AngelDust Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 A dat si sarpe1 rr.Cred ca e cel mai fericit om de pe server.
ZAMOLXIS Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 :beer: :beer: :beer: GG SARPE :beer: :beer: :beer:
Sirius Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 GG sarpe :beer: p.s. faza ieri ce m-a deranjat... ieri cred ca la 1 minut dupa ce guilda TaTa au fost scosi din alianta, KenZaraki +tatavostru+AsteR incepusera sa imi dea tarcoale.
Guest Lost^Name Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 neatza ally :beer: gg sarpe :D dark io ii stiu pe cei din TaTa fff bine.... pe 97 d am avut multe conflicte cu iei #-o .... si cand i-am vazut in ali mi s-a parut ciudat... dar na am zis ca nu ma bag ii decizia lu TOXARIS... bine ca au iesit...
ZAMOLXIS Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 Sarpe ... LA MULTI ANI MAN ! :beer: :right: :dance: :>
Sirius Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 neatza ally :beer: gg sarpe :D dark io ii stiu pe cei din TaTa fff bine.... pe 97 d am avut multe conflicte cu iei #-o .... si cand i-am vazut in ali mi s-a parut ciudat... dar na am zis ca nu ma bag ii decizia lu TOXARIS... bine ca au iesit...I-a dat zamo afara dupa faza de ieri... beer for all :beer:
Guest Lost^Name Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 no haideti ca mai vb :D am fugit pana la scoala sa vad care ii treaba poate dau si rr azi :hello:
Anomys Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 La multi ani lui sarpe al nostru, facu si el 33 ani. Nu cred ca va citi mesajele noastre, deoarece el nu se "da" pe forum ca noi. O sa-i transmit in joc dupa amiaza.
Gabriel_AK Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 retata lu masa ala (tatavostru) e un cretinma bucur ca au iesit
gandac_zburator Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 mda astept sa imi vina netu de la rds ca prin your-freedom nu mai mai pot conecta. deci rr-u' mai trebuie sa astepte.sper sa imi rezolv problema cat mai rpd.
Anomys Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 pfff, ce naspa de tine, gandac, tocmai cand sa dai rr...:( nasol tareSa speram ca se rezolva cat mai rpd :beer:
-RedStar- Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 GG sarpe :beer: p.s. faza ieri ce m-a deranjat... ieri cred ca la 1 minut dupa ce guilda TaTa au fost scosi din alianta, KenZaraki +tatavostru+AsteR incepusera sa imi dea tarcoale. Ti i-am aranjat eu La multi ani sarpe :P Si gg pentru rr
ZAMOLXIS Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 TRACIA added 7 si 2 rr :)) killing machine... bk's :>