Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

ZAMOLXIS

TRACIA ALLIANCE

Recommended Posts

Posted

da ... bunny am si eu o intrebare :P

pe contul principal de forum am ss

daca imi zice ca iese ss pe 1 septembrie , dar eu l-am primit pe 2 , inseamna ca este nelimitat nu?

nu il mai pot recupera?

Posted

nashpa tare

eu daca am lvl 333 bine ca nu e 666

jucand asa la distanta noaptea in pat vreo 2-3 ore cu xp de aida1 acolo unde mai gasesc din cand in gand un spot... cat imi ia sa dau rr?

vreo 4 luni....???

Macar stii pentru ce? Am mana libera sa-i suspend toate conturile, iar pentru cate a facut pana acum, o sa tot continui pana cedeaza psihic sau isi cere scuze. Si eu sunt om, iert ca oricare, asa ca sa lase orgoliul si sa recunoasca faptul ca a gresit si voi intelege.

am citit toate thread-urile si ale lui si raspunsurile tale

s

tii ca nu ma mai bag in discutii din astea de cand mi-a dat rede alea 30 de z pe bk pe old

stiu cat e de greu sa fii Mod, am fost si eu pe alt server de mu si stiu cat de greu e

nu ma apuc acum sa discut cine are dreptate sau nu...chiar nu ma intereseaza, atata timp cat nu sunt implicat personal si nici TRACIA ca si guilda - orice alte divergente, etc se rezolva intre cei implicati :D

app: de abia astept sa iti rup bk-ul :D stai sa vezi peste vreun an :D ce o sa-i faca DL-ul meu cel sexos

Posted

nashpa tare

eu daca am lvl 333 bine ca nu e 666

jucand asa la distanta noaptea in pat vreo 2-3 ore cu xp de aida1 acolo unde mai gasesc din cand in gand un spot... cat imi ia sa dau rr?

vreo 4 luni....???

am citit toate thread-urile si ale lui si raspunsurile tale

s

tii ca nu ma mai bag in discutii din astea de cand mi-a dat rede alea 30 de z pe bk pe old

stiu cat e de greu sa fii Mod, am fost si eu pe alt server de mu si stiu cat de greu e

nu ma apuc acum sa discut cine are dreptate sau nu...chiar nu ma intereseaza, atata timp cat nu sunt implicat personal si nici TRACIA ca si guilda - orice alte divergente, etc se rezolva intre cei implicati :D

app: de abia astept sa iti rup bk-ul :D stai sa vezi peste vreun an :D ce o sa-i faca DL-ul meu cel sexos

la exp de aida 1 am dat eu rr la o luna si cam 4-5 zile dupa ce am facut dl-ul dar 24/7

Posted

ALLY RULLZ

1- Cititzi cu atentzie regulile de pe server!

2- nu accept limbaj vulgar pe ally,jigniri,certuri cu ceilalti jucatori

3- nu se vinde in ally

4- nu cersim si nu ne umilim

5- nu postam decat in cazul in care nu exista alt mijloc civilizat de solutionare

6- va rog sa ma anuntati in caz de absenta indelungata

7- va rog sa incercati sa participati la activitatile de ally in special party war Castle Siege Cry Wolf

8- Privitor la punctul nr 3 >>> ally inainte de toate! <<< Ce este mai bun se pastreaza pentru ally[caractere de baza] , cand vor ajunge toti la saturatie atunci se apeleaza la vanzari pe forum. Nu se accepta scuze, nu aveam j, etc, pentru ca asha cum altii iti fac tie rost de ceea ce iti trebuie shi tu la randul tau poti fi norocul celuilalt. Are el, vei avea shi tu, atata timp cat unul pentru toti shi toti pentru unul! Nu sunteti facuti pentru a lucra in echipa? Atunci veti fi dati afara din guild respectiv ally.

:hello:

Posted

greu greu

deci asa la 3-4 ore cum am zis asta inseamna vreo 4 luni minim

bun m-am linistit

inseamna ca o sa ma omoare sotia, app: in 4 luni adica la anu?!!!!

mama ce mult dureaza un rr :D

Posted

Apropo de reguli.Vad ca se comenteaza asupra trade-ului.Care e problema cu trade-ul?Trade e trade, sell e sell.Care e baiul?

Mai este un lucru de ma deranjeaza.Se vorbeste enorm de mult si numai tampenii pe ally.Aseara am avut 4 printuri cu F4 pentru o preluare.Este enervant.

De ce se tin in guilda / ally jucatorii care aduna SS dupa SS pe alte caractere?

Posted

in guild ar trebui sa fie doar caracterele principale ale fiecarui player

daca vor alte caractere secundare sa fie bagate in alte guilde sau alta solutie asa cum o sa doreasca fiecare

Posted

Apropo de reguli.Vad ca se comenteaza asupra trade-ului.Care e problema cu trade-ul?Trade e trade, sell e sell.Care e baiul?

Mai este un lucru de ma deranjeaza.Se vorbeste enorm de mult si numai tampenii pe ally.Aseara am avut 4 printuri cu F4 pentru o preluare.Este enervant.

De ce se tin in guilda / ally jucatorii care aduna SS dupa SS pe alte caractere?

Angel fa ca mine cand faci preluare anunta .. cine nu te lasa da dovada de nesimtire....

Posted

dar nu te grabeste nimeni, mergi incetisor. :D

:P era o faza la o emisiune de divertisment.. comanda data unor soldati "Mars lent!". Sa ii vezi ce se impiedicau :)) cam asa si eu cu scrisul asta ca sunt in tarc bk... De aia scriu rapid :P

Posted

Angel stii si tu cum e pana se aseaza o guilda... pana se cunosc oamenii ... nu mai vorbesc de o guilda intre guilde... Cum crezi ca pot eu sa decid cine sta si cine nu in alta guilda? crezi ca biili sau Lost sau Sandy nu au bataile lor de cap cu asa zisii playeri? Incet si in timp se va reglementa situatia, dar noi , voi nu trebuie sa ii tratati cu raceala pentru tampeniile unuia sau altuia... suntem o familie cu veri buni si rai... :)

Posted

Re allz...CabraL here. Am observat ca, cateva persoane din guild si ally nu ma mai sufera si de aceea vreau sa alegeti daca mai raman in guild sau nu.

Nu e mare lucru, pro = sa ies, contra sa raman... Atat am avut de zis.. bft all

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...