Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

ZAMOLXIS

TRACIA ALLIANCE

Recommended Posts

Posted

lasa ca pe vremea lu Burebista erau iepuri malefici care planuiau sa cucereasca lumea , dar au ales abordarea gresita ; atunci ei voiau sa ii muste pe toti si sa le dea turbare , acum pozeaza in animale dragalase dar am vazut cu totii ce i poate capu lu bags_banny . :gun:

Posted

Hai nemeeeee cu rrrrrrrrrruuuuuuuuuuu!!!! :kar:

vezi ca poate considera ca e ceva negativ. nu vrei sa superi zeul. tu nu pricepi ca aici nu scrii ce vrei tu? daca vrei libera exprimare si drepturi democratice ai ales un loc gresit

neata ally

:blink: Rau esti mah... :blink: Cand zici zeu te referi la admin desigur nu? :-?

Guest c1871139
Posted

Hai nemeeeee cu rrrrrrrrrruuuuuuuuuuu!!!! :kar:

:blink: Rau esti mah... :blink: Cand zici zeu te referi la admin desigur nu? :-?

eu rau? sunt pur si simplu realist si mi am avertizat colegul de ally in legatura cu attitudinea sa fata de mai marii si importantii acestui forum pentru a nu lua suspend pe contul de pe care activeaza.

Posted

vezi ca poate considera ca e ceva negativ. nu vrei sa superi zeul. tu nu pricepi ca aici nu scrii ce vrei tu? daca vrei libera exprimare si drepturi democratice ai ales un loc gresit

neata ally

Voi domina LINKMANIA!! Urmas al lui Stalin, locotent major suprem nazist voi deveni, dupa ce va veti pune acel sig. >:)

Inceteaza. 8-| Esti plictisitor.

Guest c1871139
Posted

Voi domina LINKMANIA!! Urmas al lui Stalin, locotent major suprem nazist voi deveni, dupa ce va veti pune acel sig. >:)

Inceteaza. 8-| Esti plictisitor.

acum nu mai am voie sa scriu nimic mister Stalin?

PS: plictisitoare e altcineva

Posted

acum nu mai am voie sa scriu nimic mister Stalin?

PS: plictisitoare e altcineva

Vei primi suspend pe toate conturile facute de-acum incolo, pentru replica de mai sus. ^_^

Posted

inceteaza cu atacurile si caterinca asta , chiar nu isi au rostul

De parca te-ar asculta. :) Lasa-l, o sa se stinga usor.

lasa ca pe vremea lu Burebista erau iepuri malefici care planuiau sa cucereasca lumea , dar au ales abordarea gresita ; atunci ei voiau sa ii muste pe toti si sa le dea turbare , acum pozeaza in animale dragalase dar am vazut cu totii ce i poate capu lu bags_banny . :gun:

Ah, iar tu asa te porti cu mine dupa ce am intrat in joc si ti-am cautat teleport? Bai ce oameni. :)

Posted

Sparge-i maselele sa aibe zana maseluta ce recolta. ^_^

O fi omul suparat, crezand ca l-ai luat peste picior zicandu-i "nu". Oo Lasa ca si eu o patesc mai nou. :lol:

Posted

Sparge-i maselele sa aibe zana maseluta ce recolta. ^_^

O fi omul suparat, crezand ca l-ai luat peste picior zicandu-i "nu". Oo Lasa ca si eu o patesc mai nou. :lol:

E suparat pe toti ca deja e la plangeri saracu... #-o

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...