Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

ZAMOLXIS

TRACIA ALLIANCE

Recommended Posts

Posted

:blink: Unde sa revin? La jucat mu....come one...fii serios, nu mai consum curentul pe un joc la care nu te poti juca. La mu, daca nu lasi afk nu faci nimic. Cum ma joc, daca sunt afk? Se joaca pc-ul singur.Scopul jocului? Dupa ce am facut elfa full mi-am dat seama ca nu stiu care e scopul jocului. Invazii nu poti face decat daca esti bk, altfel nu prinzi decat asa, cate un +1 sau +2 rataciti. Haine? Numai daca ai cu ce le cumpara, ca la invazii nu poti merge. Deci...din punctul meu de vedere mu-ul este la timpul trecut. Pe langa ce am scris mai sus se adauga, si are o mare pondere, comportamentul plin de ura si rautate al jucatorilor. Una peste alta, nu mai joc mu, ca nu-i vad rostul. Am sa intru in joc in weekendul asta, sa ma iei in guild, daca tii tu neaparat sa fiu acolo, mai intru si mai salut lumea. Aaaa, este o problema: avand in vedere ca am lvl 30..nu am bani sa dau nici macar un post...deci o sa salut pe cine gasesc in lore, noria sau devias, ca astea sunt hartile pe care ma pot duce la lvl meu. Pe ce car te caut?

Posted

unde afk? :)

aia sunt din alta guilda

la ce a picat serverul ieri nu ii poti invinovati !!!

mai aveam un pic si renuntam si eu de nervi

pagina mea :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...