Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

ZAMOLXIS

TRACIA ALLIANCE

Recommended Posts

Guest Malphegor
Posted

Nb Patty :X :kiss: ...boo.Maeve la taste >.<

Guest MagiczSm
Posted

:bananadance2:

Posted

Neata de la mine.

Daca vorbim despre suspenduri, am deja 20 pe unu, 40 pe altu, cu asta nu ma mai bag in nici o discutie, cel putin la plangeri. AAAA, tocmai ce am scris mai devreme undeva :dooh: :((

Guest Malphegor
Posted

Ptr poze vb cu simo,iar legat d ss...pfff...am luat si eu.mnah me off la faculta.simo mai verifica spotul t rog ^^ (nu e balgass facut :(( )

Posted

:sef: As fi avut pretentie de la cei maturi sa nu uite ce reprezentam NOI in acest joc... pentru ca sunt satul de certuri absurde din pricina unui simplu joc.

<object width="640" height="385"><param name="movie" value="

name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="
type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>

Noi suntem TRACIA ... nu fabulatii post decembriste.

Posted

Povestea cred ca va lua sfarsit pe linkmania... au disparut cu desavarsire multe multe... iar ceea ce apare, este infricosetor. Oamenii nu mai prefera sa cladeasca ci doar sa distruga sau sa se uite cum se naruie...

<object width="640" height="385"><param name="movie" value="

name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="
type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>

Posted

Iubi, eu ti-am zis ce am avut de zis, restul vorbim dupa amiaza, pup

Patty, poze dupa ce le primesc si eu de la cine le-a facut la gather.

Balgass....mai mergem si noi la munca, la facultate, care cum are. Uitandu-ma la tabelul de la status observ nici mai mult nici mai putin de 780 de elfe care ar putea sa mearga la Balgass, asa ca....

Posted

eu tot incerc s-o conving pe madi sa nu se mai duca, dar ea nu si nu. eu tot ma mai duc dar doar la mobi, cum vad ca e o elfa acolo, ii zic: tu stai pe altar, nu? si fug la mobi:))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...