Anomys Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Pai cine sa-mi dea, ca el e la serviciu, vine la 8?Deci, daca ajung acasa ma joc cu elfa fiica-mii ca si asa e mica tare
Gabriel_AK Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 saluteu m-am bagat la un proiect de facultate si nu mai am timp nici sa ma sterg la cur :))voi face o pauza la tot ce inseamna linkmaniacand voi termina prototipul mai vb ...daca vreti sa ma scoateti din guilda , sa faceti altcuiva loc , nu ma supar , atata timp cat sunt in pauza , deoarece va dura cred vreo 1-2 luni
AngelDust Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Plictisitor joc.Foarte plictisitor.Acum imi aduc aminte de ce m-am lasat prima data.
Guest Lost^Name Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 TOXARIS multzam mult pentru aliantza dar io ma las..... mi-a facut placere sa joc alaturi de voi :) spor la cat mai multe rr si Have Fun in continuare diseara la ora 21:00 am spart guilda bye bye allz
Sirius Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Neata iarasi. Mai.. e plictisitor daca o arzi pe spoturi all day :P atunci da.. mai bine joc solitaire...
subteran05 Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Sall all...imi pare rau ca nu mai am timp sa joc , dar macar am lasat caracteru in guild :) sper sa aveti grija de el :P...app cine se joaca pe el?altfel ce mai ziceti?...cum de vati pus pe joaca?Elec esti in Rom sau in Spania?...... Kiddo ce mai face bebele?:Pne mai auzim pe aici.....cand am timp sa mai intru...spor la joc si la rr....sa luati castelu :P