Anomys Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 :tiphat:am mai luat o pagina, acu plec acasa, sa dau rr
Guest Rockfun Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 ellow....salutar de la scl sper sa dau sho rr pana ajung aks :D... ahh.. P.S..care stie cat e un set red dragon +9 lk dd?
DRMBoy Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 salutare loome :) felicitari again rr-itilor :) si sa aveti spor :)
Guest Rockfun Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 NeataPff cred ca ne-a preluat careva :(unde?? in k7??din cate am vzt...azi la prima ora(8) avem 395 aqm la(11) am 397..sper k nu..:D
Anomys Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Eu eram cu kretz in tarkan 2, observ ca el a trecut de 300 eu am ramas la 298, deci e clar...
Guest Rockfun Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 am revenit aks..:) mai am putzin si dau rr :bananadance2: si aqm sa ma apuc de bagajul...P.S. incepand q maine.. voi lipsi pana luni...( plec in mimi vacantza) :dance:
Kromo Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 am revenit aks..:) mai am putzin si dau rr :bananadance2: si aqm sa ma apuc de bagajul...P.S. incepand q maine.. voi lipsi pana luni...( plec in mimi vacantza) :dance:Have fun :) Btw am observat ca guilda lui alex numai este in alianta o_O stie careva ce sa intamplat? nu prea am intrat in ultima vreme
Guest Rockfun Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 oh :bananadance2: ne auzim p luni :dance: :beer: bft la rr...si la kt mai putzine ss :beer:
Anomys Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Have fun :) Btw am observat ca guilda lui alex numai este in alianta o_O stie careva ce sa intamplat? nu prea am intrat in ultima vremeKromo, vezi ca s-a refacut guilda voastra, a refacut alex pe LegendsBKDin cate am vazut aseara, avea 5 membri doar. Vezi cand il prinzi on pe bk.
devilss Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 hello alll imi e dor de voi.:((( sper sa revin cat mai curand pentru cei care inca nu mau uitat am fost plecat din tara:(( una alta probleme..dar sper sa revin cu toate ca vati luat avans rauuuuuu:P I AM BACK>>DEVILSS<<
Anomys Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 eheeeee, am crezut ca gata, ti-au furat pcul, cablul, tot. te asteptam
devilss Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 intodeauna ma inorc si nu uit de unde am plecat acum am revenit in tara sunt la sorumea si o sa ma mut undeva in judetul calarasi la iubita mea care ma asteapt anomys si tox si mai multi stiu asta ..ma mut acolo si pana rezolv cu internetu si pcul ca am inteles ca acolo nu e inernet mai dureaza marti plec acolo joi vineri sper sa fiu pe felie:)) deabia astept mie un dorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr i am back:P:P:P:P
DRMBoy Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 :) welcome back :) desi nu te stiu :), dar la felul cum vorbesti :), abea astept sa ne vd pe MU :)... :tiphat: :beer:
devilss Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 daca doar astia noi mai scriu pe aici e clar ca cei vechiiiiiii nu mai sunt unde erau si ma deranjeaza ii vreau inapoiiiiiiiiiiiiiiiiii
DRMBoy Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 :) sunt si ei :) cel putin o parte :) dar nu prea viziteaza forumul :) :P
devilss Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 cei vechiiiiii....macar sti despre cine vb...eu incerc sa trag mu dar am windows 7 si nu imi merge...cine e on acum.....???da si u pe guilda sau pe ally si spune ca e devilss pe forum si incearca sa ia mu pe windows7 si nu merge sa vad si eu cine e on si cine ma ajuta......;))deja vad ca si u ai avansat ai 9 rr... e de bine;) da pe ally si pe guild ca sunt aici ca intra lumea;)
Anomys Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Dev, scoate win 7 si baga xp si gata, e mult mai simplu :P Ma suni cand vrei sa intri si-ti explic eu ce si cum si la win 7.
Kromo Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Dev, scoate win 7 si baga xp si gata, e mult mai simplu :P Ma suni cand vrei sa intri si-ti explic eu ce si cum si la win 7.Welcome back Dev, nu te cunosc dar dupa cum vb pari de treaba , te asteptam on :DIar la faza cu win7 te ajutam eu daca nu mi-o lua simoooooo inainte :)
GRIMM Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 cei vechiiiiii....macar sti despre cine vb...eu incerc sa trag mu dar am windows 7 si nu imi merge...cine e on acum.....???da si u pe guilda sau pe ally si spune ca e devilss pe forum si incearca sa ia mu pe windows7 si nu merge sa vad si eu cine e on si cine ma ajuta......;))deja vad ca si u ai avansat ai 9 rr... e de bine;) da pe ally si pe guild ca sunt aici ca intra lumea;)Salut devilss , ai cam lipsit ^ ^ nu cred ca ma mai tii minte dar totusi wb :).
Guest Hibridu Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 qqqqq uite ce omuleti avem in allyhttp://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=359440prima si sper ca unica mea plangere pe s2