Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

ZAMOLXIS

TRACIA ALLIANCE

Recommended Posts

Posted

:P

:)) de ce sa nu primim nu conteaza ce fel de muzica asculti parerea mea atata timp cat esti la locul tau..parerea mea

Atunci marturisesc.. die hard rocker :)

Felicitari Elec :)

Posted

Tin sa marturisesc pe aceasta cale ca am luat si examenul asta, care era ultimul, deci scorul este:

2 picate si 4 luate. Finish deocamdata, ce atata scoala...

Posted

eu vineri am ultimu examen .. pana acu ..

la 1 examen nu am fost primit

la 2 examene am picat

la 1 examen am luat 7

( si inca 2 .. sport si engleza leam luat )

de saptamana viitoare incepe restanta .. sper sa raman cu maxim 1 obiect ...:D

Posted

eu am microeconomie si mate, la micro nu e mare scofala dar a fost primul si pana m-am dumirit eu ce si cum....s-a terminat examenul :))

si la mate....nu era chip sa copiez

Posted

Eu nu pot intra acolo ca nu am cont, dar intrebarea care-mi vine este: voi cum ati putut intra???

Nick. O$caR_Bk
Guild dorit. HH sau aly
Varsta reala ? 18 [ 20.09.1991]
Numele ? Luci
In ce oras stati ? Sibiu
Sunteti vecin cu vreun jucator de MU? Daca da, care ? Nu prea cunosc vecini...dar am jucat pe 97d in colaborare cu s0ny..acum sa lasat
Sunteti certat cu un jucator din alianta HH ? Daca da, care ? Din cate stiu nu...
Ce suspenduri ati avut ? Deocamdata nici 1 Smile
Ce alte guilde ati avut ? TRACIA
Motivul pt care ati iesit ? Lipsa de respect intre jucatori..
Pe cine cunoasteti din alianta HH ? Ryuk Smile am pty arena cu el...in rest nu prea cunosc lumea dar sper sa ne cunoastem mai bine pe aly Smile
Jucati singur pe cont ? yess Smile
Mai jucati pe alte conturi ? NU
Cam cat timp activati pe zi in joc ? Mai tot timpul...[mai putin cnd sunt la sc ]
Motivul pt care vreti in alianta HH. SA FIU CONTRA HONEY :> (+ideea de noi prieteni..distractie. etc..)
Un Copy + Paste cu statusul vostru : O$caR_Bk Blade Knight 325(1) 6258466 2000 1185 300 500 in crestere constatn

app trebea facut cont :P eu miam facut..:)

Posted

Eu nu pot intra acolo ca nu am cont, dar intrebarea care-mi vine este: voi cum ati putut intra???

si eu am vazut cererea.

am cont de multicel :P place sa spionez concurenta

Posted

Pe holul Facultăţii de medicină din Cluj-Napoca se afla un penis.

Trece pe acolo femeia de serviciu, îl ia in mana îl studiază, îl întoarce pe toate feţele si zice:

- A instalatorului nu-i, a fochistului nu-i, a electricianului nu-i? Nu mă interesează, îl pune la loc şi pleacă mai departe.

Vine apoi profesoara de biologie, tot aşa îl ia în mana, îl studiază şi zice:- A decanului nu-i, a rectorului nu-i, a prorectorului nu-i? Nu mă interesează, pleacă mai departe.

In sfârşit vine o studentă şi trece pe lângă obiect, se uită discret cu coada ochiului şi zice:

- Asta nu-i din Cluj !

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...