=Simo= Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 eu m-am lasat de mu ptr alt joc, mai putin plictisitor si unde tre sa fii on sau inchizi jocul:)
Dudix Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 tz tz tz nimeni pe aici :crybaby: tz tz , aici si kiTz dupa ce a venit din vacantza ;)) ce joc te joci simona? Pe mine ma prostit vreo 5 prieteni sa ma joc cabal ;))
=Simo= Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 iti spun la tel :P sa nu ma omoare lumea ca fac reclama
Dudix Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 iti spun la tel :P sa nu ma omoare lumea ca fac reclama NeaTza ! sau imi dai un msg :)
Guest MNLX Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 e cineva pe aici;))?:)ce mai faceti:) pentru cei old pisi(sweetcat) va saluta ce ziciceti va bagati pe unu mu cu noi:X:X:X:)) ca deja pe link e pitiseala mare..si bulangeala multa...
MariusD Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 iti spun la tel :P sa nu ma omoare lumea ca fac reclama spune aici ca nu ii problema ca si eu ma plictisesc acasa.....inca nu au dat drumu la s5 si ma plictisesc
SweetCat Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Ellow ppl, nu multi ma stiti, voiam sa va intreb, unde as putea sa-l mai gasesc pe Zamo, si daca se mai joaca Mu ? :D Ellow inca o data pentru cei vechi ce ma stiu :) pentru cei noi.. am fost in aceasta guilda candva, de mult :D
=Simo= Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Ellow ppl, nu multi ma stiti, voiam sa va intreb, unde as putea sa-l mai gasesc pe Zamo, si daca se mai joaca Mu ? :D Ellow inca o data pentru cei vechi ce ma stiu :) pentru cei noi.. am fost in aceasta guilda candva, de mult :D buna, alex esti? nu prea se mai joaca.....la cei vechi ma refer te pun eu in legatura cu zamo dar el nu mai joaca, totusi e gm la tracia si are caracter in joc, daca te ajuta cu ceva. lasi un mesaj aici sau un pm mie.
Bastia Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 re simo :) re pe la toti... ex guilda mea au inchis-o :)), lipsa de activitate, am vb cu vDragosh si rr db inainte de 2012 nu prea... deci nu am sa ma joc curand, oricum plec in corsica, cu totul, merg sa-mi traiesc visul! forza bastie per sempre! uniti vinceremu! turchinu sin'à a morte è ancu dopu! forza bastia per sempre! (nu va chinuiti s atraduceti, e corsicana, mai bine ma intrebati ce scrie) Ancu s'o sò di a Rumenia, amu Bastia più cà assai ghjente ponu capì. Sentu ch'indé e mo vene corre un sangue corsu, micca rumenu. >:D< ne auzim cu bine! -59 zile :D
=Simo= Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 re simo :) re pe la toti... ex guilda mea au inchis-o :)), lipsa de activitate, am vb cu vDragosh si rr db inainte de 2012 nu prea... deci nu am sa ma joc curand, oricum plec in corsica, cu totul, merg sa-mi traiesc visul! forza bastie per sempre! uniti vinceremu! turchinu sin'à a morte è ancu dopu! forza bastia per sempre! (nu va chinuiti s atraduceti, e corsicana, mai bine ma intrebati ce scrie) Ancu s'o sò di a Rumenia, amu Bastia più cà assai ghjente ponu capì. Sentu ch'indé e mo vene corre un sangue corsu, micca rumenu. >:D< ne auzim cu bine! -59 zile :D Ha? Ce zici bre acolo??? Succesuri pe la straini iti doresc!
Guest Silphy Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Crezi ca stii PVP? L.F.C - Linkmania Fight Club . Alaturate noua! Inscrieri : http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=397037&st=0
=Simo= Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 neata :) Nebunici???? Ce mai faci domneeeeeeeeee? Mai intra pe mess, vezi ca-ti las un offline.
=Simo= Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Buna Razv Am citit ce ai patit, imi pare rau :( Eu am incercat sa intru aseara dar imi zicea ca e virus .exe-ul de la mu. O sa vad daca am timp azi dupa-amiaza sa schimb antivirusul.
razvan77 Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 iti dai seama ca nu mai joc :) mai spamez prin zona si eu:)
Guest TrielpfaleZef Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Naghahanap nga po pala ako ng alliance.... wag kayo mag-alala masipag po ako mag-build ng cranny kaya siguradong walang makukuha yung mga na-atake sa akin, kung gusto nyo pwede nyo din ilagay yung resources nyo sa cranny ko para safe.... sinong interesadong i-add ako sa alliance???
=Simo= Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Naghahanap nga po pala ako ng alliance.... wag kayo mag-alala masipag po ako mag-build ng cranny kaya siguradong walang makukuha yung mga na-atake sa akin, kung gusto nyo pwede nyo din ilagay yung resources nyo sa cranny ko para safe.... sinong interesadong i-add ako sa alliance??? Ha? Ce zici maica? Ca-s batrana si nu mai inteleg.........
Guest CineNuTeAstepti Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 http://muautoclicker.21.forumer.com/viewtopic.php?t=218