Jupiter Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 la dreq normal ca e liniste lumea e la afk deja RaveN is back :D
bann3r Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 haii tracilor .. nu ati revenit toti ??? asa putini ?
Rani Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Ello :) ,Elle sau Sorin sau cineva sa ma ajute si pe mine:P , nu reusesc sa intru in joc :violent:
Rege Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Si eu vreau sa ma reapuc da imi da o eroare idioata cand vreau sa intru in joc am windows 7 ! daca are chef careva sa ma ajute sa ma caute pe idu Copyrightauthority@yahoo.com Merci!
bann3r Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 bann3r_ro .. datimi add daca aveti probleme cu jocul sau cu orice altceva ... o sa incerc sa va ajut !. si pentru a intra in guild pm Gabriel in joc !.
subteran05 Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Hallo, Daca da si mie careva un cont ma apuc si io de joc....ca vad ca astia nu dau drumu la pagina de conturi :( Dati pm pe forum daca aveti un cont care nu va trebuie...sau dati add pe mess : no_limit_luk este id de mess... Pana atunci...spor la joc
Electricu Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Hallo, Daca da si mie careva un cont ma apuc si io de joc....ca vad ca astia nu dau drumu la pagina de conturi :( Dati pm pe forum daca aveti un cont care nu va trebuie...sau dati add pe mess : no_limit_luk este id de mess... Pana atunci...spor la joc Daca stiam ca 5 traci nu au conturi faceam eu pentru toti :( asta e.. pana da drumu crestem noi si apoi va crestem si pe voi :D
Maeve Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 crek revin la voi :D dar mai pe zilele urmatoare te caut gabi :) have fun!