Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

ZAMOLXIS

TRACIA ALLIANCE

Recommended Posts

Guest ares_enjoy
Posted

Romania e o tara in Africa...

Noi traim in gauri insalubre sub pamant...

Suntem canibali...

Vanam sobolani cu arcul...

N`avem masini

Ca ne deplasam prin copaci vopsiti in galben...

Si toate constructile pe care le puteti admira

Daca alegeti sa faceti o excursie pe aceste meleaguri...

Au fost construite de o civilizatie superioara

Cu care noi nu avem nicio legatura

Va multumim! :tiphat:

Guest ares_enjoy
Posted

nb ppl(Simo) maine astept coffe de dimineata :P

Guest DarkStar
Posted

Neata :) sunt afk prin k5 :P

Posted

Muha, nu te mai inveti minte....

Cony, "mami" nu ma alinta, ma face sa ma simt mai batrana decat sunt :(

Eu m-am dus la culcare devreme aseara din cauza gripei, as vrea sa stiu ce s-a intamplat la eventul ala, ca vad la plangeri ceva... Apoi macar bunul simt facea sa nu te bagi in eventul omului..Unknown ala a sponsorizat eventul, era ziua lui, cum sa ii strici omului bucuria? Cat de...lipsit de bun simt sa fii? Asta ca sa nu folosesc cuvinte urate. Stiu ca nu-s eu GM aici, totusi as vrea sa va intreb pe voi, cei 3, 4 care dati pe aici ce parere aveti despre el...

Apoi vad plangerea lui reload in care Unknown ne injura pe noi, ca ally, mi se pare ca avea oaresce circumstante atenuante, ca doar era nervos pe Neku....

Astept pareri

Posted

ok Simonica scumpa si dragalase :)

Aaaaa...referitor la ce ai zis mai sus ....nu ma bag ...nu stiu despre ce e vb .......deci nu ma implic in a da cu parerea :D (stau in banca mea ) :D

Posted

Eu m-am dus la culcare devreme aseara din cauza gripei, as vrea sa stiu ce s-a intamplat la eventul ala, ca vad la plangeri ceva cu Neku .... Apoi macar bunul simt facea sa nu te bagi in eventul omului..Unknown ala a sponsorizat eventul, era ziua lui, cum sa ii strici omului bucuria? Cat de...lipsit de bun simt sa fii? Asta ca sa nu folosesc cuvinte urate. Stiu ca nu-s eu GM aici, totusi as vrea sa va intreb pe voi, cei 3, 4 care dati pe aici ce parere aveti despre el...

Apoi vad plangerea lui reload in care Unknown ne injura pe noi, ca ally, mi se pare ca avea oaresce circumstante atenuante, ca doar era nervos pe Neku....

Astept pareri

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...