Guest caLm Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Salut,Ma numesc Sorin am 24 de ani si sunt din Brasov.Am mai jucat acum ceva timp Mu si am hotarat sa ma reapuc de vreo 5 zile si mi-am facut un SM.Imi face placerea sa ma aflu la voi in guild si sper sa ne intelegem bine..caLm
ZAMOLXIS Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 Ma voua vi se pare cinstit si corect ca videoul meu a fost scos dintre cele supuse la vot la eventul videomania? #-o
Anomys Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Salut,Ma numesc Sorin am 24 de ani si sunt din Brasov.Am mai jucat acum ceva timp Mu si am hotarat sa ma reapuc de vreo 5 zile si mi-am facut un SM.Imi face placerea sa ma aflu la voi in guild si sper sa ne intelegem bine..caLmNeata Sorin. Iti zic si aici bine ai venit la noi si iti uram o sedere cat mai indelungata ca altfel.. :violent:
Anomys Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Daca intr-o zi femeia pe care-o iubesti ti-e infidela si iti trece prin cap sa te arunci de pe balcon,adu-ti aminte ca... ai coarne, nu aripi :P
Anomys Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 ***O femeie se trezeste la miezul noptii plina de sudori. Dimineata sudorii au plecat la munca. *** Serviti mormoloci in acest restaurant? Servim pe oricine! Luati loc! ***In tramvai: E cineva fara bilet, in fund ? Eu, da mi-l bag imediat!! ***Un tanar invita o tanara la dans. Domnisoara, se poate?... Desigur, dar mai intai sa dansam. ***O mama si fiica ei calatoreau cu un taxi.Fiica vede pe strada niste femei imbracate provocator stand pe marginea strazii uitandu-se la fiecare masina care trece. "Mami", intreaba fiica, "ce fac doamnele alea acolo?""Isi asteapta sotii sa se intoarca de la munca" raspunse mama."Hai cucoana, ca's prostituate." intervine taximetristul. Dupa cateva momente de liniste apasatoare, fetita intreaba,"Mami, prostituatele au copii?""Desigur, draga mea, de unde crezi ca au aparut taximetristii?"***Barbatii au doar doua necesitati: sexul si mancarea. Daca vezi ca partenerul tau nu are o erectie, da-i un sandvis.*** Femeile nu vor fi niciodata egale barbatilor pana cand nu vor putea sa se simta sexy in ciuda cheliei si burtii de bere.
bann3r Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Video in care apar si eu .. click aici . Tanara de 24 de ani sa aruncat de la etajul 4 impreuna cu copilul ei de 2 luni
ionutzzz_0 Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Sal all :D ce mai faceti ?Am o problema la crearea unui nou topic...stie careva care sa fie problema ?:D
ZAMOLXIS Posted February 20, 2010 Author Posted February 20, 2010 Sal all :D ce mai faceti ?Am o problema la crearea unui nou topic...stie careva care sa fie problema ?:DMerge doar de pe mozzilla cik ie nu merge.17 rr :)
puidezmeu Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 http://www.razveee.com/interzis/ dupa o dupama sa calduroasa omu sare`n apa
Anomys Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 http://www.razveee.com/interzis/ dupa o dupama sa calduroasa omu sare`n apaMultumim, multumim, esti dragut, mai treci pe la noi :>
[CreatorZ] Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Ce mai fac scumpii mei copilasi ? Cum sta lumea cu rrurile ? Noutati ?
Anomys Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Hai sa vedem cine se baga la spam....Aaaaa, am eu 2 user-e, fac spam singura :))
Anomys Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 În urma unui studiu efectuat de o echipa de cercetatori, s-a ajuns la concluzia ca barbatilor le place sa faca sex în zilele care încep cu "M", adica: marti, miercuri, mâine, mereu, mâmbata si muminica..