Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

ZAMOLXIS

TRACIA ALLIANCE

Recommended Posts

Posted

:banghead:

"Nu se recupereaza nimic, regulamentul este clar .

Pe viitor sa ai grija .

Nu stiu de ce ai dat contul si nu ma intereseaza : din naivitate , sa ti-l "creasca" altcineva , sa te lauzi ...

Sper ca ai invatat ceva din povestea asta .

In legatura cu SPK , o sa decida staff-ul MU-LM daca trebuie pedepsit cumva ( macar pt. ce a recunoscut ) .

:closed:

PS: cand o sa iti faci primul card de credit , sa il dai si la cei cu care faci cunostinta online (cu tot cu PIN) :P , o sa te ajute la cumparaturi :D"

Asta este raspunsul sefului cel mare al acestui joc pentru un om care NU a dat contul nimanui

Eu va zic pa, m-am saturat si mi-e sila, acest joc nu-mi mai place, cel putin aici nu.

Posted

:banghead:

"Nu se recupereaza nimic, regulamentul este clar .

Pe viitor sa ai grija .

Nu stiu de ce ai dat contul si nu ma intereseaza : din naivitate , sa ti-l "creasca" altcineva , sa te lauzi ...

Sper ca ai invatat ceva din povestea asta .

In legatura cu SPK , o sa decida staff-ul MU-LM daca trebuie pedepsit cumva ( macar pt. ce a recunoscut ) .

:closed:

PS: cand o sa iti faci primul card de credit , sa il dai si la cei cu care faci cunostinta online (cu tot cu PIN) :P , o sa te ajute la cumparaturi :D"

Asta este raspunsul sefului cel mare al acestui joc pentru un om care NU a dat contul nimanui

Eu va zic pa, m-am saturat si mi-e sila, acest joc nu-mi mai place, cel putin aici nu.

'Seara all........sincer si pe mine socat acest raspuns.......ma gandeam ca poate poate se mai face ceva in legatura cu contul meu

Si partea cea mai tare.....Iar in legatura cu SPK o sa vedem ce se va intampla........Misto raspuns!!!

Bafta all la rr-uri cat mai multe...........Ne auzim la rr db

Posted

up ca nu ma lasa inima sa vad tracia pe pagina 2

Sarbatori Fericita la toata lumea ! eu mai intru dupa sarbatori ca sunt plecat din tara :(

Guest tekmanstar
Posted

sarbatori fericite , tracii

Posted

Multumim tuturor pentru urari si le trimitem inapoi catre voi, cu o maaaaare funda rosie }{

Simo :) >:D<, numai de bine de la Arad de la teo, si tie, si la adi, si la toata lumea! :*

Guest ares_enjoy
Posted

nimic ca n-am fost cuminti, ne-am lasat de link si ne-a pedepsit

Happy X-mas(cu intarziere) dar se iarta.. ce facti dragilor?(Simo) remember me?? :D

Guest ares_enjoy
Posted

neata, neata, cedryk draga, cum sa nu imi amintesc de tine

Sarbatori fericite si tie

neatza, numa singura din toata tracia??

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...