=Simo= Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=373339 cine doreste caracterele mele? si cine imi spune un mu mai lejer, in care sa nu mai fie atatea reguli? ca am inceput sa ma satur, nimic nu ai voie sa faci in jocul asta. o sa ma loghez de pe 2 pc-uri diferite daca de pe acelasi pc nu am voie. care e logica? oi fi eu mai tampita asa....daca sunt on, care e problema?
Guest Hibridu Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Acolo zice nu incurajam, cum e si la RDS "nu oferim suport pentru router". Nu inseamna ca e interzis, doar ca nu o sa iti zica mura in gura cum sa faci. Si daca ma gandesc nici nu prea au cum sa vada de pe ce ip sunt logate char, decat clasa de IP. Practic eu am router acasa, mg-ul pe laptop si elfa pe desktop de obicei, dar ele apar pe acelasi ip pentru ca practic apare IP-ul de la router. Cel putin la mine toate traceurile se opresc in router pentru ca am packet denial service, o mica unealta anti hacking.
=Simo= Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Atata ascundere dupa deget....adica nu ai voie sa spui in gura mare, dar toti il folosesc, nu? Am inteles, minciuna pe fata, ok. O sa-l folosesc in continuare si nu fac printuri care sa ma incrimineze, asta e solutia deci. gata, ma duc sa fumez si nu ma mai intorc in birou, pa, ca m-am enervat. si mu ala de mi l-ai zis....merge 2 sapt da 2 nu>>>pardon, am citit aiurea, cer scuze. acu ma duc afara la fumat
Guest CeausescuPresedinte Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Atata ascundere dupa deget....adica nu ai voie sa spui in gura mare, dar toti il folosesc, nu? Am inteles, minciuna pe fata, ok. O sa-l folosesc in continuare si nu fac printuri care sa ma incrimineze, asta e solutia deci. gata, ma duc sa fumez si nu ma mai intorc in birou, pa, ca m-am enervat. si mu ala de mi l-ai zis....merge 2 sapt da 2 nu>>>pardon, am citit aiurea, cer scuze. acu ma duc afara la fumat esti nervoasa mami ? iti sta bine :wub:
Guest Hibridu Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Morning, terminat Hurri-ul multumesc tuturor, multam tuturor pentru piesele hurri, acum mai caut doar gloves lk+dd (am lk+ref+11)
Guest Hibridu Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Iar nu mai fac lvl.. iar mi-e ca injur laptopul...
=Simo= Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 pai la ce lvl ai..in tarkan 1..merge greu eu ma ghidez dupa bani, e mai simplu
Guest Hibridu Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 eu inca fac lvl, dar cred ca nu e balgass facut ca iau exp prea mic
wanhelisng Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Intr-o noapte, la spital, o asistenta blonda il scoala pe pacientul care dormea un somn adanc si ii spune: -Treziti-va, am uitat sa va dau somniferul!
wanhelisng Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Un lucrator - sefului: - Daca nu-mi adaugati 100 euro la salariu, o sa le spun celorlalti ca mi-ati adaugat 200 euro.
=Simo= Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Un lucrator - sefului: - Daca nu-mi adaugati 100 euro la salariu, o sa le spun celorlalti ca mi-ati adaugat 200 euro. Neata :))
=Simo= Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Neata sa fie simo :P Ptiu, sa nu-i fie de deochi lui judge ca a dat si el pe aici..
=Simo= Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Eu plec, ca in curand se termina programul. Daca imi mai amintesc, mai dau pe-aici, daca nu, ne vedem luni pe forum. Un weekend minunat va doresc! :beer: :beer:
wanhelisng Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 ziua buna :D Din cauza reducerilor bugetare recente ?i a cre?terii pre?ului electricit??ii, a gazului ?i uleiului, lumini?a de la cap?tul tunelului a fost stins?. Ne cerum scuze pentru nepl?cerile cauzate.