageshack.us/img34/3355/dibujotcj.jpg :hello: :hello: :hello: :hello: trei TRACIA-eni savureaza azi RR :D:D:D :hello: :hello:

Posted

Sall all...imi pare rau ca nu mai am timp sa joc , dar macar am lasat caracteru in guild :) sper sa aveti grija de el :P...app cine se joaca pe el?

altfel ce mai ziceti?...cum de vati pus pe joaca?

Elec esti in Rom sau in Spania?...... Kiddo ce mai face bebele?:P

ne mai auzim pe aici.....cand am timp sa mai intru...spor la joc si la rr....sa luati castelu :P

Sal Luka.. sunt in Spania... o sa merg acasa peste o luna... dar la nevasta adica in Constanta... ce mai e pe acasa si ce drak faci de nu ai timp de joaca? :crybaby: oricum pune zen la saltea in iunie o sa fiu mire

Posted

Cafeaua e combustibilul care ma tine in miscare, de fapt nessul ca nu beau cafea decat foarte rar.

Amareto unde tot umbli in weekend-uri? Mai stai taica si tu prin Bucuresti ca poate iesim la un suc, sau la o cafea :D

Posted

27 noiembrie aproximativ o sa fie Gather TRACIA ... daca vreti sa venitzi... momentan e 100% ca vin in Buc.. dar intalnirea poate varia... oricum.. cine vrea sa vina... sa ia legatura cu Zamo :D :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Posted

Voi veni cu siguranta :D

Amaratii astia de la net au zis ca s-au furat niste echipamente si acu sunt la configurat, deci mai dureaza 24 sau 48 ore. Bine ca mi-am luat PC nou :hair:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...