ZAMOLXIS Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 Neatzaaaaaaaaaaa :> Stie cineva ceva de pozele de la gather? :dontknow:
Pattytzi Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Neatza...poze? si eu vreau sa vad poze de la gather :D hai sa va cunosc si eu,macar prin poze ;) :*
ZAMOLXIS Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 Ψυχαγωγία σε απευθείας τηλεοπτική Θράκη ελεύθερες αγγελίες >>>click<<<
*Simo* Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Neata de la mine.Daca vorbim despre suspenduri, am deja 20 pe unu, 40 pe altu, cu asta nu ma mai bag in nici o discutie, cel putin la plangeri. AAAA, tocmai ce am scris mai devreme undeva :dooh: :((
Guest Malphegor Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Ptr poze vb cu simo,iar legat d ss...pfff...am luat si eu.mnah me off la faculta.simo mai verifica spotul t rog ^^ (nu e balgass facut :(( )
*Simo* Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 fata cum sa mai verific spotul? de la munca? nu am cum, sper ca ai gasit vreunu sa stea on acolo.bafta la facultate
ZAMOLXIS Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 :sef: As fi avut pretentie de la cei maturi sa nu uite ce reprezentam NOI in acest joc... pentru ca sunt satul de certuri absurde din pricina unui simplu joc. <object width="640" height="385"><param name="movie" value=" name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object> Noi suntem TRACIA ... nu fabulatii post decembriste.
Pattytzi Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 zalmo ce`i cu tine?cine se leaga d tine :sef: simo vreau poze cu voi:D maeve si simo nu ati fost voi si nu sa facut balgasu :(
ZAMOLXIS Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 Povestea cred ca va lua sfarsit pe linkmania... au disparut cu desavarsire multe multe... iar ceea ce apare, este infricosetor. Oamenii nu mai prefera sa cladeasca ci doar sa distruga sau sa se uite cum se naruie... <object width="640" height="385"><param name="movie" value=" name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>
*Simo* Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Iubi, eu ti-am zis ce am avut de zis, restul vorbim dupa amiaza, pupPatty, poze dupa ce le primesc si eu de la cine le-a facut la gather.Balgass....mai mergem si noi la munca, la facultate, care cum are. Uitandu-ma la tabelul de la status observ nici mai mult nici mai putin de 780 de elfe care ar putea sa mearga la Balgass, asa ca....
Pattytzi Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 asa e,da iati obisnuitsa mergeti voi:)) si atunci restu stau la xp,e mare foamea :P
*Simo* Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 eu tot incerc s-o conving pe madi sa nu se mai duca, dar ea nu si nu. eu tot ma mai duc dar doar la mobi, cum vad ca e o elfa acolo, ii zic: tu stai pe altar, nu? si fug la mobi:))
Pattytzi Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 smechera :)) maeve e madi? nu stiam:Ddeci madi nu te mai duceeeeek daca nu se face balgasu tipa lumea dupa tine :P
*Simo* Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 madi e la facultate acum. dar degeaba ii zici ca ea o tine pe a ei, e mica si capoasa