Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

ZAMOLXIS

TRACIA ALLIANCE

Recommended Posts

Posted

Maaaaaaaaa, v-am mai intrebat dar vad ca nu ma bagati in seama: ne inscriem la eventul ala sau ma duc sa fac rost de oameni din alte guilde???

Guest Reyakos.
Posted

Eu tocmai am luat o hotarare...si nu cred ca ar trebui sa fiu judecat de aceasta decizie..si stim cu totii motivul.

Ma retrag din guilda Tracia..mi-a parut bine,nu credeam ca voi ajunge sa fac asta,eu sper sa ramane prieteni...

De lasat nu ma las..pur si simplu ies din guild si voi merge bineinteles in alt guild..in care? inca nu stiu.

Bafta in continuare..si respect celor care m-au suportat si cu care m-am inteles mai bine sau mai putin bine..

Guest DRMBoy1
Posted

Eu tocmai am luat o hotarare...si nu cred ca ar trebui sa fiu judecat de aceasta decizie..si stim cu totii motivul.

Ma retrag din guilda Tracia..mi-a parut bine,nu credeam ca voi ajunge sa fac asta,eu sper sa ramane prieteni...

De lasat nu ma las..pur si simplu ies din guild si voi merge bineinteles in alt guild..in care? inca nu stiu.

Bafta in continuare..si respect celor care m-au suportat si cu care m-am inteles mai bine sau mai putin bine..

man bft in continuare si numai bine mai vb in joc :) si bineinteles poti sa ne vizitezi si aici :)

Guest Hibridu
Posted

Neata :)

Ce mai face lumea?

Posted

neata

incep sa ma enervez ca nu am oameni sa ma pot duce la event. tox degeaba vine ca nu are teleport ally, bau chiar daca ii iese ss-ul cred ca nu se mai incadreaza la categoria 2, sarpe a plecat la mare....pe neme nu-l prind on...ce puii mei, odata vreau si eu sa particip la ceva si nu am cu cine, numai hibrid a fost pro.

BAU_BAU 5 10-Jun-2010 09:44 15-Jun-2010 09:44

in curand ii iese suspendul, o sa vad cate rr are ca nu mai stiu...

Guest Hibridu
Posted

Cu neme am vorbit eu ieri si era incantat. I-am zis sa vb cu tine cand te prinde :)

Posted

Sa vad cu cine mai vorbesc diseara dar parca vad ca nu se mai baga lumea la event...si nu se mai tine.

Unde crezi ca am prins party? Nu scriu aici ca poate "vede" dusmanii :P

Aaaaa, ultima stire: m-am lasat convinsa de Adi(mare greseala) sa bag manusile odin +12 la goblin. Le-am pierdut :(( Acu pana reusesc sa-mi fac altele... mai am 2 perechi de urcat ca-s la 0 :(

Am inceput ziua tare prost..

Guest Hibridu
Posted

Lasa ca se putea si mai rau :) puteai avea duel cu mine de dimineata :P

Guest Hibridu
Posted

Pai ma antrenez pentru "Protect the Queen" :) in timpul eventului trebuie doar sa imi repet "Do not kill Anomys, do not kill Anomys!!!"

Guest Hibridu
Posted

iar s-a schimbat asta???

Forumul?

Dap pana se ajunge la o solutie finala si se incarca skinul link :)

Posted

Pai ma antrenez pentru "Protect the Queen" :) in timpul eventului trebuie doar sa imi repet "Do not kill Anomys, do not kill Anomys!!!"

olla :P

simo eu nu am char ca va ajutam:)) sunt prea mic..abea fac 11 cu dl in curand

si dau primul rr pe sm ^_^

app hibrid...cred ca o sa facem duel cu mg:)) ca la dl...am cam sarit..te-am cautat cand eram same rr..

Posted

ce zici mai?

Dracushoru Dark Lord 383(10) 280781511 6000 12000 2000 9400 1000

DarkStar Dark Lord 348(10) 294209534 10490 7007 2500 8001 2477

E?

Posted

ce zici mai?

Dracushoru Dark Lord 383(10) 280781511 6000 12000 2000 9400 1000

DarkStar Dark Lord 348(10) 294209534 10490 7007 2500 8001 2477

E?

nsuht dc stiam ca are 9 :))

e bun atunci...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...