Dobrik Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Nu, in pat se doarme :P Aici se scrie, dar altii dorm, numai cativa ne mai trezim din cand in cand. Si...neata, ca am uitat sa zic :nanana: primiti colindatori
=Simo= Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Bineinteles ca primim, orice e de pomana, nu refuzam :P Bine ai venit, dar sa nu te astepti sa fac spam la guilda ta Ca eu ma chinui de-ajuns cu a mea, nu vezi ca nimeni nu da pe-aici? Maaaaaaaaa, nu ti-e rusine, ai furat pagina????
=Simo= Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 da, da, si de restul niste caramele. S-o crezi tu, nimic nu mai furi, sunt in alerta acum
Rege Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 rog si eu pe careva care stie ce pot sa fac in caz ca imi da eroare 110 nu imi ziceti de reinstall windows ca nu am nici un kef e windows 7 :) astept si eu [pe careva pe mess id copyrightauthority@yahoo.com si transmitetii si voi lu Sirius sa intre pe mess salut multumesc
PETRUT998 Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 :whistle: Daca se mai tine vreun gather sper sa pot sa ajung si eu Oricum frumos ca v-ati strans si cei care ati fost :tiphat:
Rege Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 rog si eu pe careva care stie ce pot sa fac in caz ca imi da eroare 110 nu imi ziceti de reinstall windows ca nu am nici un kef e windows 7 astept si eu [pe careva pe mess id copyrightauthority@yahoo.com si transmitetii si voi lu Sirius sa intre pe mess salut multumesc L.E Ma ajuta si pe mine careva ?
MariusD Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 rog si eu pe careva care stie ce pot sa fac in caz ca imi da eroare 110 nu imi ziceti de reinstall windows ca nu am nici un kef e windows 7 astept si eu [pe careva pe mess id copyrightauthority@yahoo.com si transmitetii si voi lu Sirius sa intre pe mess salut multumesc L.E Ma ajuta si pe mine careva ? eu te-as ajuta frate dar nu ma prea pricep la faze dinastea...... buna seara all......sa mai dau si eu un salut pe aici:P
Dobrik Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 da, da, si de restul niste caramele. S-o crezi tu, nimic nu mai furi, sunt in alerta acum simona iti face capu ca girofaru :)))))
Lancelot Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Nice pics la gather :) se pare ca va distrati asa..in cerc restrans
Pattytzi Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 foarte bine faci simo :D :tiphat: NEATAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :bananadance2: