=Simo= Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 neata razvane sorry dar nu am intrat deloc pe link aseara.
Parazitu' Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 lasa-mi un nr de tel pe privat. vreau sa discutam ceva destul de urgent
=Simo= Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 "Nu se recupereaza nimic, regulamentul este clar . Pe viitor sa ai grija . Nu stiu de ce ai dat contul si nu ma intereseaza : din naivitate , sa ti-l "creasca" altcineva , sa te lauzi ... Sper ca ai invatat ceva din povestea asta . In legatura cu SPK , o sa decida staff-ul MU-LM daca trebuie pedepsit cumva ( macar pt. ce a recunoscut ) . :closed: PS: cand o sa iti faci primul card de credit , sa il dai si la cei cu care faci cunostinta online (cu tot cu PIN) :P , o sa te ajute la cumparaturi :D" Asta este raspunsul sefului cel mare al acestui joc pentru un om care NU a dat contul nimanui Eu va zic pa, m-am saturat si mi-e sila, acest joc nu-mi mai place, cel putin aici nu.
MariusD Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 "Nu se recupereaza nimic, regulamentul este clar . Pe viitor sa ai grija . Nu stiu de ce ai dat contul si nu ma intereseaza : din naivitate , sa ti-l "creasca" altcineva , sa te lauzi ... Sper ca ai invatat ceva din povestea asta . In legatura cu SPK , o sa decida staff-ul MU-LM daca trebuie pedepsit cumva ( macar pt. ce a recunoscut ) . :closed: PS: cand o sa iti faci primul card de credit , sa il dai si la cei cu care faci cunostinta online (cu tot cu PIN) :P , o sa te ajute la cumparaturi :D" Asta este raspunsul sefului cel mare al acestui joc pentru un om care NU a dat contul nimanui Eu va zic pa, m-am saturat si mi-e sila, acest joc nu-mi mai place, cel putin aici nu. 'Seara all........sincer si pe mine socat acest raspuns.......ma gandeam ca poate poate se mai face ceva in legatura cu contul meu Si partea cea mai tare.....Iar in legatura cu SPK o sa vedem ce se va intampla........Misto raspuns!!! Bafta all la rr-uri cat mai multe...........Ne auzim la rr db
=Simo= Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 up ca nu ma lasa inima sa vad tracia pe pagina 2
Dudix Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 up ca nu ma lasa inima sa vad tracia pe pagina 2 Sarbatori Fericita la toata lumea ! eu mai intru dupa sarbatori ca sunt plecat din tara :(
Dudix Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Sarbatori fericite tuturor! Merci lafel Simona :-* Sarbatori Fericite la toata lumea :)
MariusD Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Sarbatori fericite si din partea mea la toata lumea................ma ales la admini :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2:
YonutzD Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Craciun fericit din partea colectivului Heaven!
Parazitu' Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 Sarbatori fericite la toata lunea si cele mai calde si sincere urari. cu stima Razvan.
=Simo= Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 Multumim tuturor pentru urari si le trimitem inapoi catre voi, cu o maaaaare funda rosie }{
Bastia Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Multumim tuturor pentru urari si le trimitem inapoi catre voi, cu o maaaaare funda rosie }{ Simo :) >:D<, numai de bine de la Arad de la teo, si tie, si la adi, si la toata lumea! :*
=Simo= Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 nimic ca n-am fost cuminti, ne-am lasat de link si ne-a pedepsit
Guest ares_enjoy Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 nimic ca n-am fost cuminti, ne-am lasat de link si ne-a pedepsit Happy X-mas(cu intarziere) dar se iarta.. ce facti dragilor?(Simo) remember me?? :D
=Simo= Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 neata, neata, cedryk draga, cum sa nu imi amintesc de tine Sarbatori fericite si tie
Guest ares_enjoy Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 neata, neata, cedryk draga, cum sa nu imi amintesc de tine Sarbatori fericite si tie neatza, numa singura din toata tracia??
*Simo* Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 cum singura?? eu, cu mine si cu toate caracterele mele, suntem multi
WhiteLion Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Un an mai bun dragii mei traci si sa ramaneti la fel si in continuare ....un big hug de la Iasi :hello: