firicel Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 mie dor de voi:D ai dreptate si mie mie dor de tracia :-? :crybaby: =(( :(
=Simo= Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 si mie mi-e dor de voi, dar na...ce sa facem...se mai satura lumea, mai progreseaza...
Downloads Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=rEzF8NzEv_k&feature=related Trrtzacatrrtzaca ?Trrtzacatrrtzaca ?Trrtzacatrrtzaca?
Electricu Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Mama mai exista jocu asta? :D e server nou sau tot atatea RR am cate am avut ultima data... problema e ca nu mai stiu contu :D salutari de la un Trac vechi :D
=Simo= Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Mama mai exista jocu asta? :D e server nou sau tot atatea RR am cate am avut ultima data... problema e ca nu mai stiu contu :D salutari de la un Trac vechi :D Elec, ce faci domneeeee, sigur ai tot atatea rr-uri ca ultima data, ca nu s-a dat rr db. Ce fac printesele tale? Tracia nu mai joaca, doar cativa, s-au mai imprastiat prin alte guilde.
Electricu Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Mama mai exista jocu asta? :D e server nou sau tot atatea RR am cate am avut ultima data... problema e ca nu mai stiu contu :D salutari de la un Trac vechi :D Elec, ce faci domneeeee, sigur ai tot atatea rr-uri ca ultima data, ca nu s-a dat rr db. Ce fac printesele tale? Tracia nu mai joaca, doar cativa, s-au mai imprastiat prin alte guilde. Printelesele sunt bine... Elfa mare e ok... Elfa mica are 9 luni jumatate... si mia venit doru de joc.. da nu imi merge.. am postat la aspecte tehnice sa vad daca imi pot fi de ajutor... oricum salutari la OLD Tracia... chiar mie dor de voi!
Electricu Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Cine e GM acuma... sunt si eu in joc :D:D:D:D:D:D
=Simo= Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 gm sunt eu, daca tii tu mortis sa-ti scrie tracia in cap, eu te iau, dar cum ziceam nimeni nu mai joaca
Electricu Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 gm sunt eu, daca tii tu mortis sa-ti scrie tracia in cap, eu te iau, dar cum ziceam nimeni nu mai joaca poate intru la Boom sa joc cu el si cu Coca(BUBU) daca zici ca nimeni nu mai joaca in TRACIA :D
=Simo= Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 eu intru in joc pe la 5.30, asa cum ti-am promis dar nu pot sta decat 15 minute ca atata ma lasa avgul:)) bye for now
Electricu Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 hello :cool2: Ceau.. ma bucur pentru tine si Elyan :D salutari din Sp... si o intrebare... ai mai intrat acu intr'o zi pe Elec? am lasat afk k6 si m'am trezit dimineatza cand am aprins calculiciu in Aida 2 :D .. daca nu mai joci lasami in pm pe forum parola de la cont daca vrei... ca am uitat'o :D :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2:
Jupiter Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 hello :cool2: Ceau.. ma bucur pentru tine si Elyan :D salutari din Sp... si o intrebare... ai mai intrat acu intr'o zi pe Elec? am lasat afk k6 si m'am trezit dimineatza cand am aprins calculiciu in Aida 2 :D .. daca nu mai joci lasami in pm pe forum parola de la cont daca vrei... ca am uitat'o :D :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: adica? te bucuri ptr Erika si Elyan??? sau am baut eu prea multa salitos? apropo nu merge sa intru sa ma joc si eu un pic :)
=Simo= Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 hello :cool2: Ceau.. ma bucur pentru tine si Elyan :D salutari din Sp... si o intrebare... ai mai intrat acu intr'o zi pe Elec? am lasat afk k6 si m'am trezit dimineatza cand am aprins calculiciu in Aida 2 :D .. daca nu mai joci lasami in pm pe forum parola de la cont daca vrei... ca am uitat'o :D :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: adica? te bucuri ptr Erika si Elyan??? sau am baut eu prea multa salitos? apropo nu merge sa intru sa ma joc si eu un pic :) s-a trezit nebunicu ca vrea sa joace :)) n-ai baut prea mult, sunt impreuna iar si au plecat in tari straine...de tot salutari de la mine tuturor