Guest ares_enjoy Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 salutaredeci sa va anunt ca sa aveti idee despre ce e vrobaMa voi retrage timp de 3-4 sapatamani din comunitatea linkmaniavin examenele..am atestatu pe cap si chiar nu am timp..contul il voi lasa la un amic..asa mai creste si dl`ul meu.. :Pdin guilda as prefera sa ies, nu vrea sa produca omul neplaceri,conflicte etc.daca cumva portile mai sunt deschise pe atunci cand revin sunt fericit sa ma alatur din nou voua..pana atunci sa ne auzim cu bine si aveti rija de voi :)Respect Cedryk
Maeve Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 salutaredeci sa va anunt ca sa aveti idee despre ce e vrobaMa voi retrage timp de 3-4 sapatamani din comunitatea linkmaniavin examenele..am atestatu pe cap si chiar nu am timp..contul il voi lasa la un amic..asa mai creste si dl`ul meu.. :Pdin guilda as prefera sa ies, nu vrea sa produca omul neplaceri,conflicte etc.daca cumva portile mai sunt deschise pe atunci cand revin sunt fericit sa ma alatur din nou voua..pana atunci sa ne auzim cu bine si aveti rija de voi :)Respect Cedryk :(( >:D<
Anomys Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 :(( >:D<Madi si eu zic la fel :((Dar scoala e importanta, nu ne putem trai vietile pe mu, ca nu ducem bani acasa
Maeve Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Madi si eu zic la fel :((Dar scoala e importanta, nu ne putem trai vietile pe mu, ca nu ducem bani acasayees mommy;)) dar totusi...:(( la mne e noroc d magus:D:P
Kromo Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 yees mommy;)) dar totusi...:(( la mne e noroc d magus:D:P Ar fi bine sa avem toti cate un magus prin casa :)) aduce bani , spala, gateste, face curat :D btw check this out -->
Maeve Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Ar fi bine sa avem toti cate un magus prin casa :)) aduce bani , spala, gateste, face curat :D btw check this out --> Doar gateste mai:)) eu fac curat >:P
Maeve Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 LMA gandac!!! :D :hello: :beer: ce bem azi?:D :yum:
Anomys Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Sa ne traiasca gandacelul LA MULTI ANI! Sa fii sanatos, fericit si sa ai parte numai de lucruri bune.
Guest ares_enjoy Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 yupiiiiii am trecut :D :D punctaj MAXIM am spus la proba de info