Jupiter Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 neata la toata lumeaeu cred ca nu o sa am timp sa dau rr....e prea greu singur si chiar nu gasesc party cand ajung eu acasa dupa-amiazao sa spuneti ca afk afk, asa estetoti stam afk sau marea majoritate - asta daca recunoastem sau numai vb
Anomys Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 neata la toata lumeaeu cred ca nu o sa am timp sa dau rr....e prea greu singur si chiar nu gasesc party cand ajung eu acasa dupa-amiazao sa spuneti ca afk afk, asa estetoti stam afk sau marea majoritate - asta daca recunoastem sau numai vb :(
Jupiter Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 pai n-am ce faceparty nu gasesc... singur n-am cum sa las.... ca oricum nu fac nimic daca las afk, in 2 ore pe zi cat as putea sa stau online , daca fac cateva bare acolo, ca sa numai zic de levelasa ca.... ma mai gandesc , dar putin
Anomys Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 GG Elec, la cat mai multe!!!! :beer: :beer: :beer:
Bastia Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 re anomys/toxaris :Pvedeti ca bastiaMG e la voi in ceva guild cu home caffe parca in tracia, nu sunt eu, acum joc pe sm :) am 294 :)) am ce trage, mg e la un prieten acuma, sa aveti grija de el, are ancient +13 pe el /2 rr si 367+ si rupe tot :PGL
Anomys Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Bastia, chiar te-am salutat, ma rog, pe cel de pe bastia mg si ma miram ca nu ai raspuns:))
Bastia Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Bastia, chiar te-am salutat, ma rog, pe cel de pe bastia mg si ma miram ca nu ai raspuns:))eu nu aveam cum sa nu iti raspund :P hai cu rr-ul, mai cateva liniute! bv :)up si la voi :D
Anomys Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Vreau sa va multumesc tuturor pentru ca m-ati ajutat aceste 3 luni de cand m-am apucat pana acum la primul rr. Nu dau nume ptr ca risc sa uit pe careva (deh, batranetili maica) si nu vrea sa supar pe nimeni. Sunteti cu totii niste oameni de treaba si niste tipi si tipe de gashca si ma simt onorata sa joc alaturi de voi.Si ca sa nu va dea lacrimile va anunt ca ma doare piciorul care s-a umflat si maine probabil voi merge la spital, ca azi eram ocupata sa dau rr. See u all in game. Multi pupici si va multumesc inca o data tuturor. :tiphat:
Sirius Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Vreau sa va multumesc tuturor pentru ca m-ati ajutat aceste 3 luni de cand m-am apucat pana acum la primul rr. Nu dau nume ptr ca risc sa uit pe careva (deh, batranetili maica) si nu vrea sa supar pe nimeni. Sunteti cu totii niste oameni de treaba si niste tipi si tipe de gashca si ma simt onorata sa joc alaturi de voi.Si ca sa nu va dea lacrimile va anunt ca ma doare piciorul care s-a umflat si maine probabil voi merge la spital, ca azi eram ocupata sa dau rr. See u all in game. Multi pupici si va multumesc inca o data tuturor. :tiphat:Get well soon :beer:
Guest buddy Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 felicitari pentru rr si insanatosire grabnica :)
AngelDust Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Elec si Ano au dat rr ieri , azi urmeaza Rania.Crestem :D.