Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

ZAMOLXIS

TRACIA ALLIANCE

Recommended Posts

Posted

o sun acum ca e la mare sa o intreb ? ^_^ ii spun ca se da rr db =)) ca sa aibe motiv sa ma omoare ^_^

las-o sa se balaceasca ....hai cu rr db :hello:

Posted

2 zile de joc nu am vazut 1 jwl :))) cum naiba mah ce drop are :)) si nici macar n'am trecut de devias 3 :))

probabil scrie la faq... :))

*

las-o sa se balaceasca ....hai cu rr db

daca retin eu bine ..nu stie sa inoate ^_^

Posted

mi-am luat warn :)) gata nu mai postez aiurea....facem circ aici pe ally :))

cate ai ? :))

brb s abeau o gura de cafea si sa fac ceva sa mananc...m-am trezit cu o foame... :baby:

Posted

cate ai ? :))

brb s abeau o gura de cafea si sa fac ceva sa mananc...m-am trezit cu o foame... :baby:

e doar primu :)) 10 % :D

si eu tot la partea cu cafeaua sunt :)...si vorba ta...parca mi se face foame :D

Posted

si eu tot la partea cu cafeaua sunt :)...si vorba ta...parca mi se face foame :D

vai ce lene imi e dupa ce am iesit afara :))

cred ca mai astept pana fac ceva de mancare...^_^

la warn inca mai am de asteptat nitel sa mi se scada 20% :))

Posted

mie mi-a dat 20% numa odata =))

Posted

da iar m'am plictisit...o tai inapoi pe global....cine are messu meu sa dea un buzz cand revine serveru :))

AFK

daca pica party imi da-ti un beep ^_^

Posted

Interesante filmarile :blink: (totusi limbajul lasa de dorit).

Bun daca nu se mai da drumu la server ce facem?... Jucam altceva, presupun :> Va salut cu respect DraquVerDe

Posted

salutare copii, ce faceti? va jucati, nu? eu mai pe seara intru in joc. ma bucur sa vad ca ati facut ceva spam pe aici. vorbim in joc

Posted

salutare copii, ce faceti? va jucati, nu? eu mai pe seara intru in joc. ma bucur sa vad ca ati facut ceva spam pe aici. vorbim in joc

ce tare am tipat daca ma auzit si simo >:)

tenor ma fac ^_^

Guest Hibridu
Posted

Neata dudes, am fost si eu cateva zile prins cu trebi si de aia nu am dat pe aci. Bro, am vazut abia acu invitatia la bere. Bagam una cat de curand posibil. poate pana ajung acasa se face rsot de ceva k7 pentru un bk si mg lvl mic :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...