WhiteLion Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 neata :tiphat: in sfarsit am furat si eu o pagina ...ia 10 euro de caciula
GRIMM Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 vreau si eu in guild sm 1rr si sunt aproape de al2 lea:)...regulile le-am citit si sunt de acord (normal) ^^
Anomys Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 neata :tiphat: in sfarsit am furat si eu o pagina ...ia 10 euro de caciula Maaaaaaaaaaa, profiti ca sunt eu ocupata la munca ???????? Acu ce sa mai spun...felicitari tu eu :D "vreau si eu in guild sm 1rr si sunt aproape de al2 lea:)...regulile le-am citit si sunt de acord (normal) ^^" Tu...ce nume ai la caracter, cat joci, cati ani ai, asculti manele? Ca numai manelisti primim :)) Nu vrei in Honey? Sau in HH? Ca ne-am cam plictisit de cei care vin sa dea niste rr-uri si sa plece la cele 2 guilde. Vrem oameni care sa ramana langa noi si acum chiar daca suntem mai mici. Acuma...tu hotarasti, lasa numele din joc, ca te chestionez dupa ora 17.15 cand ajung acasa. Iti bag lumina in ochi si la interogatoriu cu tine....mama ce rea ma dau :))
Guest Creed Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Doamne ANO si pe mine m ai speriat :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :nanana: dar asa trebuie FII REA :angry1: :angry1:
GRIMM Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Maaaaaaaaaaa, profiti ca sunt eu ocupata la munca ???????? Acu ce sa mai spun...felicitari tu eu :D "vreau si eu in guild sm 1rr si sunt aproape de al2 lea:)...regulile le-am citit si sunt de acord (normal) ^^" Tu...ce nume ai la caracter, cat joci, cati ani ai, asculti manele? Ca numai manelisti primim :)) Nu vrei in Honey? Sau in HH? Ca ne-am cam plictisit de cei care vin sa dea niste rr-uri si sa plece la cele 2 guilde. Vrem oameni care sa ramana langa noi si acum chiar daca suntem mai mici. Acuma...tu hotarasti, lasa numele din joc, ca te chestionez dupa ora 17.15 cand ajung acasa. Iti bag lumina in ochi si la interogatoriu cu tine....mama ce rea ma dau :)) ce primire caludroasa sa ii zic :)) ... deci nick: muhaha char:sm 1rr lvl 380 sunt destul de activ in timpul zilei ...seara deloc ...am 16 ani...manele mai ascult da' nu sunt fan infocat :)) in HH sau Honey nu vreau jc daca astia au castelul nu imi pasa
Guest MNLX Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Va astept :beer: pe Forum aly/guild:D dati clik Daca aveti chef de vorba chat e jos pe prima pag dati active chatbox:P :bananadance2: :cool2:Am adugat cateva video clipuri la muzica:D Sunt cateva melodi care imi plac :bananadance2:O sa aduga si niste trilere de film care merita vazut :beer:
devilss Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 re alll....ano nu mai speria ma copii:P:Plasi in pace e bine macar ca sunt doritori sa intre:)nu toti suntem la fel ano...poate ca el spune adevaru..eu ias da o sansa:)macar e bn ca nu mi-am pierdut increderea de tot:D..spor la lvllllllll
GRIMM Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 re alll....ano nu mai speria ma copii:P:Plasi in pace e bine macar ca sunt doritori sa intre:)nu toti suntem la fel ano...poate ca el spune adevaru..eu ias da o sansa:)macar e bn ca nu mi-am pierdut increderea de tot:D..spor la lvllllllll:)) gata ma-ai luat cu "copil" a? ce conteaza ce varsta am...conteaza mentalitatea si cat de bine gandesti :)
bann3r Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 pai nu prea putem sa te testam .. sa vedem cum gandesti .. de asta prima oara ne intereseaza varsta :P
GRIMM Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 pai nu prea putem sa te testam .. sa vedem cum gandesti .. de asta prima oara ne intereseaza varsta :Ppai testul se face cu timpul...atunci se va vedea ce si cum..:)
devilss Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 nu conteaza vasrta dar...majoritatea..celor de vasrta ta vor hh honey...nu vor prietenie...jucatori de incredere....munca..sudoarea:)) etc:Dvor sa ajunga direct sus..daia intrebam testam etc:P
Guest MNLX Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Adica ceai cu varsta lui!!!!!!!:)) vrei sa ma iau de tine si eu tot 16 ani am!!! si nu vreau in honey sau hh;)) sau .. :angry1: :-?? :-?? :-?? :angry1: :angry1: :bananadance2:
Guest MNLX Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Va astept :beer: pe Forum aly/guild:D dati clik Daca aveti chef de vorba chat e jos pe prima pag dati active chatbox:P :bananadance2: :cool2: Am adugat cateva video clipuri la muzica:D Sunt cateva melodi care imi plac :bananadance2: O sa aduga si niste trilere de film care merita vazut :beer: Nu uitati ca va astept :D:P:P:P :hello: PS:devill am 16 si am stat 2 luni sa dau singu rr:P asa ca...:))
devilss Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 alex..u esti cu noi...deja te stim..pe el nu...daia spuneam..tu nu vrei in honey ca ai guildu tau..si plus si ally destul de buna..intelegi...nu de tine era vb..si nu conteaza varsta..in general si 10 ani daca avea nu era nimic..dar in mare parte toti vor in hh sau honey despre asta era vb asa ca .....no comment
Anomys Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 neata'cam liniste pe la noi :)Mie-mi zici....m-am cam plictisit sa tot fac spam aici de una singura.
Anomys Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 NU VA INGRAMADITI DRAGII MEI, CA E LOC PENTRU FIECARE :sef:
Sirius Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Maaaaaaaaaaa, profiti ca sunt eu ocupata la munca ???????? Acu ce sa mai spun...felicitari tu eu :D "vreau si eu in guild sm 1rr si sunt aproape de al2 lea:)...regulile le-am citit si sunt de acord (normal) ^^" Tu...ce nume ai la caracter, cat joci, cati ani ai, asculti manele? Ca numai manelisti primim :)) Nu vrei in Honey? Sau in HH? Ca ne-am cam plictisit de cei care vin sa dea niste rr-uri si sa plece la cele 2 guilde. Vrem oameni care sa ramana langa noi si acum chiar daca suntem mai mici. Acuma...tu hotarasti, lasa numele din joc, ca te chestionez dupa ora 17.15 cand ajung acasa. Iti bag lumina in ochi si la interogatoriu cu tine....mama ce rea ma dau :)) eu Mg 7 rr, manelist, ma primiti ?:P
devilss Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 :)) de ce sa nu primim nu conteaza ce fel de muzica asculti parerea mea atata timp cat esti la locul tau..parerea mea
Electricu Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 :banana: :bananadance2: o sa am Elfa... azi am aflat rezultatu de la Ecograf :hello: :hello: :hello: :hello: