Kromo Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Bravo new RR's :P :clap: Gata trebuie sa ma pun pe crescut si sa las afk-ul ca numai merge ramasesi in urma rau de tot :(
Anomys Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Eu rr number twenty five. Si stationez pana ma duc acasa, sper sa nu iau d/c.
Guest Hibridu Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Neata ppl :D Simo nu mai fura pagini :nanana:P.S. AFK is the way to go :)
Carlisle Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 In primul rand buna seara si salutare la toata guilda Tracia impreuna cu altiatii sai.Guilda Hell are intentia de a incheia o alianta cu guilda Tracia pe o perioada indelungata,drept urmare imbunatatind relatia dintre noi.Guilda noastra contine atat persoane cu RR dar si fara RR..acestea fiind mai putin importante decat omenia,respectul omului si seriozitatea.Speram sa colaboram frumos si totul sa fie ok din punct de vedere administrativ. Cu respect Carlisle,Guild Master [}{]E[][]!
Maeve Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Buna dimineata :) spor la treaba tuturor ( vine rr-ul, again :crazy: )
DRMBoy Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 :) neatza loome :) chiar imi place acum ca e mai multa loome pe forum :) :P spor :) si bft la lvl :)
Anomys Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 In primul rand buna seara si salutare la toata guilda Tracia impreuna cu altiatii sai.Guilda Hell are intentia de a incheia o alianta cu guilda Tracia pe o perioada indelungata,drept urmare imbunatatind relatia dintre noi.Guilda noastra contine atat persoane cu RR dar si fara RR..acestea fiind mai putin importante decat omenia,respectul omului si seriozitatea.Speram sa colaboram frumos si totul sa fie ok din punct de vedere administrativ. Cu respect Carlisle,Guild Master [}{]E[][]!Am o rugaminte la tine Carlisle. Fa un print cu membrii guildei tale si tranteste-l aici, sa vedem si noi ce si cum si sa discutam.