Stefan^MG Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 :clap:tare pasionata esti sa ai prima pagina mereu ;)) :D
Guest 6caifrumosi Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 :hail: va respect si va pup ! mi-a parut bine ca am facut parte din guilda si alianta tracia! in primu rand imi pare rau TOXARIS ! pe urma imi pare rau ANOMYS! la fel BAU si restu oamenilor cu care am c rescut si cu care m-am inteles bine !SAlut neme ..sarpe1, cobran !si toti oamenii care duc mai departe spiritul tracia!din pacate am fost nevoit sa ies din acest guild pentru ca dupa ce am dat rr unor oameni mi se spune ca se putea sa fie crescut si de altcineva in afara de mine ! si FRATILOR!!! DIN GUILD NU SE IESE DIN GRESEALA!!! TRE SA DAI WINDRAW TRE SA BAGI UN COD SI SA APESI OK!!!! PT MINE A FOST INTOTDEAUNA GUILDA PRIMA CHIAR DACA MI_AM PUS ALTI OAMENI IN CAP!!! poate prin iesirea mea o sa se inteleaga asta !!!! DIN RESPECT PENTRU TOXARIS , ANOMYS SI TOTI ceilalti playeri din guild si ally va promit ca nu o sa intru in nici un guild!! DACA O SA AVETI NEV DE MINE PT CEVA SA VA AJUT LA CEVA O SA VIN CU PLACERE!! Imi pare rau daca din unii dintre voi am scos ce este mai rau la suprafata !!!RESPECT TRACIA !!! TRAC FOREVER!! :( :crybaby:
Simo Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 aici se incheie spamul meu. ne mai auzim in joc
ZAMOLXIS Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 :hail: va respect si va pup ! mi-a parut bine ca am facut parte din guilda si alianta tracia! in primu rand imi pare rau TOXARIS ! pe urma imi pare rau ANOMYS! la fel BAU si restu oamenilor cu care am c rescut si cu care m-am inteles bine !SAlut neme ..sarpe1, cobran !si toti oamenii care duc mai departe spiritul tracia!din pacate am fost nevoit sa ies din acest guild pentru ca dupa ce am dat rr unor oameni mi se spune ca se putea sa fie crescut si de altcineva in afara de mine ! si FRATILOR!!! DIN GUILD NU SE IESE DIN GRESEALA!!! TRE SA DAI WINDRAW TRE SA BAGI UN COD SI SA APESI OK!!!! PT MINE A FOST INTOTDEAUNA GUILDA PRIMA CHIAR DACA MI_AM PUS ALTI OAMENI IN CAP!!! poate prin iesirea mea o sa se inteleaga asta !!!! DIN RESPECT PENTRU TOXARIS , ANOMYS SI TOTI ceilalti playeri din guild si ally va promit ca nu o sa intru in nici un guild!! DACA O SA AVETI NEV DE MINE PT CEVA SA VA AJUT LA CEVA O SA VIN CU PLACERE!! Imi pare rau daca din unii dintre voi am scos ce este mai rau la suprafata !!!RESPECT TRACIA !!! TRAC FOREVER!! :( :crybaby:Daca ai sti tu de cate ori am vrut eu sa imi iau campii... Nu toti vad jocul cum il vedem noi, drept urmare se comporta cum se comporta iar serverul a ajuns cum a ajuns. Cum e posibil dupa 4 zile cand am stat mai mult on, cum plec de acasa in cateva ore sa distrugeti ce am ridicat in luni de zile? Nu e vorba de tine W. Se stiu ei. Dar tu care esti de la inceput aici cum poti sa iesi pentru cineva care ne cunoaste de 1 2 saptamani?Nu te-ai invatat oare ca oamenii trebuie cunoscuti in timp, ca iti vin cu oglinda si ruju la inaintare iar cand vine ploaia dispare tot rimelul? Am pretentii de la tine cat si de la cei care incearca sa ne ajunga din urma. Nu te intrebi cum de bau are rabdare sau rania sau eu? Tu de ce sa fi mai prejos? Nu cu ei care vin si pleaca se face treaba... doar sti asta, in schimb la fel de cum se folosesc ei de noi ne putem la fel de bine folosi si noi. Ciorapii dupa o saptamana de purtare ii sprijini de perete... :)) La noi nu mai e cazu ca au devenit ghete.
ZAMOLXIS Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 :bananadance2: Neatza. :bananadance2:
Guest Creed Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 HELLO TRACIA the best guild the best GM :beer: :beer: :beer:
GRIMM Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Un LA MULTI ANI pentru elfele noastre de martisor ... care din pacate nu prea le avem :))
ZAMOLXIS Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 310 lvs in 12 ore... cu party de dw bk elf :pray:
Guest caLm Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Buna,Scuze daca v-am creat probleme dar sa va explic cum a fost situatia.White eu chiar nu stiu de ce ai ales ca sa iesi din guild. (Chiar ma impresionat gestul tau care l-ai facut cand mi-am dat eu quit din guild si ma bucurasem ca incepusem sa ne intelegem mai bine dupa incidentul din primele zile de cand am intrat in guild).Tu mi-ai zis ceva in acel pm ce mi l-ai dat dar se pare ca si tu ai dat dovada de "slab" la faza asta.Eram in party intr-un tarc,cu white holder, un bk tot striga pe guild daca il ia si pe el cineva in party (retyks) sau cum il chema, de vreo 3 zile tot cerea si el party si nu il baga nimeni in seama.Nu mai stiu exact la noi in party daduse cineva rr,sau picase si il vazusem pe retycs cerand party pe langa tarcu nostru si mi-am adus aminte ca ceva de genu patisem si eu inainte sa imi dau quit din guild si m-am gandit sa il iau si pe el in party spunandui sa revina inapoi in guild..(el era nou in guild si nu il baga nimeni in seama mi se pare ceva normal sa iti dai quit daca nu esti bine venit) la care el a fost decord.Dupa aceea intra "gandac" si cere party eu nefiind in cunostinta de cauza ca are el probleme cu pc ca intra cate 5 minute cerea party si daca nu ii dadea nimeni iesea.Eu i-am zis, daca nu are activitate ce pretentii are la party!!!,la care white mi-a zis ca el nu creste pe cei care nu sunt din guild "rectys" si sa il iau pe gandac in party,macar retycs cand intra si cerea party el nu iesea in 5 minute daca nu i se dadea,cum facea gandac.White sa ambitionat si a iesit din party, dupa care bineinteles neavand niciun holder (DIN GUILD) liber sa vina sa ne ajute la tarc am dat post si am gasit. In timpul asta White daduse pe allyanta daca ar fi un eventual holder pentru acel tarc si imediat sa gasit nimeni altul decat "Pistruiatul" (omul care l-am trimis sa faca preluare la acel tarc deoarece eu eram in Kalima7 singurul on pe spot, Omul a zis ca el nu se duce sa faca preluare) no daca nu se duce la preluare nici eu nu am nevoie de el sa faca levele in acel tarc!!!Cand a ajuns Pistruiatul in tarc bineinteles ca l-am luat cu "nu stationa" ca aveam o gramada de nervi ca omu imediat a sarit sa vina in tarc cand ia zis White,dar cand a fost vorba sa faca preluare a refuzat.Cum am inceput sa ma cert cu Pistruiatu pe ally si cu restul din motivul ca l-am luat cu "nu stationa" restul nestiind din ce cauza am facut acest gest, lumea a inceput sa tina cu el bineinteles si eu as fi facut acelasi lucru daca ma bagam intr-o discutie de genu..nestiind care este cauza,urmand sa ma cert si cu Magus tot din acel motiv si cu mai multi..infine imi pare rau ca sa ajuns aici si imi pare rau daca v-am creeat neplaceri in guild.Am auzit de la unii altii de pe server ca odata guilda TRACIA era o guilda foarte buna,se poate, nu stiu asta dar in momentul de fata mi sa parut ca este de genu "cei vechi sunt cam cu nasul pe sus"(unii) si se cred prea importanti sa se coboare la nivelul unuia care este mai nou in guild(dar am ajuns la concluzia ca sunt cam toti de treaba doar ca le ste frica sa nu pateasca cum au patit cu altii....) Parerea mea ca acestea sunt riscurile "meseriei" cum zicea cineva..ca vin unii in guild dau rr si dupa aceea pleaca.Aici va contrazic, parerea mea este daca acel nou venit daca este bine primit si nu este luat cu "figuri" gen "gata esti de 2 zile in guild si vrei iteme moca si party"..pai atunci de de l-ai mai chemat in guild? sa sara unu altu cu gura pe el si sa ii strice buna dispozitie??si buna parere despre guild??Daca il faci sa se simta ca este bine primit in guild Va zic sigur ca nu exista niciun motiv pentru care sa pleci din guild,eu sincer nu optez pentru o guilda buna ca are multi jucatori cu multe rr in ea degeaba esti tu cu multe rr daca traiesti in special pentru acest joc.. ,conteaza foarte mult cine este in spatele monitorului nu acel caracter!Cam atat am avut de spus despre acest incident care sa prea luat in serios.Inca o data imi cer scuze pentru neplaceriile create si cine stie poate voi mai revenii vreodata in guild daca voi mai fi primit.Le multumesc celor care au avut rabdare cu mine,in special lui "tanti Simo:*" care este foarte de treaba!ps. Nu vreau sa ne ocolim cand ne intalnim pe vreo "ulita",adica nu vreau sa luati intamplarea asta ca pe ceva personal...Spor.. va doresc in continuare!!!!
Anomys Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 "Nu vreau sa ne ocolim cand ne intalnim pe vreo "ulita",adica nu vreau sa luati intamplarea asta ca pe ceva personal...Spor.. va doresc in continuare!!!!"Sa vezi ce te ocolesc eu pe tine pentru "tanti Simo" :)) Acum, dupa ce am citit toata povestea, raman la aceeasi parere: BARBATII AU MARI LACUNE LA COMUNICARE INTRE EI. INTAI "DAU CU PUMNU" SI APOI INCEP SA VORBEASCA.
Guest caLm Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Ti-am mai spus Simo..trateaza aceasta expresie ca pe un alint din partea mea pentru tine:)Cat despre comunicarea intre noi..cam asa a fost, a cam lipsit aici.
ZAMOLXIS Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 TRACIA ALLIANCE RULZ1. Daca ai cei 7 ani de acasa nu trebuie sa sti regula asta pentru ca o traiesti, dar daca n-o sti, nu iti bate capul sa mai stai in ally, e clar ca nu esti compatibil. Nu se accepta vorbe urate pe chat global guild sau ally, jigniri, umiliri.2. Citeste bine regulile de pe forumul linkmania privitoare la forum si jocul MU. SS-urile pe care le acumulezi vor cantari la o urmatoare restructurare de guild sau ally.3. Nu ne umilim pentru nimic in lume, nu se merge cu PARTY PLS fara sa numeri in prealabil cati oameni is in partyul respectiv (maximul e de 5) si fara sa te uiti daca caracterul tau se afla deja in acel party chiar daca partyul nu este full. Nu se cersesc iteme sau zeni pe global. Nu se vorbesc de rau altor playeri membrii aliantei.4. Party Masterul este suveran pe spot chiar daca nu este holder, el decide ce si cum se intra in party. Totusi regula de baza a unui pp de 5 este in ordinea importantei fiecaruia in party : Holder ( Sm/Dw si sau Mg) + Elf + Bk +Dl.Incearca sa nu stresezi cu cereri de party, gaseste spot si cheama la partyul tau in ordinea importantei intr-un pp jucatori din guild din ally si daca nu ai alte optiuni de pe global, cu specificatia clara ca daca apare om din guild sau ally cel venit de pe global va parasi party. PM nu este obligat sa tina in partyul lui 2 3 caractere de acelas fel, in aceasta situatie acceptandu-se om de pe global in defavoarea celui din guild sau ally. In guild sau ally nu este admisa intrebarea "Ce lvl ai?" . PMul cand face party cere caracter si lvl convenabil, iar daca nu gaseste de lvl convenabil este obligat sa ia pe oricine din caracterul respectiv cerut indiferent de lvl din guild apoi din ally.Daca gasesti spot si nu ai oameni poti intreba daca este nevoie de tine pe undeva la party indicand si lvlul pe care il ai. Daca este nevoie de tine pe undeva lasa spotul altcuiva din guild sau ally. Se sanctioneaza si raspunsul Prefer sa dau singur! atunci cand este nevoie de tine. Prioritatile la lvl intr-un party pe spot mare (k7 tarcuri) sunt de la 399 in jos.Nu se fac sub nici o forma preluari in ally. Notati-va de cine ati fost preluati si tineti cont pe viitor pe cine sa puneti accent la preluari.5. Nu se cersesc iteme in ally, se sugereaza de ce ai nevoie, nu se vand iteme in ally exceptie fac itemele de valoare +13 sau ancient (acestea avand prioritate la vanzare in guild si apoi ally si in nici un caz la sumele cerute pe forum)6. Membrii care joaca foarte rar vor fi exclusi din guild sau ally, de asemenea si cei ce stau doar pt party, iteme;7. Absentele mai indelungate vor fi anuntzate, altfel va puteti trezi in afara din guild;8. Implicarea membrilor cat mai mult posibila la evenimente si competitii (facute de membrii guildului in guild si ally);9. Daca mai multi membri se plang de un membru => va fi propus pentru excludere;10. Nu se posteaza la plangeri un membru al aliantei sau guildului fara a se discuta in prealabil cu ally master si guild master. Pot fi postate printuri pe ally pentru o solutionare mai amiabila a divergentelor aparute.*Fiecare membru care este in guild sau va intra are obligatia de a citi regulile si a le respecta, nerespectarea lor duce la excluderea din guild;*Regulile se mai modifica, le voi reedita cand sunt necesare completari.
Guest caLm Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 dar totusi nu inteleg de ce mi-ai trantit mie asta? nu cred ca am injurat pe nimeni nu cred ca m-am dus cu party pls (nu e genul meu) nu cred ca am cersit iteme.Eu cand dadusem primul restart??erau 3 din alte guilde in party in tarc atunci nu mai era regula?Infine..nu vreau sa ma cert,chiar vreau sa ramanem buni prieteni..ca sincer cat de putin am stat in guild,a insemnat foarte mult pentru mine.Last post 4 me!Succes!!!
ionutzzz_0 Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 woooowooo :) ce se intampla aici ?:)..dar asta nu este asa de important e ceva temporar :D Ce face lumeaa..e bine , sanatoasa ?:D
ionutzzz_0 Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 bla , bla ,bla ...am eu onoarea de a fi pe prima pagina ?:D Neata !
Guest 6caifrumosi Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 dar totusi nu inteleg de ce mi-ai trantit mie asta? nu cred ca am injurat pe nimeni nu cred ca m-am dus cu party pls (nu e genul meu) nu cred ca am cersit iteme.Eu cand dadusem primul restart??erau 3 din alte guilde in party in tarc atunci nu mai era regula?Infine..nu vreau sa ma cert,chiar vreau sa ramanem buni prieteni..ca sincer cat de putin am stat in guild,a insemnat foarte mult pentru mine.Last post 4 me!Succes!!!deci vreau sa spun doar ca ceea ce ai scris u mai sus ..la capitolul ..white s-a ambitionat si a iesit din party.... am facut-o pentru ca deja erati prea de tot...am chemat om la pt sa tina din ally si voi l-ati luat cu nu stationa,,,,,pe urma culmea ....m-ati luat si pe mine cu nu stationa ,,,asta ce a vrut sa insemne...?in fine ...cazul este deja inchis ...ceea ce v-ati propus ati reusit....daca este necesar pot pune si printuri cu toata discutia ...am vrut sa dau un reply mai lung la ceea ce s-a scris dar ...nu are rost!!puteam sa sustin ceea ce spuneam cu toate printurile.cum am mai spus nu are rost!!!