Marros Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 lasa ca pe vremea lu Burebista erau iepuri malefici care planuiau sa cucereasca lumea , dar au ales abordarea gresita ; atunci ei voiau sa ii muste pe toti si sa le dea turbare , acum pozeaza in animale dragalase dar am vazut cu totii ce i poate capu lu bags_banny .
ZAMOLXIS Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 Hai nemeeeee cu rrrrrrrrrruuuuuuuuuuu!!!! :kar:vezi ca poate considera ca e ceva negativ. nu vrei sa superi zeul. tu nu pricepi ca aici nu scrii ce vrei tu? daca vrei libera exprimare si drepturi democratice ai ales un loc gresitneata ally :blink: Rau esti mah... :blink: Cand zici zeu te referi la admin desigur nu? :-?
Guest c1871139 Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Hai nemeeeee cu rrrrrrrrrruuuuuuuuuuu!!!! :kar: :blink: Rau esti mah... :blink: Cand zici zeu te referi la admin desigur nu? :-?eu rau? sunt pur si simplu realist si mi am avertizat colegul de ally in legatura cu attitudinea sa fata de mai marii si importantii acestui forum pentru a nu lua suspend pe contul de pe care activeaza.
bunny Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 vezi ca poate considera ca e ceva negativ. nu vrei sa superi zeul. tu nu pricepi ca aici nu scrii ce vrei tu? daca vrei libera exprimare si drepturi democratice ai ales un loc gresitneata allyVoi domina LINKMANIA!! Urmas al lui Stalin, locotent major suprem nazist voi deveni, dupa ce va veti pune acel sig. >:) Inceteaza. 8-| Esti plictisitor.
Guest c1871139 Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Voi domina LINKMANIA!! Urmas al lui Stalin, locotent major suprem nazist voi deveni, dupa ce va veti pune acel sig. >:) Inceteaza. 8-| Esti plictisitor.acum nu mai am voie sa scriu nimic mister Stalin?PS: plictisitoare e altcineva
bunny Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 acum nu mai am voie sa scriu nimic mister Stalin?PS: plictisitoare e altcinevaVei primi suspend pe toate conturile facute de-acum incolo, pentru replica de mai sus. ^_^
Alex86 Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 inceteaza cu atacurile si caterinca asta , chiar nu isi au rostul
bunny Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 inceteaza cu atacurile si caterinca asta , chiar nu isi au rostul De parca te-ar asculta. :) Lasa-l, o sa se stinga usor. lasa ca pe vremea lu Burebista erau iepuri malefici care planuiau sa cucereasca lumea , dar au ales abordarea gresita ; atunci ei voiau sa ii muste pe toti si sa le dea turbare , acum pozeaza in animale dragalase dar am vazut cu totii ce i poate capu lu bags_banny . Ah, iar tu asa te porti cu mine dupa ce am intrat in joc si ti-am cautat teleport? Bai ce oameni. :)
Marros Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 wow fratilor am pus sig ul dar nu m-am gandit la tine bunny , sry :) , dar o sa te ajut sa RULE THE WORD :yum:
Anomys Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Eu nu mai dau pe aici ca mi s-a acrit. Va pup din mers si vorbim in joc. :(
ShorTyx Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 batman :|http://www.youtube.com/watch?v=8Uja_5hftvY#movie_playerwatch this in p*** mea =))
ZAMOLXIS Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 Felicitari Nemesis pentru primul rr! :beer: A mai dat cineva azi rr? :-?
ShorTyx Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 nu, dar asa crestem si noi...usor usor :)
AngelDust Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Greu si cu nemesis , dar macar a reusit.
BARBA Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 dap ...bine zis...gg neme...astept sa ma cresti acu ....ca tot ai rr :P
bunny Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 batman :|http://www.youtube.com/watch?v=8Uja_5hftvY#movie_playerwatch this in p*** mea =))hahahhahahhahhahahhaa "ca-s o gaura de covrig". =)))
ZAMOLXIS Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 :-? :-?? Ce sa-i fac eu omului asta? :-?? PRINT
bunny Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Sparge-i maselele sa aibe zana maseluta ce recolta. ^_^O fi omul suparat, crezand ca l-ai luat peste picior zicandu-i "nu". Oo Lasa ca si eu o patesc mai nou. :lol:
ZAMOLXIS Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 Sparge-i maselele sa aibe zana maseluta ce recolta. ^_^O fi omul suparat, crezand ca l-ai luat peste picior zicandu-i "nu". Oo Lasa ca si eu o patesc mai nou. :lol:E suparat pe toti ca deja e la plangeri saracu... #-o