DRMBoy Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 yupi :) my page again :) :PCica unu merge la vecin sa ii ceara o oala de 15L sa faca ceva mancare mai mult, vecinu se conformeaza si ii da oala.Dupa cateva zile ii returneaza oala dar pune inauntru si o oala mai mica, vecinu cand vede in gandul lui se i-si spune ca a nascut oala :) si ca e bine :).Dupa cateva zile iar vine sa ii ceara de data asta o oala de vreo 30L ca are musafiri si nu are asa mari vecinu gandindu-se la data trecuta nu ezita si se conformeaza :) si ii da oala mai mare care la fel ii este adusa inapoi putin mai tarziu cu o oala mai mica in ea :) vecinul fiind f bucuros.Dupa alte cateva zile vine sa ii ceara cazanul de fiert tuica iar vecinul nostru gandindu-se ca, cazanul e mare va trebui sa ii puna ceva mare in el si se conformeaza si ii da cazanul...Trece o zi, 2 zile 6,zile 2 sapt vecinul ingrijorat deja merge sa il caute iar cand il gaseste il intreaba pe prieten:Vecinul: Salutare Prietene ce mai faci?Prietenul : Uite vecine pe aici, tu?V : Am venit dupa CazanP : Vecine am o veste proasta :(v : Ce anume?P : Cazanul tau a murit la nastere :))
Guest ares_enjoy Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 salutare :)nu pot intra :( ..adik intru in joc imi aleg charul...si instantaneu d/c :(
DRMBoy Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 :) in caz ca nu ati obs :) tin sa va spun ca ultimele 2 pagini le detin eu :) :P HAI CU SPAM :)
DRMBoy Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 neatza :( voi ajunge sa postez doar eu o pagina intreaga :) :P
Simo Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 mare lucru sa postezi singur, am facut odata cu cele doua conturi 2 pagini numai eu, azi nu am timp ca am ajuns acuma la munca pe jos si am mult de munca. va pup, simo out azi
Simo Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 :)) odihna, da, merci , de la 9.30 pana acum nu am stat o secunda, mi s-a lipit fundul de scaun la birou.
Guest ares_enjoy Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 SaliuSa vedeti cu cine m-am intalnit azi in statie la autobus...Cu profa de mate...se aseaza langa mine...Intru repede pe facebook ii dau "add" si ii soptesc.."Ba ce-ar merge acum o problema.."La care profa,scoate un caiet,imi da o problema..i-au un 3 la mate si ne imprietenim pe facebook
DRMBoy Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 :) bv bv :) eu mai am 20 lvl si dau rr cu nr 7 :) :P