Guest DRMBoy1 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 bine ca te ajut eu :) :P faci cinste cu o bere :) :P
ZAMOLXIS Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 <object width="640" height="385"><param name="movie" value=" name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object> neatzaaa :clap:
MariusD Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Neatza ppl...eu am plecat la munca....spor la linutze
Guest Hibridu Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Eu deja sunt la munca.P.S. doritorii de duel pm ingame :Pnu refuz nici un duelDL 9 rr lvl 377MG 24 rr lvl 372 (acum)
Guest Elsye Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 :X elsye :kiss: poate iesim la un suc zilele ce vin :Dpoate:))vedem
*Simo* Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Doamne cat am ras...>>> check this out >>>> http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=361715Intrebare: De ce nu are Moş Crăciun copii?Raspuns: Fiindcă îşi dă drumul pe horn? :>
Synapse Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Doi nebuni merg prin padure, bucurandu-se de racoarea pe care le-o ofera aceasta. La un moment dat, unul vede o pusca. O ridica si, mirat, il intreaba pe celalalt:- Mai, ce-o fi asta? si se uita pe tevi. Al doilea se apuca si mangaie arma intrebandu-se ce-o fi si ii spune primului:- Uite, am gasit aici ceva si se misca.Apasa pe tragaci si cel care se uita pe tevi cade desfigurat, la care al doilea il intreaba:- No', de ce faci fata asta, ca si eu m-am speriat...
Guest Me,Myself and I Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Doi nebuni merg prin padure, bucurandu-se de racoarea pe care le-o ofera aceasta. La un moment dat, unul vede o pusca. O ridica si, mirat, il intreaba pe celalalt:- Mai, ce-o fi asta? si se uita pe tevi. Al doilea se apuca si mangaie arma intrebandu-se ce-o fi si ii spune primului:- Uite, am gasit aici ceva si se misca.Apasa pe tragaci si cel care se uita pe tevi cade desfigurat, la care al doilea il intreaba:- No', de ce faci fata asta, ca si eu m-am speriat... :)) :)) :)) fain fain..mi-a placut :))
Guest DRMBoy1 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Doi nebuni merg prin padure, bucurandu-se de racoarea pe care le-o ofera aceasta. La un moment dat, unul vede o pusca. O ridica si, mirat, il intreaba pe celalalt:- Mai, ce-o fi asta? si se uita pe tevi. Al doilea se apuca si mangaie arma intrebandu-se ce-o fi si ii spune primului:- Uite, am gasit aici ceva si se misca.Apasa pe tragaci si cel care se uita pe tevi cade desfigurat, la care al doilea il intreaba:- No', de ce faci fata asta, ca si eu m-am speriat...:)) lol :))
MariusD Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Doi nebuni merg prin padure, bucurandu-se de racoarea pe care le-o ofera aceasta. La un moment dat, unul vede o pusca. O ridica si, mirat, il intreaba pe celalalt:- Mai, ce-o fi asta? si se uita pe tevi. Al doilea se apuca si mangaie arma intrebandu-se ce-o fi si ii spune primului:- Uite, am gasit aici ceva si se misca.Apasa pe tragaci si cel care se uita pe tevi cade desfigurat, la care al doilea il intreaba:- No', de ce faci fata asta, ca si eu m-am speriat...=)))))))super tare:))))))))