Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

ZAMOLXIS

TRACIA ALLIANCE

Recommended Posts

Posted

Poze cu guilda [}{]E[][]

http://img404.imageshack.us/img404/6431/print1.png

http://img411.imageshack.us/img411/2053/print2m.png

Nu am prins momentu potrivit in care toata guilda ar fii on,insa nu cred ca asta ar conta atat de mult,(desigur ca sunt si mai multi on)important e ca GM-ul la TRACIA sa vada lista jucatorilor din guilda [}{]E[][] ca poate cineva ar fii avut probleme cu vre'un jucator din [}{]E[][].

O zii buna tuturor!

Posted

hop inca 1 mil .....ma imbogatzesc astazi :D

oh noes :) decand numai am voie cu spamul, esti cumva de la DNA, ne taxezi pe la spate, sectoristule =))

PS : Dedicatie

:peace:

Posted

gg pentru LSDefect ([}{]E[][]) din cauza lui am pierdut un tarc gigas azi dimineata........

Posted

gg pentru LSDefect ([}{]E[][]) din cauza lui am pierdut un tarc gigas azi dimineata........

bro se mai intampla, asta e viata, de parca ar fi primul pe care il pierdem pe incredere ;)

Guest Hibridu
Posted

Postez si eu, zenii ti-i dau daca ma bati la un duel :)

Posted

salut.sunt nou pe server,am 1 zi decand am intrat si as vrea daca se poate sa intru la voi in ally.Dupa cum am observat la reguli....am cei 7 ani de acasa.astept raspuns

Cred ca ai gasit altundeva deja. :bananadance2:

Guest ares_enjoy
Posted

neatza ... sunt la ora de info si nu e tastatura pe romana si nu gasesc alea 2 puncte Ș)) ups.. ^_^

Posted

Va spun sicer imi pare foarte rau pentru acel incident...l-am luat din simpla necunoastere.Chiar nu stiam ca e STRICT interzis /request off arena...:(.Imi cer scuze pentru acest incident in primul rand lui TOXARIS,Hibrid(care pot sa zic ca a pus obrazu ca noi sa intram in ally) si nu il ultimul rand Simonei(Anomys).

Am trimis un mesaj privat lui Hibrid *DarkStar* Asistentul guilei mele daca reuseste sa tina... cat de cat atmosfera in [}{]E[][] asa cum reuseam sa ii tin pe baieti uniti...

Inca odata... scuze guildei mele... si Aliatilor.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...