<<Amar3to>> Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 neatza ......Ah nu postam ey mai devreme :D
Sirius Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 morning ppl :)Bro ai uitat.. nici pe DarkStar nu prea l-am vazut on ... si cand era on cersea party :P
ZAMOLXIS Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 :-?? Urmatorii playeri vor fi inlocuiti pentru inactivitate cand se iveste ocazia in ordinea urmatoare:wdlivacheanaconda2Wolver_MGQuickMG :-? Daca cineva cunoaste situatia unuia dintre ei sa imi spuna inainte de a fi prea tarziu.Am modificat lista pentru un timp #-o
Jupiter Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 neatacred ca o sa ma bagi si pe minechiar nu am cum in situatia de fata sa intrunu am timp sa stau 2-3 ore macar si sa fac 2-3 bare, mai bine stau cu bebe mic
Anomys Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Sal Nebu,Imi pare rau ca nu e timp, dar mai bine cu bebele decat cu mu-ul.In cazul in care iesi din guild, mai da cate un pm in joc cand intri. :crybaby:
Sirius Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 :))Darkule ....cand mergem la berica?ce faci week-endul asta? :))
Anomys Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Bai voi va duceti la bere fara noi? Adicaaaaa, chiar ma supar
Guest Cobra Neagra Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 :beer: Buna seara camarazi de arme si vraji.Ma bucur,ca in sfarsit am reusit si eu sa scriu cu voi.Altceva ce sa va zic spor la lvl si cati mai multi rriti.
ZAMOLXIS Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 :beer: Buna seara camarazi de arme si vraji.Ma bucur,ca in sfarsit am reusit si eu sa scriu cu voi. Altceva ce sa va zic spor la lvl si cati mai multi rriti.
Sirius Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Bai voi va duceti la bere fara noi? Adicaaaaa, chiar ma supartu parca nu beai bere:)mie mi-ar placea sa merem toti :)
*Sandy* Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Ne luati si pe noi? :> :bananadance2: bing bang :D
Anomys Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Neata guild.Nu beau bere, da un suc as putea sa beau:PSandy, imi pare rau ca ati iesit, am inteles ca au avut loc niste chestii naspa, cu care eu nu-s de acord,dar ...asta e. Fiecare zice si face cum il taie capul. Daca mergem la bere/suc sa vina care poate, ca doar nu e cu acces limitat. Numa sa ne hotaram o data, Zamo lucreaza duminica asta de zi 12 ore, nu are cum. Sambata ar putea, cred eu...
idLe Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Unde e lumea???? Nimeni nu mai da pe-aici? :(Dau eu :DBuna dimineata! :D
AngelDust Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Salutare.Mai greu pe forum.Foame mare in glanda pe server.Imi facea Sergione preluare din afara ecranului si eu ma uitam ca prostu' unde dracu e de nu-l vad de nicio culoare.
Anomys Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Angel, lasa-ma ca eu sunt la munca, nu ma mai amara si tu ca voi va jucati si eu stau la birou :((Si daca ajung acasa, ca ma batea gandul sa ma invoiesc la ora 2.30...nu ma pot juca, sunt logata la zamo. Pana diseara la 8 nu ma pot juca oricum. Cat despre preluare cred ca trebuie sa fie in ecran, sa-l vezi, ca era ceva de genul asta pe la plangeri si a luat ghighi ss pentru asta.
AngelDust Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Si eu sunt la munca.E de ajuns sa-ti dea careva exit la zamo.