Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

ZAMOLXIS

TRACIA ALLIANCE

Recommended Posts

Guest MagiczSm
Posted

sper ca nu va suparati ca v-am furat pagina :D, am intrat sa va salut

Guest Hibridu
Posted

Neata dudes:)

Rey te vreau la un duel ca sa nu iti dau pk :P Pierzi sau castigi i want my right to punish you >:)

Posted

¨ Ieri seara stateam cu nevasta-mea de vorba despre eutanasiere si i-am spus:

- Sa nu ma lasi niciodata sa stau intr-o stare vegetativa, sa fiu dependent de niste masini si alimentat cu lichide. Daca o sa fiu vreodata intr-o astfel de stare, te rog sa debransezi toate APARATELE de îngrijire care ma tin in Viata!.

Si atunci ea s-a ridicat, a închis televizorul si calculatorul si mi-a aruncat berea la chiuveta.

Proasta dracului! ¨

Ei, am uitat sa spun buna dimineata, scuze :)

La engleza am luat 9 si ma oftic deoarece puteam sa iau 10 daca stiam cum se zice numar par, Abia afara din sala mi-am amintit :(

Una peste alta ieri a fost o zi buna, am terminat setul odin +13 full add, am luat examenul, mi-am gasit elfa pe acelasi spot unde am lasat-o, am luat un contor de afk de la morfeu, am fost cu adi la terasa aseara, deci a fost o zi perfecta.

Guest Hibridu
Posted

Hahaha are simo contor :) si cam m-am chinuit eu sa ii dau :))

Guest Hibridu
Posted

Neatas mai :) Nu ma fa puturos, ca eu te-am trezit :P

Guest Hibridu
Posted

Oare mai suntem in k7 ? :)

Posted

O sa-i las lui viola mesaj pe mess, cand se trezeste sper sa-mi raspunda. Nu am avut ce sa aleg din 'multii' oameni online l-am luat pe AsTeR. Sper sa nu ne lase fara spot.

Mamaaaa, ce exp iei...>>AsTeR Dark Lord 354(17)

Guest Hibridu
Posted

nu mai iau nici un exp :) sunt offline si nu pot intra acum sa vad cine e pe spot

Guest Hibridu
Posted

vinovatul are un pacat si pagubitul o mie :)

Guest Hibridu
Posted

Neata :) am si eu 399 in sfarsit... YeY my first rr :P

Posted

gg felicitari ptr primul rr, tre sa dai de baut :P

iar iau ss pe un user de forum dar nu conteaza, am zis ce aveam de zis, asta conteaza.

Guest Hibridu
Posted

Neata dudes and dudettes :P

Posted

dar chiar ca bate vantu pe aici :( ce mai face loomea? cum merge treaba?

Neata

Lumea.....nu stiu ce face, nu vezi ca nu mai da nimeni pe aici? in fine...o zi buna va doresc

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...