Anomys Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 FELICITARI ELECULE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Si am mai furat o pagina, yesssss
Sirius Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 :P:)) de ce sa nu primim nu conteaza ce fel de muzica asculti parerea mea atata timp cat esti la locul tau..parerea meaAtunci marturisesc.. die hard rocker :)Felicitari Elec :)
Anomys Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Tin sa marturisesc pe aceasta cale ca am luat si examenul asta, care era ultimul, deci scorul este:2 picate si 4 luate. Finish deocamdata, ce atata scoala...
bann3r Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 eu vineri am ultimu examen .. pana acu .. la 1 examen nu am fost primitla 2 examene am picatla 1 examen am luat 7( si inca 2 .. sport si engleza leam luat ) de saptamana viitoare incepe restanta .. sper sa raman cu maxim 1 obiect ...:D
Anomys Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 ei, eu sper sa le iau pe ambele, totusi nu stiu ce-o sa fac la mate.... :(
bann3r Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 pai la mate ma gandeam si eu .. asta era obiectu care ziceam ca o sa imi ramana :)) .. la matematica si chimie organica am picat:))
Anomys Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 eu am microeconomie si mate, la micro nu e mare scofala dar a fost primul si pana m-am dumirit eu ce si cum....s-a terminat examenul :))si la mate....nu era chip sa copiez
bann3r Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 la mine .. daca te prinde cu copiatu .. te da afara din fac .. cel putin asa se aude:))
WhiteLion Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Neata TRACIA ...sper sa pot intra cat de curand ..Bafta la liniute :tiphat:
bann3r Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 neatza lume . ce faceti ?:) avem inca un tradator
Anomys Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Care, care, cine, cine? Sa stie si baba Simona, nu ma lasati dezinformata, chiar daca sunt la munca.
Anomys Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Eu nu pot intra acolo ca nu am cont, dar intrebarea care-mi vine este: voi cum ati putut intra???
WhiteLion Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 nici eu nam putut intra...da cred ca iti faci un cont si gata
bann3r Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Eu nu pot intra acolo ca nu am cont, dar intrebarea care-mi vine este: voi cum ati putut intra???Nick. O$caR_Bk Guild dorit. HH sau aly Varsta reala ? 18 [ 20.09.1991] Numele ? Luci In ce oras stati ? Sibiu Sunteti vecin cu vreun jucator de MU? Daca da, care ? Nu prea cunosc vecini...dar am jucat pe 97d in colaborare cu s0ny..acum sa lasat Sunteti certat cu un jucator din alianta HH ? Daca da, care ? Din cate stiu nu... Ce suspenduri ati avut ? Deocamdata nici 1 Smile Ce alte guilde ati avut ? TRACIA Motivul pt care ati iesit ? Lipsa de respect intre jucatori.. Pe cine cunoasteti din alianta HH ? Ryuk Smile am pty arena cu el...in rest nu prea cunosc lumea dar sper sa ne cunoastem mai bine pe aly Smile Jucati singur pe cont ? yess Smile Mai jucati pe alte conturi ? NU Cam cat timp activati pe zi in joc ? Mai tot timpul...[mai putin cnd sunt la sc ] Motivul pt care vreti in alianta HH. SA FIU CONTRA HONEY :> (+ideea de noi prieteni..distractie. etc..) Un Copy + Paste cu statusul vostru : O$caR_Bk Blade Knight 325(1) 6258466 2000 1185 300 500 in crestere constatnapp trebea facut cont :P eu miam facut..:)
Sirius Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Eu nu pot intra acolo ca nu am cont, dar intrebarea care-mi vine este: voi cum ati putut intra???si eu am vazut cererea.am cont de multicel :P place sa spionez concurenta
WhiteLion Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Pot sa injur aici? sau mai bine nu..:ceuameni: =))
Anomys Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Care liniste? e cea de toate zilel, nimic nou :PA, buna dimineata , ca am uitat sa spun :)
bann3r Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 neatza :) incredibil acu din toata alianta raspunde 1 singur om=))
Anomys Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Pe holul Facultăţii de medicină din Cluj-Napoca se afla un penis.Trece pe acolo femeia de serviciu, îl ia in mana îl studiază, îl întoarce pe toate feţele si zice: - A instalatorului nu-i, a fochistului nu-i, a electricianului nu-i? Nu mă interesează, îl pune la loc şi pleacă mai departe.Vine apoi profesoara de biologie, tot aşa îl ia în mana, îl studiază şi zice:- A decanului nu-i, a rectorului nu-i, a prorectorului nu-i? Nu mă interesează, pleacă mai departe.In sfârşit vine o studentă şi trece pe lângă obiect, se uită discret cu coada ochiului şi zice:- Asta nu-i din Cluj !
bann3r Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 =)))))))))))))))))) tare eu ma duc la fac.. am examen la fizica si termodinamica .. ultimu din sesiune ... urmeaza restantele=))