Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

ZAMOLXIS

TRACIA ALLIANCE

Recommended Posts

Posted

re anomys/toxaris :P

vedeti ca bastiaMG e la voi in ceva guild cu home caffe parca in tracia, nu sunt eu, acum joc pe sm :) am 294 :)) am ce trage, mg e la un prieten acuma, sa aveti grija de el, are ancient +13 pe el /2 rr si 367+ si rupe tot :P

GL

Nu stiu pe cine ai lasat pe cont , dar nu are obraz.Dueluri aiurea si amenintari de pk pe spot in ally.Iti faci firma de ras.

Posted

In primul rand nu vb ceea ce nu stii...si nici nu ai cuvant in fata mea ..inainte sa ei o decizie gandestete bine sa vedem ce pk fac si ce preluari?.....asta este ca nu stii de gluma..din cand in cand mai dati o.. :banghead:

http://img24.imageshack.us/i/screen100300000002.jpg/

Posted

Nu stiu pe cine ai lasat pe cont , dar nu are obraz.Dueluri aiurea si amenintari de pk pe spot in ally.Iti faci firma de ras

Jigniri...?nu mi se pare ca esti o persoana :dontknow: in locul tau as incepe sa ..imi dau seama la ce vb spun..parca asa spun toti inainte de a vb gandestete bine si din cate imi rezulta tu vad cai sarit cu jigniri tip nu am obraz ..cum poti vb daca nici nu ma cunosti..

Posted

Sa inteleg ca tie ti se pare ok sa faci preluare in ally?

E urat si nu se face, asa ca meriti sa ti se mai faca observatie din cand in cand.

Si mai pui si poza ca sa dovedesti ce persoana de onoare esti.

Frumos, no comment.

Posted

In primu rand nu facea nimeni preluare...

In al doilea rand era doar sa glumesc cu voi..

In al treilea daca a inceput BANNER sa zica cu toiagu in cap am glumit si eu,si vad ca ati inceput ai grija cu avertizari ....mai citeste odata la f4 ..in poza poate iit vei da seama cei aia gluma...si tot cu jigniri sariti....asa e frumos ...

Tie ti se pare normal sa faci asa afirmatii ..

Vorbesti ca nam obraz,onoare...

Ce sa mai zic eu ...crezi ca incep sa vb si eu urat>...sa fac afirmatii nam de ce ptr ca nu cobor la asa livel

Posted

Eu nu vorbesc urat de fel, si nici cu tine nu am vorbit. Nu am zis eu de obraz dar nu are importanta.

Am recitit conversatia de la poza ta, ok, sa zicem ca era gluma dar nu incepea deloc ca una. In fine, eu personal consider discutia incheiata, poate altadata nu mai faci glume de-astea, mai ales ca esti nou venit, si nu te cunoaste inca lumea.

Daca mai vrei sa mai spui ceva, eu nu tin sa am ultimul cuvant ca sunt om in toata firea si stiu sa las de la mine. Spor la lvl.

Posted

Ce sa mai zic eu ...crezi ca incep sa vb si eu urat>...sa fac afirmatii nam de ce ptr ca nu cobor la asa livel

Sa-ti dea D-zeu sanatate ca minte nu ti-a dat.Week-end placut.Sper sa nu te mai vad pe server.

Posted

hahahahahahaaaa

Pai o sa iesim totzi o data si o data :)

Azi chiar nu am cum ......

app vezi ca itzi dau un pm

buna ziua :P

eu zic asa ... intalniti-va luati o masina si veniti la brasov :P

gasim aici 1-2 camere la o pensiune/hotel (pentru voi) , si mergem sa va arat brasovul , sa bem ... pana uit brasovul :))

vedeti poiana brasov ... chestii trestii ...

Posted

Felicitari si Raniei pentru al 3-lea rr.Urmeaza sarpe1 pe la noapte.

siapoi eu in vreo saptamana:))

In primu rand nu facea nimeni preluare...

In al doilea rand era doar sa glumesc cu voi..

In al treilea daca a inceput BANNER sa zica cu toiagu in cap am glumit si eu,si vad ca ati inceput ai grija cu avertizari ....mai citeste odata la f4 ..in poza poate iit vei da seama cei aia gluma...si tot cu jigniri sariti....asa e frumos ...

Tie ti se pare normal sa faci asa afirmatii ..

Vorbesti ca nam obraz,onoare...

deci . daca faceti glume cu preluari .. pk si alte faze de genu .. nu o sa ramaneti in guild/alianta prea multa vreme . Si asta din cauza ca au fost multi care au facut preluari si pk din alianta.. si au facuto in serios .. de asta tiam zis ca era sa iti iei un mace in cap . terminati cu cearta aiurea ...

Rog toti gm`ii din alianta sa isi faca curat in guilde . nu dau nume dar ar trebui facut curat !

Over and out !

Posted

Referitor la ce e mai sus... eram acolo si o singura data am vorbit... in momentul cu "vrei devias?"

faza cu preluarea o fi fost ea gluma dar faza de dupa cu smecheria nu mi-a placut nici mie.. si mai ales faza de dupa "de vin cu tzutzu..."

in rest bere la toti

:beer:

Posted

Referitor la ce e mai sus... eram acolo si o singura data am vorbit... in momentul cu "vrei devias?"

faza cu preluarea o fi fost ea gluma dar faza de dupa cu smecheria nu mi-a placut nici mie.. si mai ales faza de dupa "de vin cu tzutzu..."

in rest bere la toti

:beer:

intro alianta totu ar trebui sa mearga pe incredere .. prietenie .. nu pe frica .. amenintari & alte kestii de genu .. deci care mai are chef de glume si prostii sa isi dea X singur la guild

Guest Lost^Name
Posted

neatza ally :beer:

felicitari rania pt rr :)

Posted

GG Rania si Anomys... :beer: :beer: :beer: :beer:

Cat despre aceste incidente ce le vad aici mie scarba... daca nu va place poliica TRACIA-ei .. avetzi o simpla chestiune.. X ca si eu vin cu ala ala si cu ala ce au 100 de RR si ce rost... ce dovedesc? ca sunt mai prost? ca daca as avea minte nu m'as lauda pe munca lui un anume X sau Y ... ci pe munca mea depusa in nopti nedormite si zile... intepenite pe scaun! Hai bafta! :hair:

Posted

re all, nu ma bag in ally vostru dc era TOXARIS mai de la inceput, eram asistent gm sigur dar asa am avut deja guild si sunt om de cuvant, m-au ajutat, sunt de treaba ramn cu ei, cat despre incidentul neplacut imi cer scuze ca a iesit asa, dar totusi din poza odata ce hibrid vb primul e clar ca preloarea e facuta la gluma, nu e ok sa va certati asa, cui am lasta mg am o parere f buna despre el, e un baiat super de treaba, sper sa nu mai fie probleme de astea, am prieteni in tracia, mai ales zamo si anomys si nu vreau sa fie probleme in ally vostru.

sunt cativa la voi in ally care nu vb f frumos, este cineva cu care am fost si pe D97 care vb urat cu mine, nu dau nume, dar e normal ca m-a uitat dar nici sa vb asa la misto, gen inceraca prelaore, sunt on si "picatiar netul"

RESPECT ally vostru si useri de acolo, zamo e super gm :)

nu mai vreau discuti pe tema asta, fac eu pace :)

GL all

Posted

BUna all.Am intrat sa va spun, cred ca o sa ies din alli.As vrea sa refac guilda,dar n-am vrut sa ies pina nu va anunt, sa nu spuneti ca sint neserioasa.Spor mai departe nb

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...