Guest DRMBoy1 Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 :) ntz ntz loome :) mai pune-ti si voi stiri pe forum sa stiu si eu ce s-a mai intamplat :)si am furat si pagina :) :P
*Simo* Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 hmmmm, ce scapare, ce scapare din partea mea :((asta ascult in timp ce fac facturi :P >>> http://www.youtube.com/watch#!v=sA3rJX...&playnext=3
Guest Malphegor Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 La gather au fost : Anomys, Toxaris, Hibrid, Endersv, GreenGhost, [DW]Razvan, Dracushoru, Kitty_Baby, florin87 (care a facut pozele), TOPBK, EllisMG, kiTz^ si Kiramda.nu vad.error. buna ziua :kiss: ... ntz spkz, oricine ai fi <_< ..... poate azi revin, i'm working on it ... nuj ce sa va mai zic ... astept sa ma tineti la curent ... gg simo ptr exam :X see ya soon, i hope ;) :P Alors on dance ;)) :wub:
Guest DRMBoy1 Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 mda.nu vad.error. buna ziua :kiss: ... ntz spkz, oricine ai fi <_< ..... poate azi revin, i'm working on it ... nuj ce sa va mai zic ... astept sa ma tineti la curent ... gg simo ptr exam :X see ya soon, i hope ;) :P Alors on dance ;)) :wub:dar ce ai patit mada?
*Simo* Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 wb }{sa-mi zici daca nu poti vedea video alaca-ti dau pozele pe mail sau pe mess
Guest Malphegor Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 wb }{sa-mi zici daca nu poti vedea video alaca-ti dau pozele pe mail sau pe messl-am vazut gata ms frumos :X :kiss:
*Simo* Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 da sarpe a dat rr, eu dau in curand, reya si el da..nimic nou
Bastia Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 have a great weekend! be happy every day, for every small thing! hugs from bastia!