Guest ares_enjoy Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 Romania e o tara in Africa...Noi traim in gauri insalubre sub pamant...Suntem canibali...Vanam sobolani cu arcul...N`avem masiniCa ne deplasam prin copaci vopsiti in galben...Si toate constructile pe care le puteti admiraDaca alegeti sa faceti o excursie pe aceste meleaguri...Au fost construite de o civilizatie superioaraCu care noi nu avem nicio legaturaVa multumim! :tiphat:
Guest ares_enjoy Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 nb ppl(Simo) maine astept coffe de dimineata :P
Anomys Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Smiley asta e foarte agitat dupa cafeaua aia...sigur e cafea in ceasca? RR 20 tot la ora 6 dimineata :))
Anomys Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 La munca merge, la mu sta ca eu, ca elf pe ene nu pot sa las afk dupa rr, ce bine ar fi sa am si eu niste evil spirits :D
Anomys Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Daaa, ma bucur ca ma duc acasa si fac lvlsFelicitari ptr rr ConyHa, te-am prins ca ai editat Simona si ai pus mami :))
ionutzzz_0 Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 :))) Asa e dar am stat si m-am gandit ca suna mai bine MamiiSi mc de felicitari :)
GRIMM Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Neata...app simo iar mi-a picat fenrir. In total de 4 ori.
Simo Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Muha, nu te mai inveti minte....Cony, "mami" nu ma alinta, ma face sa ma simt mai batrana decat sunt :(Eu m-am dus la culcare devreme aseara din cauza gripei, as vrea sa stiu ce s-a intamplat la eventul ala, ca vad la plangeri ceva... Apoi macar bunul simt facea sa nu te bagi in eventul omului..Unknown ala a sponsorizat eventul, era ziua lui, cum sa ii strici omului bucuria? Cat de...lipsit de bun simt sa fii? Asta ca sa nu folosesc cuvinte urate. Stiu ca nu-s eu GM aici, totusi as vrea sa va intreb pe voi, cei 3, 4 care dati pe aici ce parere aveti despre el...Apoi vad plangerea lui reload in care Unknown ne injura pe noi, ca ally, mi se pare ca avea oaresce circumstante atenuante, ca doar era nervos pe Neku....Astept pareri
ionutzzz_0 Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 ok Simonica scumpa si dragalase :)Aaaaa...referitor la ce ai zis mai sus ....nu ma bag ...nu stiu despre ce e vb .......deci nu ma implic in a da cu parerea :D (stau in banca mea ) :D
Simo Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Eu m-am dus la culcare devreme aseara din cauza gripei, as vrea sa stiu ce s-a intamplat la eventul ala, ca vad la plangeri ceva cu Neku .... Apoi macar bunul simt facea sa nu te bagi in eventul omului..Unknown ala a sponsorizat eventul, era ziua lui, cum sa ii strici omului bucuria? Cat de...lipsit de bun simt sa fii? Asta ca sa nu folosesc cuvinte urate. Stiu ca nu-s eu GM aici, totusi as vrea sa va intreb pe voi, cei 3, 4 care dati pe aici ce parere aveti despre el...Apoi vad plangerea lui reload in care Unknown ne injura pe noi, ca ally, mi se pare ca avea oaresce circumstante atenuante, ca doar era nervos pe Neku....Astept pareri