Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

ZAMOLXIS

TRACIA ALLIANCE

Recommended Posts

Posted

tz tz tz nimeni pe aici :crybaby:

tz tz , aici si kiTz dupa ce a venit din vacantza ;))

ce joc te joci simona? Pe mine ma prostit vreo 5 prieteni sa ma joc cabal ;))

Posted

e cineva pe aici;))?:)ce mai faceti:)

pentru cei old pisi(sweetcat) va saluta ce ziciceti va bagati pe unu mu cu noi:X:X:X:)) ca deja pe link e pitiseala mare..si bulangeala multa...

Posted

iti spun la tel :P

sa nu ma omoare lumea ca fac reclama

spune aici ca nu ii problema ca si eu ma plictisesc acasa.....inca nu au dat drumu la s5 si ma plictisesc

Posted

Ellow ppl, nu multi ma stiti, voiam sa va intreb, unde as putea sa-l mai gasesc pe Zamo, si daca se mai joaca Mu ? :D

Ellow inca o data pentru cei vechi ce ma stiu :) pentru cei noi.. am fost in aceasta guilda candva, de mult :D

Posted

Ellow ppl, nu multi ma stiti, voiam sa va intreb, unde as putea sa-l mai gasesc pe Zamo, si daca se mai joaca Mu ? :D

Ellow inca o data pentru cei vechi ce ma stiu :) pentru cei noi.. am fost in aceasta guilda candva, de mult :D

buna, alex esti?

nu prea se mai joaca.....la cei vechi ma refer

te pun eu in legatura cu zamo dar el nu mai joaca, totusi e gm la tracia si are caracter in joc, daca te ajuta cu ceva. lasi un mesaj aici sau un pm mie.

Posted

re simo :)

re pe la toti... ex guilda mea au inchis-o :)), lipsa de activitate, am vb cu vDragosh si rr db inainte de 2012 nu prea... deci nu am sa ma joc curand, oricum plec in corsica, cu totul, merg sa-mi traiesc visul!

forza bastie per sempre! uniti vinceremu!

turchinu sin'à a morte è ancu dopu! forza bastia per sempre! (nu va chinuiti s atraduceti, e corsicana, mai bine ma intrebati ce scrie)

Ancu s'o sò di a Rumenia, amu Bastia più cà assai ghjente ponu capì. Sentu ch'indé e mo vene corre un sangue corsu, micca rumenu.

>:D< ne auzim cu bine!

-59 zile :D

Posted

re simo :)

re pe la toti... ex guilda mea au inchis-o :)), lipsa de activitate, am vb cu vDragosh si rr db inainte de 2012 nu prea... deci nu am sa ma joc curand, oricum plec in corsica, cu totul, merg sa-mi traiesc visul!

forza bastie per sempre! uniti vinceremu!

turchinu sin'à a morte è ancu dopu! forza bastia per sempre! (nu va chinuiti s atraduceti, e corsicana, mai bine ma intrebati ce scrie)

Ancu s'o sò di a Rumenia, amu Bastia più cà assai ghjente ponu capì. Sentu ch'indé e mo vene corre un sangue corsu, micca rumenu.

>:D< ne auzim cu bine!

-59 zile :D

Ha? Ce zici bre acolo???

Succesuri pe la straini iti doresc!

Posted

Buna Razv

Am citit ce ai patit, imi pare rau :(

Eu am incercat sa intru aseara dar imi zicea ca e virus .exe-ul de la mu.

O sa vad daca am timp azi dupa-amiaza sa schimb antivirusul.

Guest TrielpfaleZef
Posted

Naghahanap nga po pala ako ng alliance.... wag kayo mag-alala masipag po ako mag-build ng cranny kaya siguradong walang makukuha yung mga na-atake sa akin, kung gusto nyo pwede nyo din ilagay yung resources nyo sa cranny ko para safe.... sinong interesadong i-add ako sa alliance???

Posted

Naghahanap nga po pala ako ng alliance.... wag kayo mag-alala masipag po ako mag-build ng cranny kaya siguradong walang makukuha yung mga na-atake sa akin, kung gusto nyo pwede nyo din ilagay yung resources nyo sa cranny ko para safe.... sinong interesadong i-add ako sa alliance???

Ha? Ce zici maica? Ca-s batrana si nu mai inteleg.........

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...