Jump to content
Nach3

Vai de fundul lui! A vrut sa scape de constipatie cu ciocanul! Si cu halba

Recommended Posts

Posted

Un barbat din Olt intra direct pe primul loc, in topul celor mai neinspirate personaje care au actionat la ananghie! A stat trei zile cu doua ciocane in anus si cu manerul unei halbe de bere!

Aflat intr-o situatie delicata, dupa o combinatie "solida" intre bautura si aproape un kilogram de cirese, inghitite cu tot cu samburi, omul a trecut la fapte.

"M-am constipat si am bagat un ciocan, sa sparg samburii", ne explica el. Cum manevra n-a avut niciun rezultat, a urmat un firesc episod al doilea. Care, de altfel, avea sa fie si ultimul. Lipsit de happy-end, pentru ca sfoara cu care protagonistul a legat urmatorul ciocan (numa' numa' sa fi tinut!)... s-a rupt.

Nefericitul individ a stat nu mai putin de trei zile asa, fiind transportat, in cele din urma, in stare grava, la spitalul judetean din Slatina. Dupa o operatie extrem de dificila, barbatul poate rasufla, acum, usurat.

Medicii care l-au operat pe barbatul de 40 de ani au recuperat cele doua ciocane, dar au mai gasit si un maner gros de halba, despre care pacientul nu suflase o vorba. Socati, medicii spun ca omul putea muri din cauza complicatiilor.

Usor rusinat, are puterea sa mai si glumeasca. Intrebat fiind cum de a reusit o asemenea performanta, cand exista atatea alte mijloace anticonstipatie, MC Hammer de Oltenia spune sec: "Cu grija, puteam sa bag si mai multe ciocane!!!"

PRO TV

Posted

Romania,tara tuturor posibilitatilor...

P.s.:Nu am mai auzit de un dobitoc mai mare ca asta...

eo am auzit de do sukar gaj cra nigga :|

ON : :rofl2:

Guest stefteo21
Posted

Nu-mi pasa :D

Posted

cum frate sa incapa un ciocan pe fund ? :o

oricum si nepoata mea de 6 ani avea o idee mai buna in cazul acesta decat sa bage un ciocan sa sparga samburii (poate isi spargea intestinele :)) )

Guest SeaGate
Posted

Deci traim in romania si asta ne ocupa tot timpu.

Nu mergea mai bine direct la spital...pt ca oricum ajungea dar cu ciocane si cu halbe in dos. :coffee::coffee:

Posted

Cum poti sa spargi samburi in intestine? Ca doar ciocanul ala statea degeaba acolo, nu dadea cineva cu el... Dupa ce vezi ca un ciocan nu face nimic, il bagi si pe al doilea, doar-doar o sa inceapa sa se ciocneasca si o sa sparga samburii.

EPIC FAIL

Posted

Cum poti sa spargi samburi in intestine? Ca doar ciocanul ala statea degeaba acolo, nu dadea cineva cu el... Dupa ce vezi ca un ciocan nu face nimic, il bagi si pe al doilea, doar-doar o sa inceapa sa se ciocneasca si o sa sparga samburii.

EPIC FAIL

hai frate ca e abureala ....dao-n colo de treaba:))

Posted

Epic fail :)) ce sa le cerem la oltenii :))=)) cum sa`ti bagi in anus 2 ciocane +un maner de halba :)) pff poate`i gay... sau a incercat senzatia "cum e sa fii gay" :rofl2:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...