Anomys Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Felicitari Atila ptr rr. Spuneti-i voi si in joc deoarece pe la forum nu cred ca stie sa umble :P
DRMBoy Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Felicitari Atila ptr rr. Spuneti-i voi si in joc deoarece pe la forum nu cred ca stie sa umble :P:)) felicitari :)) atila si neatza loome :) cu stupoare am realizat ca in arena am stat afk pana azi dim si nu am fost preluati :)) tare :) :P HAI CU LVL :)
Guest ares_enjoy Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 urasc goblinu :crybaby: :protest: dar vine si ziua.. app din cauza tragediei pe care am suferito ne vedem doar deseara...GOblin nesimtit..nu mar deranja dak ar fi MU fara el..
Anomys Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Cedryk, noi suntem alaturi de tine in suferinta, te sprijinim cu toata prietenia :tiphat:
DRMBoy Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Ai picat pe la ora 6.15.:) erai treaza? :) ma mir ca nu am fost preluati :) pana la ora aia :) acum noapte buna :) si app simo hai cu avatarul ala o data :) :Pcedryk man stai relax ti-am spus :) e doar 1 item :) :P
Guest DarkStar Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Neata :) Pierdut tarc la 5 minute dupa ce am plecat la servici :))
Anomys Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Neata si de la mine, pe mine nu m-a vrut nimeni in dimineata asta, doar un tip amabil care dadea singur si m-a chemat la el pe spot :)
Guest DarkStar Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Daca vedeti un admin in joc rugati-l frumos sa imi dea d/c :)
Anomys Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Un banc vechi, dar ma amuza de fiecare data :O fetita se duce la un magazin de animale si intreaba : -Va log, aveti iepulasi dlagalasi ? Inima vanzatorului se topeste brusc. Se aseaza pe vine langa fetita, si o intreaba: -Vlei un iepulas dlagalas alb, sau unul dlagalas moale si neglu si pufos ? Sau poate pe cel dlagalas si maloniu de acolo? Fetita se inroseste, se leagana putin pe calcaie, isi pune manutele pe genunchi, se apleaca in fata si raspunde in soapta....... -Cled ca pe pitonul meu il doale in cul de culoale!Eu precis ii vad pe toti si-o sa-i rog sa-ti dea d/c :P
DRMBoy Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Un banc vechi, dar ma amuza de fiecare data :O fetita se duce la un magazin de animale si intreaba : -Va log, aveti iepulasi dlagalasi ? Inima vanzatorului se topeste brusc. Se aseaza pe vine langa fetita, si o intreaba: -Vlei un iepulas dlagalas alb, sau unul dlagalas moale si neglu si pufos ? Sau poate pe cel dlagalas si maloniu de acolo? Fetita se inroseste, se leagana putin pe calcaie, isi pune manutele pe genunchi, se apleaca in fata si raspunde in soapta....... -Cled ca pe pitonul meu il doale in cul de culoale!Eu precis ii vad pe toti si-o sa-i rog sa-ti dea d/c :P:))