ZAMOLXIS Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 <object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=9m-1JXAQyi0&hl=en_US&fs=1&"></param><param'>http://www.youtube.com/watch?v=9m-1JXAQyi0&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=9m-1JXAQyi0&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>...
Guest DRMBoy1 Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 ntz loome, mada cine canta melodia aia Alor on Dance? sau asa ceva :) :P
*Simo* Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 mie nu-mi mai mergea forumu aseara si nu puteam restarta router-ul ca aveam de dat rr:)dar m-am dus la culcare la 2.20. Madi ce s-a intamplat cu nunta?
ZAMOLXIS Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 <object width="480" height="385"><param name="movie" value=" name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object> :)) :)) :)) :)) :))
Guest DRMBoy1 Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 poftim? NUNTA? CINE CU CINE? SI EU D C NU STIU??????? :((
ZAMOLXIS Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 <object width="480" height="385"><param name="movie" value=" name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>
ZAMOLXIS Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 <object width="480" height="385"><param name="movie" value=" name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>
Guest Malphegor Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 ntz loome, mada cine canta melodia aia Alor on Dance? sau asa ceva :) :PStromae-Alors on Dancemie nu-mi mai mergea forumu aseara si nu puteam restarta router-ul ca aveam de dat rr:)dar m-am dus la culcare la 2.20. Madi ce s-a intamplat cu nunta?M-am suparat pe clau... :(
Guest DRMBoy1 Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Stromae-Alors on DanceM-am suparat pe clau... :(ms mada :) dar ce e cu nunta? cine cu cine?
Lancelot Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 hmm inca se mai fac nunti in mu?:)) iar e sezonul de cununii?@ Zamo cel batran sau cel tanar?:D care din voi joaca acum
*Simo* Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 ei da, eu am facut piata, am facut de mancare, si mai tre sa bag si rufe la masina si am uitat :))
Guest Malphegor Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 si euuuuu :)) }{ :kiss: da,nu se mai face nunta mea cu bk-clau <_< mnah voi ce mai faceti? :D eu fac clatiteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Guest DRMBoy1 Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 si euuuuu :)) }{ :kiss: da,nu se mai face nunta mea cu bk-clau <_< mnah voi ce mai faceti? :D eu fac clatiteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeedar c faci u? d c ai iesit iar din G? nunta cu Bk-clau? d unde pana unde? nu era cu neme?