Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

ZAMOLXIS

TRACIA ALLIANCE

Recommended Posts

Posted

:> Uite asa a mai pierdut m@fi@ un om .... de la 6 din ora in ora raid pe iei de iepuri!!! :bananadance2:

Ma bag la somn ca m-a rupt zapacitu ala de excrocu, toata noaptea m-a tinut treaz :)

Posted

Am vazut pe status ca sunt 18 persoane, dar nu scrie ce varste au..... Da-ne mai multe detalii, te rugam, boss..

Afla si daca sunt hostile cu careva. Sa stim ce ne asteapta...Apoi o sa decidem. :-?

Posted

salut , as vrea si eu sa intru in guild daca se poate . am mg lvl 247 , joc in medie 8 ore pe zi. doar k trag singur pe unde apuc...k nu da lumea pt, daca se poate sa intru si eu la voi in guild, astept un raspuns , ms.

Posted

' date='Sep 15 2009, 18:03' post='4223547']

salut , as vrea si eu sa intru in guild daca se poate . am mg lvl 247 , joc in medie 8 ore pe zi. doar k trag singur pe unde apuc...k nu da lumea pt, daca se poate sa intru si eu la voi in guild, astept un raspuns , ms.

pm in joc TOXARIS si discutati :)

Neata ppl :P

Posted

' date='Sep 15 2009, 18:03' post='4223547']

La mine e full insa daca gasesti in ally nu-i bai. :beer:

Posted

Măi, măi, măi, da' ce joc e ăsta dacă nu te joci de fapt? Numa afk, afk. Eu sunt on tot timpul. :P

Zamo, semnatura cand ti-o pui, sa vada lumea cine-i sefu'?!

Posted

a devenit atat de dificil, de greu sa faci xp ca deja isi pierde tot farmecul

daca reusesc sa dau rr in 6luni e bine, daca nu va veni apoi rr db si gata chinuiala degeaba :)

cam asta e problema acuma :D

Posted

Rr db? Adica muncesc degeaba acu? Toata munca o sa fie degeaba? Si de ce nu mi-a spus nimeni mai devreme???? Ca nici nu ma mai apucam de jucat Mu. In fine, acu e tardiv sa ma opresc, dar dupa rr db sigur nu o mai iau de la 0 ca doar nu m-am tacanit. :-? Deja m-am ingrijorat.

Posted

Măi, măi, măi, da' ce joc e ăsta dacă nu te joci de fapt? Numa afk, afk. Eu sunt on tot timpul. :P

Zamo, semnatura cand ti-o pui, sa vada lumea cine-i sefu'?!

La mine se subantelege. :blink: Era pe undeva o regula ca nu ai voie sa depasesti nush cate randuri la semnatura pe forum...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...