Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

ZAMOLXIS

TRACIA ALLIANCE

Recommended Posts

Posted

:-?? Urmatorii playeri vor fi inlocuiti pentru inactivitate cand se iveste ocazia in ordinea urmatoare:

wdlivache

anaconda2

Wolver_MG

QuickMG

:-? Daca cineva cunoaste situatia unuia dintre ei sa imi spuna inainte de a fi prea tarziu.

Am modificat lista pentru un timp #-o

Posted

neata

cred ca o sa ma bagi si pe mine

chiar nu am cum in situatia de fata sa intru

nu am timp sa stau 2-3 ore macar si sa fac 2-3 bare, mai bine stau cu bebe mic

Posted

Sal Nebu,

Imi pare rau ca nu e timp, dar mai bine cu bebele decat cu mu-ul.

In cazul in care iesi din guild, mai da cate un pm in joc cand intri.

:crybaby:

Guest Cobra Neagra
Posted

:beer: Buna seara camarazi de arme si vraji.Ma bucur,ca in sfarsit am reusit si eu sa scriu cu voi.

Altceva ce sa va zic spor la lvl si cati mai multi rriti.
Posted

:banghead::banghead::banghead:

:beer: Buna seara camarazi de arme si vraji.Ma bucur,ca in sfarsit am reusit si eu sa scriu cu voi.

Altceva ce sa va zic spor la lvl si cati mai multi rriti.

Posted

Neata guild.

Nu beau bere, da un suc as putea sa beau:P

Sandy, imi pare rau ca ati iesit, am inteles ca au avut loc niste chestii naspa, cu care eu nu-s de acord,

dar ...asta e. Fiecare zice si face cum il taie capul. Daca mergem la bere/suc sa vina care poate, ca doar nu e cu acces limitat. Numa sa ne hotaram o data, Zamo lucreaza duminica asta de zi 12 ore, nu are cum. Sambata ar putea, cred eu...

Posted

Salutare.Mai greu pe forum.Foame mare in glanda pe server.Imi facea Sergione preluare din afara ecranului si eu ma uitam ca prostu' unde dracu e de nu-l vad de nicio culoare.

Posted

Angel, lasa-ma ca eu sunt la munca, nu ma mai amara si tu ca voi va jucati si eu stau la birou :((

Si daca ajung acasa, ca ma batea gandul sa ma invoiesc la ora 2.30...nu ma pot juca, sunt logata la zamo. Pana diseara la 8 nu ma pot juca oricum.

Cat despre preluare cred ca trebuie sa fie in ecran, sa-l vezi, ca era ceva de genul asta pe la plangeri si a luat ghighi ss pentru asta.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...