spauny Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Am si eu o intrebare , esti ROMAN ?Sau RROMAN ? Aia seamana a cosciug la oamenii normali ?Pentru ca ai fost baiat cuminte si te`ai informat asa e bine am sa ii spun Iepurasului de Paste sa iti trimita o acadica :) . Ganditi`va un pic daca ar exista fantome stafii si etc , de ce nu s`au gasit dovezi plauzibile?Dupa cum vad lumea a gasit pana acum raspunsuri la toate intrebarile puse : ex : cum s`a facut universul , Biblia , etc .baiatu se mira ca a bagat telefonu in cosciug.. si eu i-am aratat un motiv sa nu se mai mire.Sunt ROMAN.
LGV Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 mariuse.. asta e un topic pentru cei ce sa intamplat ;) mie mi sa intamplat;) stie tot cartieru;) crezi ca ma doare ca tu nu ma crezi? @R_Superstart da raspundeam dar cred ca nu auzeam nimic ca si filmu ala apel necunoscut.. Daca va uitati aseara la discovery ;) la al 2-lea .. totul a fost fals.. erau doar femeia si preotu in bucatarie . 1. Ce sa caute un cutit pe masa fix langa preot 2. de unde o aparaut ala sa opreasca cutitu.. si cand a vindecato pe fata . 3 BUbuituri )
ChIsToCuL Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 mariuse.. asta e un topic pentru cei ce sa intamplat ;) mie mi sa intamplat;) stie tot cartieru;) crezi ca ma doare ca tu nu ma crezi? @R_Superstart da raspundeam dar cred ca nu auzeam nimic ca si filmu ala apel necunoscut.. Daca va uitati aseara la discovery ;) la al 2-lea .. totul a fost fals.. erau doar femeia si preotu in bucatarie . 1. Ce sa caute un cutit pe masa fix langa preot 2. de unde o aparaut ala sa opreasca cutitu.. si cand a vindecato pe fata . 3 BUbuituri ) nu este singurul fals :-j
MariuS™ Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 ' date='Jul 25 2009, 00:08' post='4049990']"Frate" dar trebuie sa ma crezi tu ? Crezi ca ma intereseaza pe mine ce credeti voi ? Sincer nu imi pasa. Totusi, va intreb un lucru banal. Cum de exista oameni ? Trebuie sa ii fi creeat cineva. Acel cineva este Dumnezeu, cum bine stim toti (ca e adevarat, ca nu, uite ca existam, si cineva trebuie sa ne fi creeat). Uite asa cum exista oameni, nu ar putea exista fantome/extraterestii/strigoi/demoni si ce mai vreti voi sa existe ?Pai nu trebuie sa te cred eu, dar nu te crede nimeni pe aici (inafara de reYko22, care nu cred sa aiba mai mult de 12 ani, dupa felul in care vorbeste), atunci la ce ai mai postat ca ti s-a intamplat ? Sa nu te creada nimeni ?:>. Misto ;)
spauny Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Pai nu trebuie sa te cred eu, dar nu te crede nimeni pe aici (inafara de reYko22, care nu cred sa aiba mai mult de 12 ani, dupa felul in care vorbeste), atunci la ce ai mai postat ca ti s-a intamplat ? Sa nu te creada nimeni ?:>. Misto ;)bat pariu ca daca apare la tv ca NASA a mai descoperit o planeta in sistemul nostru solar mai mare decat jupiter tu ii crezi. Iti mai arata si o poza la misto cu o planeta de prin alt sistem solar si u gata esti 101% sigur ca au dreptate. insa fara sa ai nici o dovada.dar cand vine vorba despre fantome ai nevoie de dovezi.
Dr.Oetker Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 bat pariu ca daca apare la tv ca NASA a mai descoperit o planeta in sistemul nostru solar mai mare decat jupiter tu ii crezi. Iti mai arata si o poza la misto cu o planeta de prin alt sistem solar si u gata esti 101% sigur ca au dreptate. insa fara sa ai nici o dovada. dar cand vine vorba despre fantome ai nevoie de dovezi. Frate nu poti sa compari NASA cu niste ciumpalaci de pe forum Adica pe ce sa ma bazez?Pe ce spune un copil de 12 ani ?
ChIsToCuL Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 bat pariu ca daca apare la tv ca NASA a mai descoperit o planeta in sistemul nostru solar mai mare decat jupiter tu ii crezi. Iti mai arata si o poza la misto cu o planeta de prin alt sistem solar si u gata esti 101% sigur ca au dreptate. insa fara sa ai nici o dovada.dar cand vine vorba despre fantome ai nevoie de dovezi.da,am credeei pot sa zica 1000 de motive/dovezi pt care planeta existadar nici un cercetator nu a spus ca exista fantomedoar 3 oameni care cica vorbesc cu fantomele #-o
spauny Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 da,am credeei pot sa zica 1000 de motive/dovezi pt care planeta existadar nici un cercetator nu a spus ca exista fantomedoar 3 oameni care cica vorbesc cu fantomele #-ocare sunt alea? crezi ca daca ar mai exista una nu era descoperita pana acum? mai ales una imensa.daca nasa face o gluma tu pici in plasa, dar daca cineva iti spune ca exista fantome nu crezi pentru ca asa zic cercetatorii (dar nu intodeauna cercetatorii zic bine)
MariuS™ Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 bat pariu ca daca apare la tv ca NASA a mai descoperit o planeta in sistemul nostru solar mai mare decat jupiter tu ii crezi. Iti mai arata si o poza la misto cu o planeta de prin alt sistem solar si u gata esti 101% sigur ca au dreptate. insa fara sa ai nici o dovada.dar cand vine vorba despre fantome ai nevoie de dovezi.Auzi ma NASA 2000, mai tacati fleanca aia ca prea mult bati din gura, si bati aiurea, pentru ca nu-ti raspund la ironii. Si ca sa te corectez, in 1969 respectiv 1971 eu cred ca Armstrong si cu celalalt au fost pe luna :). Era vorba intr-un topic de focalizare mare, cine avea in acesti ani asa aparate performante ? Dar nimeni nu gandeste, puii mei.
spauny Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 deja te enervezi .. esti prea credul in stiinta trebuie sa fii prost sa crezi ca aia au fost pe luna. dovezi ca nu au fost pe luna sunt numeroase, dovezi pro nu sunt.
ChIsToCuL Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 deja te enervezi .. esti prea credul in stiinta trebuie sa fii prost sa crezi ca aia au fost pe luna. dovezi ca nu au fost pe luna sunt numeroase, dovezi pro nu sunt. vrei sa spui ca exista mai multe dovezi ca exista fantome,decat ca au fost pe luna? evenimentul a fost vazut de miliarde de oameni fontome vad doar 2-3 phsihopati
stayalive Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 ' date='Jul 25 2009, 01:08' post='4049990']Uite asa cum exista oameni, nu ar putea exista fantome/extraterestii/strigoi/demoni si ce mai vreti voi sa existe ?Pararea mea fantomele exista,extraterestri da,strigoi nu ,demoni da.http://www.youtube.com/watch?v=XnH9OJP6FTk Ghost Girl & Car Crash
spauny Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 vrei sa spui ca exista mai multe dovezi ca exista fantome,decat ca au fost pe luna? evenimentul a fost vazut de miliarde de oameni fontome vad doar 2-3 phsihopati greu mai esti de cap.. am spus ca dovezi ca nu au fost pe luna sunt numeroase.. pe cand dovezi ca au fost pe luna nu sunt. filmarea aia este de tot rasul, mai credibil este un documentar despre fantome.
Random Hero Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=XnH9OJP6FTk Ghost Girl & Car CrashEra greu sa citesti inceputul de la descrierea videoului? "No, it's NOT real"
mortallx Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 Ati zice ca ai crede daca a zis NASA cand Nasa a zis ca a gasit un cap de extraterestru toti ati inceput cu gura ca e o piatra
mitza4fun Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 sunt foarte multe facute...sa inspaimante lumea...dar io nu cred in extraterestrii....fantome si alte prostii :D ;)
stayalive Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 sunt foarte multe facute...sa inspaimante lumea...dar io nu cred in extraterestrii....fantome si alte prostii :D ;)Extraterestri exista.Gandestete putin cate galaxii sunt in universul asta si cate planete.Pot exista tot felul de ciudatenii precum caini-roboti , yeti , oameni molie etc.
Random Hero Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Extraterestri exista.Gandestete putin cate galaxii sunt in universul asta si cate planete.Pot exista tot felul de ciudatenii precum caini-roboti , yeti , oameni molie etc.Omule, ai vazut cam multe filme... viata extraterestra poate fi reprezentata si de niste biete bacterii, asta este mai probabil sa gasim noi decat o civilizatie ultra-avansata, pe langa care noi parem primitivi.
skullmadness Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Extraterestri exista.Gandestete putin cate galaxii sunt in universul asta si cate planete.Pot exista tot felul de ciudatenii precum caini-roboti , yeti , oameni molie etc. Buna asta...Oameni molie ..Prea mult Ben10 Omg..A intrat Big-Foot la mine in camera.. Hmm..tare tipu`..Are N97..Cred ca ii manelist,are o cruce de 6 kile la gat .. Serios :D Hai ca ma duc afara cu M.Jackson.. :bye:
RooT92 Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Numai aberati atat, fantomele sau alte 'chesti' nu exista si nici nu vor exista vreodata totul este format in mintea noasta
lego_kid Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 unii sunt cu pro si unii sunt cu contra .. dar adevarul totusi unde e ? sau care e ?
andix3 Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Ati zice ca ai crede daca a zis NASA cand Nasa a zis ca a gasit un cap de extraterestru toti ati inceput cu gura ca e o piatra Romana please . Extraterestri exista.Gandestete putin cate galaxii sunt in universul asta si cate planete.Pot exista tot felul de ciudatenii precum caini-roboti , yeti , oameni molie etc. Hai sa nu gandim abstract , sa ne vedem de planeta noastra nu de intreg sistemul solar . Mai lasa si tu Star Wars si iesi pe afara . Numai aberati atat, fantomele sau alte 'chesti' nu exista si nici nu vor exista vreodata totul este format in mintea noasta Ca o completare , e doar dorinta omului de a crede in ceva inexistent .
Guest poisoned Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 fantomele nu exista,nu exista asa cum sunt promovate pe internet si la televizor,adica spooky si boo!fac o victimaapropo.prin extraterestru ce intelegeti? EXTRA=in afara TERESTRU=pamant;deci fiinte care se afla in afara globului terestru.nu e neaparat sa fie ceva asemanator omului,cert e ca exista.pe majoritatea extraterestru va duce cu gandul la un omulet mic si verde cu ochii mari.sunt sincer convinsa ca exista extraterestrii,de ce am fi singuri in univers?de ce nu s-ar putea adapta vietati pe alte planete asa cum noi am facut pe terra?
pizza200 Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 exista o singura modalitate pt astia ca voi care se intreaba daca exista fantome sau viata de apoi....aruncati-va de pe balcom si ziceti-mi..