Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

ZAMOLXIS

TRACIA ALLIANCE

Recommended Posts

Posted

ati ramas fara guild ca am luat eu ss ... daca ai fi asteptat ai fi aflat.. guilda a fost refacuta... dar se pare ca toti ati fugit prin alte guilde/alianta .. .. numai bine :respekt:

Posted

ati ramas fara guild ca am luat eu ss ... daca ai fi asteptat ai fi aflat.. guilda a fost refacuta... dar se pare ca toti ati fugit prin alte guilde/alianta .. .. numai bine :respekt:

Am vazut apoi ce sa intamplat... oricum urat gest facut ca si GM al TRACIEI.. noi nu ne ocupam cu asa ceva... se vede ca nu e Zamo..... total dezamagit... dar asta e viata! :tiphat:

Posted

ok, daca sunteti dezamagiti de mine .. ce pot sa fac decat sa renunt la tracia , decat sa fac de ras guilda .. mai bine renunt . have fun si ne auzim in joc . !

Posted

ok, daca sunteti dezamagiti de mine .. ce pot sa fac decat sa renunt la tracia , decat sa fac de ras guilda .. mai bine renunt . have fun si ne auzim in joc . !

Nu o lua in nume de rau... dar TRACIA are prestigiu si alaturi de HH sunt cele mai vechi Guilde... ca si GM trebuia sa fi mai... bun cu lumea si mai atent.. oricum... speram sa revina Zamo da intai sa se dea drumu la conturi!

Posted

nu o iau in nume de rau . eu am vrut sa nu se ia numele guildei , de asta am creat eu .. ca numi trebuia mie sa fiu gm ..oricum .. o sa salvez numele guildei pe alt caracter.. si o sa intru in alta parte

si cand o sa intre zamo .. o sa ii dau guilda , ca sa nu se fure numele

Posted

nu o iau in nume de rau . eu am vrut sa nu se ia numele guildei , de asta am creat eu .. ca numi trebuia mie sa fiu gm ..oricum .. o sa salvez numele guildei pe alt caracter.. si o sa intru in alta parte

si cand o sa intre zamo .. o sa ii dau guilda , ca sa nu se fure numele

Dl ala e al tau BANN3R ce e in Sicily parca

Posted

Elec

nu fi asa rau te rog

Nu a folosit cliker decat pentru rolul sau. Din pacate fiind unul din singurele care functioneaza. :banghead:

Nu a gresit decat ca a folosit un clicker interzis, dar nu hack/speed etc la ce se foloseste pe aici. :3some:

In rest e un baiat de treaba si trebuie sa recunoastem ca fara acel tip de clicker Elful si DL-ul sunt degeaba pe serverul asta.

Posted

Salutare traci :).

Dupa cum ati vazut si in joc, cu permisiunea ultimului GM(anomis) am hotarat sa fac eu guilda si sa o ridic la ce a fost inainte.

Deja am stabilit si alianta, daca vreti sa va intoarceti sunteti bineveniti. Doar dati pm Nemesis in joc :>

Posted

buna simo vad ca mai treci pe la noi nu vrei sa reincepi un pic de mu?

buna tuturor

BUNA Rah3, buna tuturor, intr-adevar, eu i-am dat acordul lui nemesis, cum i l-am dat si lui bann3r, nu vreau sa se piarda numele guildei, eu nu mai joc mu, mi se pare plictisitor de-a binelea, dai 1 rr, gasesti un spot, si de acolo platesti curent degeaba. Eu joc Aion acum, mult mai funny, plus ca suntem toti pe teamspeak.

Voua va doresc succes la mu. Mi-e dor de voi, poate reusesc sa intru si eu sa va salut.

Posted

Nu cred ca va rezista guilda. Stau cu 3 jucatori de 2 zile. Pana acum unde ati jucat toti anii astia? Unde ati crescut si ati dat rr? Pacat, va duceti toti in HH, Hustle sau Royal ca ei au crescut cu voi pana acum.

Am incercat sa fac ceva frumos dar se pare ca efortul meu a fost in zadar.

O zi buna :tiphat:

Posted

Nu cred ca va rezista guilda. Stau cu 3 jucatori de 2 zile. Pana acum unde ati jucat toti anii astia? Unde ati crescut si ati dat rr? Pacat, va duceti toti in HH, Hustle sau Royal ca ei au crescut cu voi pana acum.

Am incercat sa fac ceva frumos dar se pare ca efortul meu a fost in zadar.

O zi buna :tiphat:

ce sa facem vezi ca jumatate din TRACI suntem in HH asta e

:banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead:

Posted

Mai Tracilor unde v-ati dus cu totii? Mai existati, mai sunteti? :nanana:

Si de ce nu va reuniti? V-ati plictisit de politete? :D

(Btw pentru aia mai noi care au ramas all like "wtf cine e si asta" sunt fata mai mica a cuiva pe nick Anomys :crazy: )

Posted

neatza

Mai Tracilor unde v-ati dus cu totii? Mai existati, mai sunteti? :nanana:

Si de ce nu va reuniti? V-ati plictisit de politete? :D

(Btw pentru aia mai noi care au ramas all like "wtf cine e si asta" sunt fata mai mica a cuiva pe nick Anomys :crazy: )

:kiss:

asa, asa, pune-i la colt. :)

Guest corcodelia
Posted

salutari de la bau (seniorul si juniorul).Imi pare rau ca nu a mers guilda pe db asta dar timpul nu este pierdut.Intotdeauna se poate reface Tracia mai ales atata timp cat inca mai joaca playeri vechi cu spirit trac in ei:) trebuie doar putina organizare si cineva cu abilitati de lider (poate de convingere) sa ne faca sa lasam HH/Royal sau orice alta guilda.

Eu unul nu as spune nu unei reintoarceri in Tracia numai sa fim toti cei vechi [baner sarpe nemesis elec etc.(cer scuze daca nu am mentionat pe cineva)].Fara acesti playeri vechi e greu sa faci o guilda buna mai ales cand toti sunt cu gandul sa intre intr'o alianta puternica si sa beneficieze de avantaje...

Numai bine...

P.S: Simona sti ca Aion merge in acelasi timp cu Mu :) te asteptam inapoi:*

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...