Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

ZAMOLXIS

TRACIA ALLIANCE

Recommended Posts

Guest DRMBoy1
Posted

Pai omu l-o fi preluat dar de omorat nu a putut sa-l omoare. dar il durea buzunaru sa dea un post, ca avea cine sa-l sune pe Bau..

bun bun dar d c nu apare in prima poza si apare in celelalte? nu e vanatoare? s-a mutat mai sus sa faca poza cu spot gol si apoi mai jos sa faca pt ks?

Guest DRMBoy1
Posted

e diferenta doar de 1 coordonata, 2, nu cred. Mai rpd l-a mutat careva pe bau de pe spotul de mai jos.

oricum naspa asta e nu ai ce sa faci :) bine ca el mai are conturi :) :P

Posted

telenovelista la fel ca tine, am zis olla ca sa stii ca stiu cine esti. Cat despre iesit din guilda nu am nevoie de nici o provocare, doar ca mi s-a facut sila de scandaluri si de fitzele 'baietasilor'.

Posted

telenovelista la fel ca tine, am zis olla ca sa stii ca stiu cine esti. Cat despre iesit din guilda nu am nevoie de nici o provocare, doar ca mi s-a facut sila de scandaluri si de fitzele 'baietasilor'.

de unde sti u cine sunt? ^_^

2 variante..nici una nu are legatura cu ghicitul:)

cat despre guilda..

nu ai spus u ca e o guilda super ...sa inteleg ca nu e asa pana la urma?

Posted

e vreo problema pe undeva si nu am aflat? poate are spk o problema cu mine la vanzari. :P

acolo mi se pun posturile..ajung la liceu in topicul lui :rofl1:

Guest DRMBoy1
Posted

Cat despre iesit din guilda nu am nevoie de nici o provocare, doar ca mi s-a facut sila de scandaluri si de fitzele 'baietasilor'.

aici este vreo problema?nu am gasit relevanta la afirmatiile astea

Posted

aici este vreo problema?nu am gasit relevanta la afirmatiile astea

s-a vb

s-a decis

stai linistit a spus ca nu ia pe nimeni dupa ea cand pleaca:) pleaca singura ^_^

Posted

drm ideea e ca m-am saturat sa fac pe dadaca guildei, plus ca nu mai vreau nici raspunderile de sef ca nu sunt sef. vreau sa fiu de capul meu sa fac ce vreau.

Posted

drm ideea e ca m-am saturat sa fac pe dadaca guildei, plus ca nu mai vreau nici raspunderile de sef ca nu sunt sef. vreau sa fiu de capul meu sa fac ce vreau.

freedom ^_^ ;;)

Posted

freedom ^_^ ;;)

Posted

ss pe forum ptr double posting + ca ai uitat sa schimbi useru :P

mi-a fost lene..am postat pe la vanzari..si ..care mai era farmecul sa dau sw..

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...