DRMBoy Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 :crazy: First :dance: Then :beer: Next And COBRAN si tot ce iti doresti sa se indeplineasca Ntza Loome
Guest Creed Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 MULTUMESC FF MULT. va pup si GG TRACIA :beer: :beer:
FurDePeNet Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2:
FurDePeNet Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Las` ca merge incet si bine decat repede si prost :))
TCM Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Ia spuneti voi ... o alianta cu Sicily v-ar interesa?:)
Kromo Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Ia spuneti voi ... o alianta cu Sicily v-ar interesa?:)N'seara :) TCM nush ce sa zic in legatura cu allianta cu Sicily....vb cu Anomys ea e sefa probabil o sa fie ceva prin voting .... ca sa vedem daca avem probleme uni cu alti. Atat succes in targuieli :clap:
Kromo Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Hai sa va zic un banc :)In autobuz, inghesuiala mare..........simo se adreseaza unuia care o impingea:- Ce te impingi asa dom'le, vrei sa te culci cu mine?- Nu, vai de mine, cum puteti sa credeti asa ceva?- Atunci da-te la o parte, poate vrea altu'...
Anomys Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 N'seara :) TCM nush ce sa zic in legatura cu allianta cu Sicily....vb cu Anomys ea e sefa probabil o sa fie ceva prin voting .... ca sa vedem daca avem probleme uni cu alti. Atat succes in targuieli :clap:Neata lume. Cat despre ally, de cand sunt eu sefa aici???? O marire de salariu nu-mi dati, dar sefa ma puneti...Ce draguti sunteti. TOXARIS e seful, nu eu :P
WhiteLion Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Neata lume. Cat despre ally, de cand sunt eu sefa aici???? O marire de salariu nu-mi dati, dar sefa ma puneti...Ce draguti sunteti. TOXARIS e seful, nu eu :P:))) neata Tracia :tiphat:
BARBA Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 neatza.... stie careva cat sta down serveru' ?Hai sa va zic un banc :)In autobuz, inghesuiala mare..........simo se adreseaza unuia care o impingea:- Ce te impingi asa dom'le, vrei sa te culci cu mine?- Nu, vai de mine, cum puteti sa credeti asa ceva?- Atunci da-te la o parte, poate vrea altu'...bun banc :)))))))))dati si voi un bip cand revine serveru ^^