Jump to content
Lancelot

Mafia 3

Recommended Posts

Posted

ciudat este faptul ca in jurul acelei ore a fost gasit cadavrul lui crazy_kid

Nu stiu ce s-a intamplat dupa aceea ca vorbisem cu ea la telefon :(

@Pitikoo sa speram ca ai dreptate

votez celmaislaban

Posted

<< Deget acuzator celmaislabaN >>

De cand ne-am cazat la hotel, tu esti foarte tacut. Lumea se cearta, toti sunt ingrjioarati, dar tu stai si nu zici nimic. Unde erai azi noapte ? Ce relatie aveai cu nu ma cunosti ?

Is mai tacut de felu meu :)) nu`l cunosc pe nu ma cunosti, azi noapte dormeam, cred..

si celmaislaban, tu in ce scopuri il folosesti?

in folosu societatii :-b

rene, da mi`am luat permisul, iubesc viteza, dar masina mea e in service :))

Posted

Is mai tacut de felu meu :)) nu`l cunosc pe nu ma cunosti, azi noapte dormeam, cred..

in folosu societatii :-b

rene, da mi`am luat permisul, iubesc viteza, dar masina mea e in service :))

cum in folosu societatii ? pana acu nu ai acuzat pe nimeni.. chiar nu ai anchetat pe nimeni ?

Inca un vot si gata..

Posted

de ce ar trebui sa`ti zic tie daca am anchetat pe cineva sau ceva de genu? :))

adica sunt muncitor la stat, tehnician de salubritate publica =)

@ am incurcat conturile, dar e bine si de pe asta.

@@@ CELMAISLABAN!

Posted

in urma unei judecate rapide si fara prea mult timp de gandire..este executat de catre oaspetii hotelului cemaislaban....un civil nevinovat de altfel..care a fost gasit intamplator prin parcare dupa uciderea lui crazy kid

Inca un pic si mafiotii castiga detasati acest joc :)

Incepe noaptea..stiti ce aveti de facut

Posted

in ultima noapte este executata de mafie..in stil profesionist Irnk..ultimul politist competent din joc...in vazul lumii..pe culoarele hotelului

Si iata ca de data asta mafiotii din hotel au scapat teferi..nevatamati..nevotati..neinterogati de niciun politist

Sa felicitam echipa invingatoare

Thade - nasul

Lucky Shot -mafie

liquidlove- mafie

equi - mafie

Lucian - asociat mafiei..wann be mob..fara dreptul de a trimite tinte noaptea

si iata si lista de roluri :)

PS il inchid si puteti discuta in celalalt

1.Lucian wann be mob poate sa participe la sedintele mafiei ..incaerca sa participe la asasinarea politistilor..dar nu poate trimite tinte

2.Andix Gardian/Paznic

• Un jucator care are puterea de a tine inchis un alt jucator, astfel blocandu-i abilitatea pe perioada noptii. Nu poti bloca acelasi jucator 2 nopti la rand.

3 Eqi mafie

4.Nu mă cunoşti politist competent

5.Pitikoo politist fricos

6.Narcisa civil

8.Liquidlove mafie

9.Crazy kid ciivil

10.Black dragon politist competent

11.Thade nasul

12.Rapture bodyguard...in fiecare noapte ai dreptul sa aperi un jucator..mafiot sau politsit tu stii..dar exista sanse sa fi omorat daca aperi 2 tinte ale mafiei ..adica daca le ghicesti 2 tinte..la a doua mori tu

13.Radu Veteran de razboi ai dreptul in 2 nopti sa ucizi pe cineva..pe care-l crezi tu mafiot..dupa aia devi simplu civil

14.Celmaisaban civil

15.Luckyshot mafiot

16.Trance psihopat

17.The first detectiv fara licenta ? politist sub acoperire va urmari idneaproape si va incerca sa demascheze mafiotii..nu are dreptul la investigatii dar se poate sacrifica in locul unei tinte one time..tinta pe care el o crede in vizorul mafiei..imi va da mie e mail in cursul unei nopti alese de el..cu tinta pe care ar vrea sa o salveze.

18.Wanskta doctor

19.Mihai civil cersetor Cersetor civil

• Prima data cand este atacat va fi crutat de atacator, caruia i se face mila de el. (Se poate repeta daca e atacat de altcineva)

20. Irina politist competent

21.Fanaticaldoll doctor psihopat- poate salva sau ucide pe cineva in fiecare noapte..dupa cum isi doreste.

Stiu ca nu a fost o editie usoara...am avut si eu unele scapari..unele din cauza timpului sau neatentiei..daca mai doriti inca o editie..putem discuta..sa vedem ce si cum

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...