20 zile Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 neatza,,, nu ar fi fost prbl daca ar fi fost primul cont banat dar deja am ajuns la al 4-lea ^_^ app ti-ai dat seama cine sunt?:))
Guest DRMBoy1 Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 dark elf :)) :P simo vezi sa nu vada poza copii :) :P
20 zile Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 dark elf :)) :P simo vezi sa nu vada poza copii :) :P ea incerca sa afle cine sunt ..cine este Dark*Elf.. ce poza sunt curios vreau sa vad si eu:)))
Anomys Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 ea incerca sa afle cine sunt ..cine este Dark*Elf.. ce poza sunt curios vreau sa vad si eu:))) Inca nu mi-am batut capul sa imi dau seama cine esti, am de facut un word ptr suflat la examen la mate, deci...printre picaturi mai dau si pe aici :P Poza? Nu e nici o poza, citeste mai sus, era o gluma. Poze cu noi...mai in urma cateva pagini, daca s-or mai vedea cu skinul asta nou...daca nu, cautare pe youtube linkmania gather bucuresti si dai de noi pe acolo.
Anomys Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 uite sa fie simplu: http://www.youtube.com/watch?v=9m-1JXAQyi0 Ai grija cu sonorul....ca e tareeeeeeee
Guest CeausescuPresedinte Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 tocmai v-ati facut un prieten bun :) :tiphat:
Guest DRMBoy1 Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 tocmai v-ati facut un prieten bun :) :tiphat: pe cine? :) :P
20 zile Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 uite sa fie simplu: http://www.youtube.com/watch?v=9m-1JXAQyi0 Ai grija cu sonorul....ca e tareeeeeeee a nu ms numai urati acolo...fara fete....sau era o fata...la atatia baieti ... urat..urat.. trebuiau fete.. aa am vazut cateva blonde pe masa..si 2 brunete parca:)...dar erau rasuflate nitel:))
Guest CeausescuPresedinte Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 pe ala care te-a ars daramatule :bananadance2:
Anomys Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 'pe ala care te-a ars daramatule ' Hmm, bine ai venit, dar aici nu e cu 'ars' si cu 'daramati', noi ne iubim cu totii, cu alte cuvinte suntem 'in grup'
Guest CeausescuPresedinte Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 doar atat am vrut sa va spun ca v-ati facut un nou prieten si unul bun inca :> umblati cu smekeri :)) :bananadance2:
20 zile Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 'pe ala care te-a ars daramatule ' Hmm, bine ai venit, dar aici nu e cu 'ars' si cu 'daramati', noi ne iubim cu totii, cu alte cuvinte suntem 'in grup' eu nu iubesc pe nimeni:)) si nu-mi place "in grup" :))
Anomys Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 eu nu iubesc pe nimeni:)) si nu-mi place "in grup" :)) u'r out of here :))
Guest DRMBoy1 Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 o mikuta pauza :) oricum ai jucat frumos cartea :) bv si te rog daca tot ne vizitezi foloseste un limbaj adecvat fara insulte si uita-te ca nu eu te-am postat :) ca de altfel nu eram eu pe cont :) :P
20 zile Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 u'r out of here :)) fate... but i just say...u all love...all..so u love me to :))) but is not necessary to love u back therefore i will stay a little more:)
*Simo* Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 doar atat am vrut sa va spun ca v-ati facut un nou prieten si unul bun inca :> umblati cu smekeri :)) :bananadance2: Cu mine personal esti 'prieten' de mult tare de la 1 pk din K7, fara preluare, fara nimic, deci nimic nou :D