Guest Creed Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 SALUTARE GUILD :nanana: :nanana: BV ANO tineo tot asa :cool2: :cool2:
WhiteLion Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Buna dimineata, rr 13 :>Neata.... felicitari :nanana:
devilss Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 :(( eu intru in vacatza de azi:(( nu stiu cxat dar sigur 10 zile:((sper sa nu ma scoata tox din guild:(( spor la rr multe cat lipsesc:((
bann3r Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 pss .. mult mai lipsesti:)) o sa ne fie dor de tine ;))
DizzzY Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Salutare si bine v-am regasit. Am sa va fac o invitatie muzicala : Radio MTA (Multi Theef Auto) : Infiintat pentru comunitatea MTA, dar disponibil si restul persoanelor de pe LinkmaniaWebsite : http://www.mta-radio.go.ro - click pe Asculta LIVEPentru dedicatii muzicale, aveti sectiunea Dedicatii.Enjoy !P.S. Machiavelli here
Lothiras Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Buna seara lume da hai sa mai spamam si noi nu ?:))
Sirius Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 rr pe banda :)eu nu mai dau rr, sunt full stats deja :P
Anomys Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Un tip era pe balta la pescuit. In mana dreapta tinea undita,in stanga o caramida. O tipa trece pe acolo si curioasa vrea sa afle ce face omul cu caramida. Pescarul spune ca ii explica doar daca face sex cu el. Se inteleg amandoi in cele din urma si, dupa partida, relaxat tipul ii spune: -La undita n-am prins nimic de azi dimineata, dar la caramida esti a treia... :D
Sirius Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Un tip era pe balta la pescuit. In mana dreapta tinea undita,in stanga o caramida. O tipa trece pe acolo si curioasa vrea sa afle ce face omul cu caramida. Pescarul spune ca ii explica doar daca face sex cu el. Se inteleg amandoi in cele din urma si, dupa partida, relaxat tipul ii spune: -La undita n-am prins nimic de azi dimineata, dar la caramida esti a treia... :DGood one :)
gandac_zburator Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 sal tracilor :)observ ca va merge bine rr dupa rr :Pdin pacate ne vedem doar saptamana viitoare ca sunt in vacanta :Dsi sa vad cand ajung pe la facultate, da saptamana viitoare sigur :)
ZAMOLXIS Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 :> Neatza ... am dat drumu la serverul de cs... e in semnatura link. :)