Zastefy Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Ah,urat tare acolo. Acolo e frumos la inceput , primele 3-4 luni .. apoi te plictisesti , nu prea mai ai ce sa faci , cel putin pe Greed.
_Mistique_ Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Eu nu mai joc ca m-am plictisit, dar lumea tot pe infinite joaca. dai si mie un link pe mess? :D :*
Rege Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Ola lume ! Siri mai lasa consolele ca le tocesti butoanele :)
MickeyMouse Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 pacat ca numai jucati dar fiecare cu treburile lui si eu mai putin cate odata, mai mult acuma :) dar ce frumos ma gadila amintirile
Rege Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 eu m-as reapuca dar cine are timp sa ma ajute?=)) Id YM: copyrightauthority
=Simo= Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Eu m-am apucat deja. Am lvl 13 parca :) Neajutata. :nanana:
=Simo= Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 OMG Simo :o :))))) What, what? Am intrat, am facut lvl 13, ce mare scofala..nu inseamna ca ma si joc...e pierdere de vreme mu-ul.. nu intentionez sa o iau de la capat cu pc-ul deschis zile in sir, fara rost. As fi salutat lumea daca as fi avut bani, dar nici de sageti nu am :)
_Mistique_ Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 apropo de a juca pe link dupa ce ca mi-au dat 30 de zile ss mi-au blocat si contu viataaaaaaaaaaa:)) sa traiasca mafia adminilor
GRIMM Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 OMG Simo :o :))))) What, what? Am intrat, am facut lvl 13, ce mare scofala..nu inseamna ca ma si joc...e pierdere de vreme mu-ul.. nu intentionez sa o iau de la capat cu pc-ul deschis zile in sir, fara rost. As fi salutat lumea daca as fi avut bani, dar nici de sageti nu am :) iti dau eu banuti ai nick la semnatura :P
=Simo= Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 OMG Simo :o :))))) What, what? Am intrat, am facut lvl 13, ce mare scofala..nu inseamna ca ma si joc...e pierdere de vreme mu-ul.. nu intentionez sa o iau de la capat cu pc-ul deschis zile in sir, fara rost. As fi salutat lumea daca as fi avut bani, dar nici de sageti nu am :) iti dau eu banuti ai nick la semnatura :P Merci Alex, cand intru te caut sau iti dau chiar un beep sa vii on :P, adica nu scapi oricat te-ai stradui.
MickeyMouse Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 asa asa unde esti Tissot? ca in joc nu :P :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2:
bunny Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Eu m-am apucat deja. Am lvl 13 parca :) Neajutata. :nanana: Si te mai luai de mine. =)
=Simo= Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Eh, pai da' trebuia sa se bage si el..iepurasul, taci acolo ca am jucat timp de juma de ora in ultima saptamana, si nici nu o sa dau rr anul asta.
Electricu Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 In sfarsit acasa si acum am timp de joc.. in caz de nevoi apelati cu incredere! :D Elec
MickeyMouse Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 TRACIA ne-am INTORS, am refacut TRACIA, simo cu Anonymous, dl-ul meu va astept inapoi in joc