Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

ZAMOLXIS

TRACIA ALLIANCE

Recommended Posts

Posted

tot eu :D

new page :wub: and it`s mine

Posted

Amar, am facut cafeaua, de munca nu prea am, abia de maine incep sa am ceva de facut vreo 3-4 zile, apoi iar somez, stau cu voi pe forum:P

Nebu, nu fii rau cu luna aia, ca in weekend dau rr, si apoi dezinstalez jocul. Mi-am atins scopul, gata!

:bananadance2: :bananadance2: :bananadance2:

Posted

Amar, am facut cafeaua, de munca nu prea am, abia de maine incep sa am ceva de facut vreo 3-4 zile, apoi iar somez, stau cu voi pe forum:P

Nebu, nu fii rau cu luna aia, ca in weekend dau rr, si apoi dezinstalez jocul. Mi-am atins scopul, gata!

:bananadance2: :bananadance2: :bananadance2:

KOS ano :>

Posted

Ce inseamna KOS Siri, sa stiu sa fug, ca sigur de bine nu e... Precis e ceva cu kill:))

Kill On Sight :)

P.S. daca vreo elfita citeste pe aci am un

VIPER BOW +ADD+EDR+LVL/20 de donat

Il pastrez 3 zile de la data acestui post

Posted

Siri, da lk nu are viperu? Ca as avea eu nevoie de el, ala pe care il am eu nici edr nici nimic nu are.

Vorbim in joc dupa amiaza, te rog pastreaza-l ptr mine, ca altfel te sun incontinuu de nu mai poti lucra nimic la serviciu. Or sa te dea afara din cauza unui Viper Bow :))

Posted

Siri, da lk nu are viperu? Ca as avea eu nevoie de el, ala pe care il am eu nici edr nici nimic nu are.

Vorbim in joc dupa amiaza, te rog pastreaza-l ptr mine, ca altfel te sun incontinuu de nu mai poti lucra nimic la serviciu. Or sa te dea afara din cauza unui Viper Bow :))

You got it ano ti-l pastrez :)

Posted

nu vreau la servici asta e clar ......

unde ...terasa ceva?.....deci nu mai pot ...

vreau la terasa .....un suc ceva ....o bere rece ......

sa stai ...sa nu faci nimic ....sa lenevesti ....

DESTEPTAREA.....treci la munca :|

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...