Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

ZAMOLXIS

TRACIA ALLIANCE

Recommended Posts

Posted

yupi :) my page again :) :P

Cica unu merge la vecin sa ii ceara o oala de 15L sa faca ceva mancare mai mult, vecinu se conformeaza si ii da oala.

Dupa cateva zile ii returneaza oala dar pune inauntru si o oala mai mica, vecinu cand vede in gandul lui se i-si spune ca a nascut oala :) si ca e bine :).

Dupa cateva zile iar vine sa ii ceara de data asta o oala de vreo 30L ca are musafiri si nu are asa mari vecinu gandindu-se la data trecuta nu ezita si se conformeaza :) si ii da oala mai mare care la fel ii este adusa inapoi putin mai tarziu cu o oala mai mica in ea :) vecinul fiind f bucuros.

Dupa alte cateva zile vine sa ii ceara cazanul de fiert tuica iar vecinul nostru gandindu-se ca, cazanul e mare va trebui sa ii puna ceva mare in el si se conformeaza si ii da cazanul...

Trece o zi, 2 zile 6,zile 2 sapt vecinul ingrijorat deja merge sa il caute iar cand il gaseste il intreaba pe prieten:

Vecinul: Salutare Prietene ce mai faci?

Prietenul : Uite vecine pe aici, tu?

V : Am venit dupa Cazan

P : Vecine am o veste proasta :(

v : Ce anume?

P : Cazanul tau a murit la nastere :))

Guest ares_enjoy
Posted

salutare :)

nu pot intra :( ..adik intru in joc imi aleg charul...si instantaneu d/c :(

Posted

mare lucru sa postezi singur, am facut odata cu cele doua conturi 2 pagini numai eu, azi nu am timp ca am ajuns acuma la munca pe jos si am mult de munca. va pup, simo out azi

Guest ares_enjoy
Posted

Saliu

Sa vedeti cu cine m-am intalnit azi in statie la autobus...

Cu profa de mate...se aseaza langa mine...

Intru repede pe facebook ii dau "add" si ii soptesc..

"Ba ce-ar merge acum o problema.."

La care profa,scoate un caiet,imi da o problema..

i-au un 3 la mate si ne imprietenim pe facebook

Guest smiley_real92
Posted

neata :)

#-o

Guest smiley_real92
Posted

:pottytrain2:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...