ZAMOLXIS Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 Neata ally! Sa traiesti elec LA MULTI ANI! sa fi fericit, sa ti se indeplineasca toate dorintele! :beer: :beer: :beer:
<<Amar3to>> Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 neatza all ....Si LMA a cui e ziua :D
Guest mason_warior Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 neata all , PS: sirius esti un soarece :bananadance2: :beer: ps2: sa intre si femeile pe aici sa avem si noi activitate mai sporita.... :dance:
Sirius Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 neata all , PS: sirius esti un soarece :bananadance2: :beer: ps2: sa intre si femeile pe aici sa avem si noi activitate mai sporita.... :dance: p.s. keta te tund :nanana:
Anomys Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Plictisindu-ma eu aici la serviciu, si colindand topicurile guildelor, descopar: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=310765Numele de "keyboard" imi spunea ceva de pe la plangeri. Fac sapaturi si vad: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...r=all&st=50Sunt sigura ca aseara pe ally cineva vroia sa vorbeasca cu acest b0dan. Daca intr-adevar este vorba de Energy SM si de DarkPower......paziti-va conturile si spoturile. Nu stiu in care guild este si nici nu imi pasa. Eu doar am spus ca poate intereseaza pe cineva si sa stie lumea cu cine are de-a face.
ZAMOLXIS Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 ALLY RULLZ1- Cititzi cu atentzie regulile de pe server!2- nu accept limbaj vulgar pe ally,jigniri,certuri cu ceilalti jucatori3- nu se vinde in ally4- nu cersim si nu ne umilim5- nu postam decat in cazul in care nu exista alt mijloc civilizat de solutionare6- va rog sa ma anuntati in caz de absenta indelungata7- va rog sa incercati sa participati la activitatile de ally in special party war Castle Siege Cry Wolf8- Privitor la punctul nr 3 >>> ally inainte de toate! <<< Ce este mai bun se pastreaza pentru ally[caractere de baza] , cand vor ajunge toti la saturatie atunci se apeleaza la vanzari pe forum. Nu se accepta scuze, nu aveam j, etc, pentru ca asha cum altii iti fac tie rost de ceea ce iti trebuie shi tu la randul tau poti fi norocul celuilalt. Are el, vei avea shi tu, atata timp cat unul pentru toti shi toti pentru unul! Nu sunteti facuti pentru a lucra in echipa? Atunci veti fi dati afara din guild respectiv ally.
Jupiter Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 nice zamobine zis, erau nevoie sa fie reamintite anumite lucruriLA MULTI ANI ELECTRICULEsa ne fii sanatos :D si la punga gros :D sa dai de baut la naiba in puii mei ca departe esti, mor de sete pana la tine
AndreyP Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 ALLY RULLZ1- Cititzi cu atentzie regulile de pe server!2- nu accept limbaj vulgar pe ally,jigniri,certuri cu ceilalti jucatori3- nu se vinde in ally4- nu cersim si nu ne umilim5- nu postam decat in cazul in care nu exista alt mijloc civilizat de solutionare6- va rog sa ma anuntati in caz de absenta indelungata7- va rog sa incercati sa participati la activitatile de ally in special party war Castle Siege Cry Wolf8- Privitor la punctul nr 3 >>> ally inainte de toate! <<< Ce este mai bun se pastreaza pentru ally, cand vor ajunge toti la saturatie atunci se apeleaza la vanzari pe forum. Nu se accepta scuze, nu aveam j, etc, pentru ca asha cum altii iti fac tie rost de ceea ce iti trebuie shi tu la randul tau poti fi norocul celuilalt. Are el, vei avea shi tu, atata timp cat unul pentru toti shi toti pentru unul! Nu sunteti facuti pentru a lucra in echipa? Atunci veti fi dati afara din guild respectiv ally. :readthis: or out :)
BARBA Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Plictisindu-ma eu aici la serviciu, si colindand topicurile guildelor, descopar: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=310765Numele de "keyboard" imi spunea ceva de pe la plangeri. Fac sapaturi si vad: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...r=all&st=50Sunt sigura ca aseara pe ally cineva vroia sa vorbeasca cu acest b0dan. Daca intr-adevar este vorba de Energy SM si de DarkPower......paziti-va conturile si spoturile. Nu stiu in care guild este si nici nu imi pasa. Eu doar am spus ca poate intereseaza pe cineva si sa stie lumea cu cine are de-a face. ano eu (kretz) vroiam sa vb cu el...tot hacker e si asta ?? ca vroia sa-mi dea armura storm+13+lk+dsr, si aripi mg ign lk +13b0dan e in DarkSide
Gabriel_AK Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Sugestii:1. Nu se vand iteme in alianta ci se dau gratis, cu exceptia itemelor foarte valoroase care se vor da insa la un pret rezonabil ( sau pe datorie ). De exp: staff lk edr 2%, seturi lk dsr dd sau lk dsr ref, aripi +13 + lk, sabii lk edr 2% sau lvl/20...s.a.m.d.Alianta va avea prioritate la trade in cazul unui item valoros si pretul va fi unul corect pt. ambele parti.2. Regula de party: au prioritate cei din alianta la party, atata timp cat se poate forma PP +1.3. Nu se injura pe alianta si certurile se rezolva pe cat posibil in guild sau cu ajutorul GM-ului. Ganditi-va ca preia unul un spot si apareti injurand pe alianta la printul cu F4, va auto suspendati singuri si astfel cel care a preluat, ca sa va scape voua fundul nu va putea posta preluarea completa si corecta.4. Cei care reusesc sa dea rr sa ajute pe cei non rr in urmatoarea ordine: guild apoi alianta. Cei non rr care sunt ajutati sa stea cat mai mult on pt. ca cel care-i ajuta nu e obligat sa stea si on pentru fundul lor5. Dusmanii declarati pe alianta pentru PK, vor fi confirmati de toti GM-ii din alianta.6. Daca un membru al aliantei primeste un item cadou si este prins imediat apoi ca da respectivul item pe jwls sau alte porcarii, eu propun sa fie exclus din guilda respectiva.7. Incercati sa vorbiti respectuos pe alianta, chiar daca reprosati ceva unui coleg de aici, un repros formulat frumos si fara jigniri poate aduce remedierea situatiei si atrage si respectul celorlalti ( mai ales al celor vechi).8. Eventurile cu premii care se vor face pe alianta vor fi confirmate inainte de toti gm-ii, dupa ce se inteleg ei aspura conditiilor.9. Cei care au dat rr sa adune jwl of creation pentru cei din guild sau pt alianta.10. Ajutor la golden se poate da cu conditia sa fii chemat in prealabil, dar bokul il ia cel care a solicitat ajutorul, cel care a ajutat urmand sa aiba prioriate la itemul din bok, daca primul nu are nevoie de el.TOATE ACESTEA SE RESPECTA!!!1. In guild nu se vand iteme;3. Nu se accepta milogi (UCP) si lingusitori in guild;4. Membri guildului trebuie sa ofere RESPECT tuturor playerilor, atata timp cat sunt respectati;5. Nu se accepta certuri intre membrii guildului (problemele se expun pe forum);6. Nu se accepta limbajul vulgar in guild;7. Inainte de a posta un player, se anunta in guild;8. Pe primul loc sunt membri guildului si ne vom ajuta reciproc;9. Party se face in guild, apoi cu restul;10. Nu se accepta excluderea unui player din party (chiar daca nu este din guild) pt a face loc altui player (chiar daca este din guild), nici chiar daca este AFK;11. Nu se accepta in party mai mult de 2 rase de acelasi fel (pot decide membrii party-ului in altfel);(optional)12. Nu cereti insistent party pe guild (nu mai mult de 1 data la juma de ora), daca e nevoie de voi vetzi fi chematzi;13. Daca nu avetzi party, straduitzi-va sa crestetzi si singuri (tuturor ne este greu);14. Membri care joaca foarte rar vor fi exclusi din guild, de asemenea si cei ce stau doar pt party, iteme;15. Absentzele mai indelungate vor fi anuntzate, altfel va putetzi trezi in afara din guild;16. Implicarea membrilor cat mai mult posibila la evenimente si competitii (facute de membrii guildului in guild);18. Daca mai multi membri se plang de un membru => va fi propus pentru excludere;19. Fiecare membru care este in guild si va intra are obligatzia de a citi regulile si a le respecta, nerespectarea lor duce la excluderea din guild;20-Fiecare membru are obligatia de a-si face user pe forum si sa activeze in Forums>Mu Online>S1 Server>Guilds>TeroareCITATDe acum inainte care mai vrea sa intre in guilda formula de acceptare va fi in felul urmator:1.Numele in real:2.Varsta:3.Nickname in joc:4.De cat timp activez pe serverul LM(sau ai jucat alt server de mu):5.Care este motivul pentru care vreau sa intru in guild:Asta e completarea smile.gifP.S. -> 90% pentru acceptare il detin membrii guildei se va supune la vot.->la fel se procedeaza si in cazul eliminarii unui membru al guildei 100% votul membrilor(majoritatea castiga) fara exceptii de la regula.Va multumesc!acesta este regulamentul de la Teroarepoate te inspiri :)
ZAMOLXIS Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 :angry1: Mda lucram la ele sa priceapa turcii ... :angry1: S-a inrait lumea in ultimii 3 ani... #-o
AngelDust Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Regulamentul e la teroare m-a facut sa rad si sa rad si sa rad.
Guest mason_warior Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 de ce vrea sa intre in guilda :))pai... de mic copil am stiu ca vreau sa intru in tracia. simt ca aceasta guilda poate sa mi ofere un statut nou , mai bun si in acelasi timp cred ca este o oportunitate pentru cariera mea in mu online aceasta guilda. doresc sa mentionez ca motivatia mea pentru a patrunde in aceasta guilda revine si admiratia celorlati jucatori pentru dumneavoastra. cred ca merit sa intru si cred ca pot sa imbunatatesc anumite aspecte ale guildei.al dumneavoastra sincer George Becali :))))))))))))))mai lipseste intrebarea : Unde te vezi peste 5 ani? :))))))))))))))TARE , tare rau de tot... ca la interviu de job...aa aaaa , mai merge o intrebare: cum crezi ca vei influenta guilda in cazul in care raspunsul este pozitiv:)))hai fratilor ca nu e interviu la nush ce conglomerat multinational...oricum... am ras. Forta Tracia!
nemesis113 Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 ALLY RULLZ1- Cititzi cu atentzie regulile de pe server!2- nu accept limbaj vulgar pe ally,jigniri,certuri cu ceilalti jucatori3- nu se vinde in ally4- nu cersim si nu ne umilim5- nu postam decat in cazul in care nu exista alt mijloc civilizat de solutionare6- va rog sa ma anuntati in caz de absenta indelungata7- va rog sa incercati sa participati la activitatile de ally in special party war Castle Siege Cry Wolf8- Privitor la punctul nr 3 >>> ally inainte de toate! <<< Ce este mai bun se pastreaza pentru ally[caractere de baza] , cand vor ajunge toti la saturatie atunci se apeleaza la vanzari pe forum. Nu se accepta scuze, nu aveam j, etc, pentru ca asha cum altii iti fac tie rost de ceea ce iti trebuie shi tu la randul tau poti fi norocul celuilalt. Are el, vei avea shi tu, atata timp cat unul pentru toti shi toti pentru unul! Nu sunteti facuti pentru a lucra in echipa? Atunci veti fi dati afara din guild respectiv ally..
Anomys Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 io prezent. Ilu, ai uitat: ce realizari ati adus ultimei guilde in care ati fost
Guest mason_warior Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 io prezent. Ilu, ai uitat: ce realizari ati adus ultimei guilde in care ati fostsi asta merge bine :)))))))))))-la cate jwls va asteptati in cazul in care ve ti fi acceptat?-cate jwls luati la ultimul guild?
nemesis113 Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 care vrea sa faca spam sa ridice mana :nanana:nimeni ?atunci fac spam de unul singur :))