Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

ZAMOLXIS

TRACIA ALLIANCE

Recommended Posts

Guest MagiczSm
Posted

:) iara primu

Guest DRMBoy1
Posted

bine ca te ajut eu :) :P faci cinste cu o bere :) :P

Guest MagiczSm
Posted

facem facem :D

Posted

<object width="640" height="385"><param name="movie" value="

name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="
type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>

neatzaaa :clap:

Guest Hibridu
Posted

Neata :)

Nice nice :)

Guest Hibridu
Posted

Eu deja sunt la munca.

P.S. doritorii de duel pm ingame :P

nu refuz nici un duel

DL 9 rr lvl 377

MG 24 rr lvl 372 (acum)

Guest Elsye
Posted

:X elsye :kiss: poate iesim la un suc zilele ce vin :D

poate:))

vedem

Guest DRMBoy1
Posted

ntz ntz si d l mine :) :P

Guest DRMBoy1
Posted

cam liniste azi

Posted

Doi nebuni merg prin padure, bucurandu-se de racoarea pe care le-o ofera aceasta. La un moment dat, unul vede o pusca. O ridica si, mirat, il intreaba pe celalalt:

- Mai, ce-o fi asta? si se uita pe tevi. Al doilea se apuca si mangaie arma intrebandu-se ce-o fi si ii spune primului:

- Uite, am gasit aici ceva si se misca.

Apasa pe tragaci si cel care se uita pe tevi cade desfigurat, la care al doilea il intreaba:

- No', de ce faci fata asta, ca si eu m-am speriat...

Guest Me,Myself and I
Posted

Doi nebuni merg prin padure, bucurandu-se de racoarea pe care le-o ofera aceasta. La un moment dat, unul vede o pusca. O ridica si, mirat, il intreaba pe celalalt:

- Mai, ce-o fi asta? si se uita pe tevi. Al doilea se apuca si mangaie arma intrebandu-se ce-o fi si ii spune primului:

Apasa pe tragaci si cel care se uita pe tevi cade desfigurat, la care al doilea il intreaba:

:)) :)) :)) fain fain..mi-a placut :))

Guest DRMBoy1
Posted

:)) lol :))

Posted

=)))))))super tare:))))))))

Guest MagiczSm
Posted

:bananadance2:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...